reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Wlasnie wyszla od nas moja przyjaciolka. Jest zachwycona mala i czesto nas odwiedza;-). Hania tez ja lubi:-p.

Maagda_ moja potrafi ulac nawet 1,5h po karmieniu. Ja staram sie ja nosic pol godziny na ramieniu zeby wszystko powietrze wyszlo z brzuszka.
pola997 to dobrze ze synus tak ladnie zniosł szczepienie. Hanka zaczyna sie drzec jak wchodzimy do przychodni a uspokaja sie dopiero w samochodzie jak juz wracamy:dry:
BlackWizard no to wszystko dobrze:-)

Witam w sobotni poranek ;-)

Nocka nam minęła całkiem nieźle. Julka znów co 3 godziny budzi się na jedzonko, więc wszystko powraca do normy, ale dziąsełko obolałe daje się we znaki niestety.
Ja niewyspana jestem i strasznie, pół nocy ryczałam, po kłutni z moim Grześkiem. :baffled:
A od dzisiaj 3 tygodnie do ślubu...

dzien dobry....

chyba sie prawdziwa wiosna zaczyna,sloneczko tak pieknie swieci :-Da ja @ dostalam wczoraj i zdycham.....,pobudka dzis o 6.30 wiec zdazylam na kwalifikacje F1,Kubica sie postaral.....druga linia,czwarte miejsce.....:cool2:

Black-ach ci meszczyzni,no niestety nigdy nie zrozumieja kobiet....mam nadzieje ze wszystko sie dobrze skonczy.....

Maagda-dzieciaczki tak maja ze potrafia ulac i godzine po posilku,pamietam ze moj tez tak chlustal,na szczescie wszystko kiedys sie unormuje u nas to bylo tak po 3 mc-u,wiec glowa do gory i cierpliwosci.....

AdiLea-fajnie ze odwiedzaja Cie kolezanki,ja tu gdzie mieszkam nikogo nie znam,a te dziewczyny ktore znam,pracuja i czasu brak na odwiedziny.....ach no i super ze spotkanie z babcia Hani sie udalo.....

Pola-super ze Ludwiczek tak dzielnie znosi szczepienia,ja ide w czwartek zobaczymy jak to u mnie bedzie.....

pozdrawiam i zmykam na sniadanko.....

dzien dobry:-). Mloda spala pieknie 7 godzin wiec ja wyspana a ze przed chwila waga pokazala 45,2kg wiec tez szczesliwa:-p;-)

Black mam nadzieje ze sie poukłada. Ja z tata malej ciagle sie kloce. Czasem mam ochote go zamordowac patelnią. Wczoraj tez sie pożarliśmy. Tylko ze ja sobie postanowilam ze nie bede przez niego juz nigdy plakac wiec zazwyczaj olewam to co robi. Zreszta nawet nie wiem czy my razem jeszcze jestesmy:-p.
mamaola u nas tez sloneczko i tak jakos wiosennie:-).

Witam:)

Wczoraj po szczepieniu mały zasnął i obudził praktycznie dopiero rano,o 6 godzinie. Ja poszłam spać po 1 więc nie wyspałam się:-p Młody bawi się na swojej macie;-) Jest bardzo zainteresowany:-p:tak:;-) Ja zajadam się ciastem i piję kawę...;-)

Adilea, BLACK- ja też ciągle się kłócę....:-p Kiedyś też ryczałam , miałam ochotę mu coś zrobić,ale teraz tak jak Adilea przestałam się przejmować:tak: Facet to facet. dla niego liczą się inne sprawy..;-) BLACK- nie przejmuj się, (wiem łatwo mówić) ale to my musimy okazać się mądrzejsze :tak:

mamaola- Twój synuś też na pewno dzielny będzie na szczepieniu;-) Mój się śmiał do lekarza jak go badał, dopiero jak igłę wbiła pielegniarka to krzynął:-p Ogólnie jest teraz spokojny bardzo:tak:.... Wcozraj myślałam ,że ma gorączkę ale jednak moje obawy okazały się nie potrzebne:tak: u nas taka pogada dziwna:dry:

witajcie
ja troche odpoczełam choroba mi przeszła został tylko katar ale o juz tak nie meczy wiec jest oki. Widze ze wczoraj dzien sprzyjał kłutniom ja z moim T tez sie troche posprzeczalismy i nawet sie na mnie obraził, no ale cóz na głowe wejsc sobie nie dam:-p
Black uszy do góry nie przejmuj sie:-)
pola997 A ja mam taka ochote na cos słodkiego a nie mam nic w domu:-p daj troche tego twojego ciasta:-p bo mi sie do sklepu leciec nie chce
AdiLea ale z ciebie huhro!! moja wymazona waga to była zawsze 58-60 no ale ze lubiłam sobie zawsze pojesc to nigdy takowej nie miałam;-p

Witam!
My dzisiaj pobudke o 5 mieliśmy. Justynka się obudziła i stwierdziła że z Mareczkiem się pobawi a że on akurat spał że mną to pobudziła wszystkich. Dzisiaj przedniedzielne sprzątanko. Połowę roboty mam już za sobą. Zostaje tylko podłogi zmyc ale korzystam z okazji bo dzieci po spacerku zasneły więc odpoczywam. U mnie fajna pogoda. Nie jest za wietrznie i co prawda chmury na niebie ale ciepło jest 13 stopni. Uchyliłam dzieciom okno w pokoiku to może lepiej będzie im się spalo.
Ja wczoraj też miałam ochotę półkucic się z S ale na szczęście na chęciach się skończyło.
BLACK NO to gratuluję. Teraz tylko czekać aż @ się pojawi.
POLA FAJNIE że mały dobrze znosi szczepienia i wogóle. Justynka na sam widok naszego doktora się zanosi a już jakby jej zastrzyk mieli dawać.

reklama
Dzięki dziewczyny :* U nas już zgoda i zaraz jedziemy z Julką na zakupy do Gdańska ;-) Tak dla poprawienia humoru:-)
A swoją drogą, kiedyś pisałam Wam, że Julka nieznosi kąpieli... Zobaczcie jaką minę ma teraz jak się kąpie i tuż po :-D:-D:-D

Załączniki

• Obraz 296.jpg
    Obraz 296.jpg
    38 KB · Wyświetleń: 42
Do góry