reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Oj ciekawe, ale już niedługo same się przekonamy :)
10 kg. to nie jest tak dużo. Ja przed zajściem w ciąże, wazyłam 48 kg. a w 33 tyg. ważyłam prawie 61. No to mamy już 13 kg. do przodu xD
Jutro bedzie 36 tydzień i właśnie mam wizyte u mojej pani doktor. Az sie boje ile tym razem, waga wskaże ;)

reklama
Magda państwowo ;-) Cykaj fotki i pochwal się nam swoją pociechą :-)

Ellie ja przez całą ciążę miałam malutki brzuszek, taką jakby piłeczkę. A przez ostatnie 4-5 tygodni ciąży tak mi brzuch wywaliło strasznie, że ho ho. Z tym, że ja miałam w sobie bardzo dużą dzidzię ;-) W 34-35 tc ważyła 3200. A w dniu porodu 4400 ;-)

Ostatnia edycja:
BlackWizard - Oj kochana, to faktycznie dość spory skarb Ci się urodził. Umnie brzuszka nie było widać, gdzieś do 5-6 miesiaca. Teraz faktycznie brzuszek urusł sporo. Różnica jest przeogromna. A najlepsze jest to że kruszynka, z dnia na dzień tak szybko rosnie.
Mój chłopak, mieszka w innym mieście ok. 25 km. ode mnie ... więc widzimy sie przede wszystkim na weekendy. Więc gdy przyjeżdża po tygodniu nie moze się nadziwić, jak brzuszek rosnie w tak fenomenalnym tępie. :)

Black aha , ja moją małą zapisałam prywatnie, bo powiedzieli że państwowo długo będę czekać. A fotki obiecuję jutro wieczorkiem wstawię. ;)

Oj mała jutro kończy 3 tygodnie. ;) ale ten czas leci.

Ellie tak Łucja. ;) heh pamiętam jak ja niedawno pisałam, dziewczynom że im zazdroszczę że mają dzidziusie przy sobie. Za niedługo i Ty będziesz miała synka obok siebie. :)

Mały spi więc mam chwile dla siebie:tak:
Magda- ja jeszcze nie byłam na tym usg:dry: Ale idę na dniach.... Tzn mi lekarz mówił,ze nie ma takiej potrzeby chyba że sama chce.... Wolę isć:tak: wstaw zdjatka:-p czekamy:tak:;-) własnie ile będziesz płacić za to usg? (tak z ciekawości pytam, bo my też prywatnie...:dry:)

Ellie- Witaj:) Fajnie ,że już niedługo zostaniesz mamą.... Mój syn warzył podobnie w 29 tyg 1500 g urodził się 3050 więc taki normalny...:tak: Skoro jesteś szczuplutka to jak będziesz rodzić, sn ? U mnie np nawet pod koniec nie było widac tak ciąży... nie które osoby nawet się nie poznały:-p

umi- mało przytyłaś, pewnie już nie wiele przytyjesz:tak: Synuś pewnie urodzi się w okolicach ,góra 3,5 kg tak mi się wydaje;-) jeku czas leci strasznie, już tylko został Ci nie cały miesiąć:tak:

Jak mi brakuje brzuszka i tego okresu.... Mogłabym cały czas chodzić w ciąży;-)

Ostatnia edycja:
Maagda_ - ahh. nawet nie wiesz, a może i wiesz jak bardzo na to czekam.
pola997 - Lekarka nie stwierdziła żadnych zastrzeżeń co do porodu naturalnego, choć ja przy mojej figurze wolałabym cc. No u mnie jeśli założe coś ciążowego,czy tego typu brzuszek jest bardzo zarysowany, ale jeślinp. ubiore kurtkę, uwierz że ja sama nie poznałabym że jestem w ciąży i to już pod koniec. :))

reklama
Do góry