reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

LAYLA Mi się wydaje że nie masz czym się martwić. Główka może być i okrągłą i podłużna a odwet szerszą u góry a na dole węższa. Kiedy maluszek jest w brzuszku to jaki kształt nie ma znaczenia.
A mi dzieci jak po 14 zasnęły tak jeszcze śpią. Ja też się trochę przespalam.

reklama
EWI44 wiem ze nieprawidlowosci w długosci moga swiadczyc o chorobach,ale lekarz nic nie powiedział:( im blizej porodu tym bardziej mam obsesje na punkcie zdrowia...

A pytałas się o to czy czekałas aż lekarz sam coś powie? Jak nie to lepiej się zapytać i będziesz miała pewność i głowę spokojną.

EWI44zapytałam czy wszystko w porzadku,powiedział ze ok. gdyby nie był pewien skierowałby na dodatkowe badania...ech,czy to zawsze jest takie stresujace czekac na poród?

No niestety. Im bliżej porodu tym więcej leków o to czy dziecko urodzi się zdrowe itp. Skoro lekarz powiedział że jest ok to może nie martw się na zapas.

Olena oj wspolczuje. Mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze.
Dorom super lezaczek.
Layla jeśli lekarz stwierdzil ze jest ok. to chyba nie ma się co martwic.

Ostatnia edycja:
AdiLea a mówi się, że kobieta zmienną jest.. jak widać to tyczy się też mężczyzn..
dorom5 fajny leżaczek . ;)

Ja byłam dziś oddać odpis aktu urodzenia, oczywiście wielkie aluzje były, ksiądz nie wpisał ojca dziecka.. i powiedział że skoro się spotykamy nie możemy przyjąć komunii, ale i tak przyjmiemy bo nie współżyjemy ze sobą. A tak poza tym to ok. :) mała grzeczna. :) śpi sobie. Pochwale się wam, idąc do porodu ważyłam 82 a dziś ważę 64 kg :-D jeszcze przydałoby się zrzucić z 4-6 kg i będzie ok. ;)

AdiLeabo strasznie sie martwie,to taki irracjonalny strach..i powiem Ci że dzielna z Ciebie kobieta. ale widzę że Ty nie rozpaczasz...

Maagda_tak szybko schudłas?dużo bardzo....

reklama
Ja też strasznie panikuje już teraz jeżeli chodzi o poród. Ostatnio miałam skurcze które mi szły tak jakby w uda aż. To jakieś oznaki zblizajacego sie porodu? Skurcze dosyc mnie bolaly, ze przez chwilke ruszyc sie nie mogłam :baffled: Cale szczescie jutro mam wizyte u ginekologa.

AdiLea - No cóż... Przykre to. Ale sama widzisz frajer nie jest Ciebie i Haneczki wart! Zasługujecie na kogos lepszego :tak: Kto sie Wami zajmie i zaopiekuje :tak: Pamiętaj ze masz to Nas :tak:
Maagda_ - Księża to mają swoj tok myślenia. U mnie znajomi chcieli chrzcic córeczke i ksiadz sie nie zgodzil bo nie sa malzenstwem :eek: Brak slow. No ale kosciol dalej i chrzciny sie odbyły :tak: Przynajmniej wiem do ktorego kosciola ja musze sie zglosic :-p

Do góry