reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

czesc dziewczynki....
jakos ostatnio nie mialam weny to tworczosci.....
u nas wszystko po staremu,tzn.ja w domu z Darusiem a Darek w pracy....kurcze chrzciny mamy juz za tydzien a ja nie mam sie w co ubrac.....:baffled:mam jakos jedna kiecke taka co sie do Kosciola nada ale jakos nie chce mi sie jej zakladac.....sloneczko takie u nas swieci ze az glowa boli....;-)

Ellie-witaj...ja juz nie pamietam dokladnie jak bylo z waga Darusia ale jakos w 36 tyg wazyl cos 3200 a urodzil sie 3910....cierpliwosci a doczekasz sie swojego dzidziusia ....juz coraz blizej....

Maagda-mi tez czasem moja tesciowa podbierala malego zebym sie wyspala,nie wiem co bym bez niej poczela....ratowala mi zycie inaczej to bym chyba z okna skoaczyla.....

Pola,Ellie-ja to w ciazy wygladalam jak potwor,szczerze powiedziawszy to nie byl najlepszy okres w moim zyciu:eek:wlasnie ze wzgledu na wyglad.....no i pozniej moja depresja zwiazana byla glownie z wygladem.....ach dobrze ze wszystko wrocilo do normy.....

Umi-nie przejmuj sie waga,po porodzie wroci do normy,a teraz kozystaj z jedzonka bo potem nie wiadomo jak bedzie:dry:ja w ciazy przytylam 13 kilo ale niestety nie karmilam piersia i lenistwo wlazlo w tylek i prawie wszystko zostalo:wściekła/y:

AdiLea-Darek tez dzis wczesniej wstal....ale chyba wole to niz tak jak wczoraj spal do 8 ja z nim a potem caly dzien chodzilam jakas do d..py....a co do tatusia Hani to coz,dobrze zeby dziecko mialo pelna rodzinke ale nie za wszelka cene....szkoda ze taki nieodpowiedzialny,moze mu sie jeszcze odmieni byleby nie zwodzil Cie do konca zycia....

reklama
Mamaola tak podczytuję Cię i widzę, że z Twojego synusia też niezły klopsik był jak się urodził ;-) A jaki był długi? U nas pogoda też super, posprzątam w domku i lecę z Julką na spacerek, trzeba korzystać póki można ;-)

Dziewczyny trzymajcie kciuki, żeby taka piękna pogoda była na mój ślub :-D:-D:-D
Wczoraj robiłam porządki w szafie Julki, to co za małe odłożyłam i wyciągnęłam troszkę ciuszków, które do tej pory były za duże, a teraz są w sam raz, nawet nie zdawałam sobie sprawy, że tyle tego jest :-)
Do mnie pomału dociera, że za 2 i pół tygodnia ślub, a za 3 i pół Julki chrzest. Ale ten czas leci... :tak:

Witam:)
u nas noc ok, mały wstał raz na jedzenie i jeszcze śpi:tak:

BLACK- masz rację czas szybko leci:tak: Ty masz ślub za 2 tyg ja w czerwcu.;-)...Ale boję się:tak: Najgorszy jest pierwszy taniec...:baffled: A Wy uczyliście się tańczyć ,czy będziecie iść na żywioł???:-p

Adilea- mam nadzieję,że poukłada się Wam... Jakoś się dotrzecie....

mamaola-ubierz się tak żeby było ci wygodnie:tak: u nas też słońce:-) 13 kg w ciąży to chyba w sam raz:tak:;-)

Pola uczymy się w domu, ale mi kiepsko to idzie, bo przez ciążę odzwyczaiłam się od chodzenia w obcasach, a co dopiero mówić o tańczeniu :-D Więc chodzę w butach ślubnych po domu, żeby opanować sztukę poruszania sie na szpilach ;-);-);-)
Tańca też się boję, będzie co ma być :-)

My wlasnie wrocilismy ze spacerku. Sloneczko pieknie grzeje i jest tak cieplutko.:-) W swietle dziennym te moje wlosy wygladaja jeszcze gorzej:angry:. Sa ciemno rude zamiast kasztanowe:angry::angry:.. Dobrze ze kiedys odrosna:-p;-)

BlackWizard to slub tuż tuz. Ja sie w szpilkach przewracam. Musze miec szerszy obcas inaczej sie nie da:laugh2: A w ciazy biegalam w koturnach bo jakos tak mi bylo wygodnie;-).

Hej weszłam na chwilkę, u nas dobrze i spokojnie. ;) Wstawiłam nowe zdjęcia do albumu. ;) zapraszam ;* i pozdrawiam . ;) A nie wiem czy wam już pisałam , ale 12 kwietnia mała ma chrzciny. ;) Wszystko już załatwione , restauracja, kościół ;) Nawet sukieneczkę do chrztu upatrzyłam.. co prawda cena wysoka, ale sukieneczka śliczna. :)

Ostatnia edycja:
witajcie
a ja jestem dzis wkurzona chociaz pogoda jest tak sliczna ze jakos mi humor troche poprawia a tak to mam ochote kogos utłuc:-p
AdiLea No własnie chce karmic piersia i mam nadzieje ze synus bedzie miał zoładek po mamusi i nie bede musiała zbyt rygorystycznej diety trzymac:-p
BlackWizard Ty tam uwazaj na tych naukach nie mozesz uronic ani słówka:-p a tak ogólnie to jak prowadzi jakas fajna osoba to chyba znosnie musi byc:-p
mamaola Poczekaj az urodze wtedy obie bedziemy miały do zrzucenia kilka kilo a wiadomo w kupie raźniej:-p A własnie jak mówisz do meza to synek wie ze do niego mówisz bo odniosłam wrazenia ze twój syn i maz maja takie same imiona i juz kiedys mi sie tak wydawało:-p i nie wiem czy ja czytac nie umiem czy tak fatycznie jest:-p
pola997 pozazdroscic przespanej nocki ja dziecka nie mam a spac nie mogłam:-p
Maagda_ O to mam nadzieje ze ładnie na chrzciny i swieta bedziecie miec:-) a sukieneczka to w sklepie czy na allegro? bo jak z allegro yo poprosze o zdjecie:-p

Kurcze dziewczyny chyba sie przeziebilam:baffled:nawet nie wiem kiedy........boli mnie gardlo i glowa, mam swiatlowstret...:dry:ledwo spacer przezylam.....Darus cos mi sie godzinowo poprzestawial,spi rano srednio od 10 do 12 i potem juz nie:dry:a wieczorem marudzi, i ze zmeczenia nie chce spac.....jeju padam na twarz.....

AdiLea-wlasnie ja tez musze wlosy pofarbowac bo juz odrosty widac:dry:chyba gdzies tu przeczytalam ze Twoje naturalne wlosy to rude?zawsze chcialam miec rude kudelki no ale niestety mam jakies takie badziewno brazowe....:dry:

Blac-ja to w obcasach laze jak pokraka....a o tancu to juz nie wspomne jak na szczudlach.....

Maagda- to chrzcimy tego samego dnia.....ja tez 12 kwietnia......ale szczerze gdyby to tylko ode mnie zalezalo to nie chrzcila bym teraz Darusia.....no i widze ze u Ciebie to wieksza imprezka sie szykuje.....u mnie normalnie po Kosciele do domku na obiadek a i gosci nie zapraszalam.....

Umi-dobrze czytasz...Darus ma imie po tacie.....mam dwuch Darkow w domu,a to dlatego ze nie moglismy sie zgodzic co do imion....rozne nam sie podobaly....ale nic nam sie nie myli.......

reklama
Do góry