reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Oj nie było mnie dwa dni a tyle do nadrabiania:-p.
Moja mala wyregulowala sobie pory spania. Zasypia po 23 a budzi sie o 7. Wiec ja wyspana, usmiechnieta chodze:-p:-p
Odstawiłam cerazette (mam jedno nieotwarte opakowanie, jak ktoras chce to moge wysłać), poklocilam sie z ojcem malej ktory stwierdzil ze musi sie jeszcze wyszalec i za wczesnie na bycie tata, zostałam tym samym samotna matka po raz kolejny;-):-p i przed chwila wrzucilam farbe na moje rude wlosy. Ciekawa jestem co z tego wyjdzie bo na opakowaniu był braz. Teraz zrobily sie fioletowe i zaczynam sie bac ze tak zostanie:-D

:-pblizna jest w sumie mała, i nie widać jej np jak jestem w 2 częściowym kostiumie

Adilea- ja też mam te tabl. ale ich nie biorę ,jakoś się boję:-p To mnie zaskoczyłaś, że tatuś Hani stwierdził,że za wcześnie na bycie ojcem:dry: Ale ,co już nie będzie odwiedzał małej,czy tylko tak okazyjnie?
Ja chce sobie balejage (czy jak to tam sie pisze:-p) zrobić,ale nie wiem jaki kolor na moje czarne włosy:-)

Ostatnia edycja:
Witam jestem mamą Adriana i Kasi. Wraz z mężem stworzyliśmy dla Naszych Dzieci oraz Wszystkich Dzieci stronkę: Kolorowanki i malowanki dla dzieci Znajduję sie tu strasznie dużo kolorowanek podzielonych na odpowiednie kategorie: Disney, Barbie, postacie z bajek, budowle, samochody, samoloty, statki, krajobrazy i wiele wiele innych. Można też porysować, malować oraz poukładać puzzle które są również podzielone na odpowiednie kategorie strona jest warta uwagi Polecam tą stronę dla wszystkich mam dbających o swoje Pociechy jest to naprawdę bezpieczna strona dla naszych dzieci. Jak mogłam komuś pomóc to się strasznie ciesze. W niedługim czasie jak będziemy mieli troszkę czasu to powstanie dział z kolorowankami oraz zabawami do pobrania oraz do druku. Proszę o miłe komentarze i wyrozumiałość gdyż nie jesteśmy profesionalistami w tworzeniu stron a dzięki znajomym i naszych wspólnych wysiłków powstała ta sronka:) Pozdrawiam

Ellie ja jedyne czego boje sie na badaniu ginekologicznym to waga:-p ta rzecz mnie przeraza:-p. no to czekam na wiadomosci z badania:-)
pola997 ja mam taką nadzieje ze za wiele nie przytyje ale rónie to bywa bo własnie teraz mam najwiekszą chcice na ruzne smakołyki, nawet ciagnie mnie do kawy 3 w 1 mimo ze przed ciaza w ogóle kawy nie piłam pod żadna postacia:-p ja jakos chciałabym juz nie miec brzuszka:-p plecy mnie od niego bolą:-p
AdiLea Kurcze tatus hani postapił po swinsku az sie zdziwiam bo z tego co pisałas wczesniej wydawało sie ze robi sie spoko gosc.

A ja słyszałam, że Xenny nie wolno brać w czasie ciązy. Jak leżałam w szpitalu, lekarka polecała jednej dziewczynie coś takiego jak Duphalac Dry. Podobno skuteczne i bezpieczne dla cięzarówek:-)

Eh moje dziecko wstalo dzisiaj godzine wczesniej:dry:.
Nie wiem co z jej tatą. Zobaczymy jak to sie poukłada. Wolałabym zeby mała miała pełna rodzine.
A na głowie mam obecnie cos pomiedzy jasnym brazem a kasztanem:angry:. Ale i tak lepsze niz ten fiolet ktory byl na poczatku:-p.
umi to jedz poki mozesz:-p. No chyba ze nie planujesz karmic piersia;-)
Ellie moja blizna ma rowno 12cm. I naprawde jej nie widac.
pola997 no ja musialam odstawic te tabletki bo mi na mozg siadało:laugh2:. Normalnie chodzilam z checia mordu wypisana na twarzy.

reklama
Witam :-)

Julka mi znów się budziła co 3 godziny w nocy, więc ja kiepsko wyspana jestem ;-).
Dziś znów o 19 mamy nauki przedślubne ;-)

AdiLea kurcze, nie fajnie, że tatuś Hani tak postępuje, mam nadzieję, że wszystko się poukłada ;-)

Do góry