reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam
Ja sie pochorowałam w niedziele to prawie cały czas lezałam, wczoraj nie byłam nawet w szkole bo miałam taki katar i gardło mnie okropnie bolało a dzis to jeszcze tylko katar mnie meczy i teraz cos mi sie słabo robi w głowie mi sie kreci sama nie wiem...
AdiLea Ja własnie kapania i ubierania sie nie boje bo w sumie co utopic go nie utopie a raczek ani nózek przy ubieraniu tez nie połamie poza tym mój mały kuzynek przezył jak go ubierałam wiec nie bedzie z tym tak zle. No a nigdy dziecka nie przewijałam i jakos tak mnie to przeraza:-p
BlackWizard No u mnie samej rodziny wychodzi 70 osób i to po obkrojeniu do minimum :-(
pola997 Mam takie samo łózeczko znaczy z przewijakiem tylko te zabawki mam na 2 skrzyzowanych pałakach, ale i tak ich nie bedzie bo dostalismy fajna karuzelke.:-)
dorom5 Mnie tez sie wydaje ze ty pierwsza sie rozpakujesz:-p jakos takie dziwne przeczucie mam co prawda moje przeczucia zadko sie sprawdzają ale sie okarze:-p ja wczoraj zrobiłam zakupy na allegro dla siebie i jak przyjdzie wszystko to chyba juz bede mogła sie pakowac eh ale jakos mi sie nie spieszy:-p

reklama
umi- Właśnie też chce jeszcze kupic karuzelę ,tylko nie wiem czy taka zwykłą można zamontować na turystycznym łózeczku:dry: a Ty masz taka zwykłą? :-p

Hej dziewczyny ;) u mnie dzień nie za ciekawy , mała ciągle plącze i się budzi a ja nie wiem już co robić. Dziś kończy 2 tyg. ;) Poza tym , że prawdopodobnie boli ją brzuszek jest ok. Kupkę robi normalnie, i pruta także nie wiem co jej może być..

BlackWizard No to ja bede liczya na to ze moi tez nie przyjada poprostu:-p Oh leć lec:-p moze sie dowiesz czegos nowego:-)
Pola My dostaismy cos takiego FISHER PRICE Karuzela Rainforest MUZYKA KLASYCZNA (592283026) - Aukcje internetowe Allegro i jak sie okazało w moim lózeczku nie ma wejscia na taka bo to jest na szczebelkowe z tyłu jest taka jakby gruba sruba i ją sie daje pomiedzy szczebelki i ta karuzelka jest stabilna. w niektórych łozeczkach turyztycznych jest specjalne wyjscie na ttakie cos w moim niestety nie, ale mój T juz wymyslił ze przymocuje ja na szafce przy której stoi łózeczko:-)

POLA FAJnie lużeczko.
A jaką mate kupiłas?
UMI UUU... Wypasiona ta karuzela... Kacperek zadowolony będzie i to bardzo. A może te przeziębienie trochę Cię osłabiło? No i pewnie do tego zmęczenie i już źle się czujesz. A może poleż trochę i odpocznij a T może przeciesz sam sobie poradzić.
BLACK DAJ Znać jak było.
MAGDA Nie wiem co mam Ci poradzić. Może to tylko chwilowy kryzys. Miejmy nadzieję że długo to nie potrwa.

Black - To teraz pewnie siedzisz na naukach :-) Jak nie zrobiliscie sobie blałeczki :-) Hehe. A córeczke masz prześliczną!
pola997 - Ja tez zauwazylam jak teraz chodze po sklepach jaka jest roznica w cenach. Naprawde oplaca sie zamowic cos na Allegro i poczekac ten dzien czy dwa.
Ja tez nie moge sie doczekac kiedy tu Wam wkleje zdjecie Synka :-) Fajnie by było gdyby wyskoczyl 2tyg. wczesniej, to by było 11 kwietnia. Łeee to nie :-) Wole Małego po swietach, jakoś 15 niech do mnie wyjdzie :-)
Umi2 - Kuruj się! Żebys szybko wyzdrowiała. Ja tez chcialam pokupic na Allegro wszystko, ale polatałam po sklepach :-)
No to Dziewczyny mogą obstawiac ktora pierwsza sie rozpakuje :-D

Oj u mnie ciężko, mała ciągle płacze, zasypia, zaraz się budzi i znowu płacze.. eh i nie wiem już co robić. Tak mi jej szkoda .. :-(Jak do jutra nie przejdzie to jutro trzeba by po lekarza zadzwonić.

Wróciłam. Powiem Wam, że nie było najgorzej. Ale niczego nowego się nie dowiedziałam. Generalnie tematem dzisiejszego spotkania było "religijne wychowanie potomstwa". Coś o chrzcie ksiądz gadał, o modlitwach i takie tam... Jak to księża ;-)
Ale gadał na tyle ciekawie, że dało się jakoś to znieść ;-)

reklama
Ewi- matę kupiłam taką *BK* FISHER PRICE - MATA EDUKACYJNA OCEAN WONDERS (567057477) - Aukcje internetowe Allegro

Magda- najlepiej poradz się lekarza, jak kolki ,to przepisze na pewno jakieś skuteczne leki:tak: Będzie dobrze...:tak: Ty musisz być dobrej myśli i nie możesz się stresować bo Malutka tez to odczuje...;-) Dla mnie było to trudne, miałam wrazenie ,że Młody mało spi, w nocy musiałam, go na rękach nosić. Teraz patrze z perspektywy czasu,że była to kwestia przyzwyczjenia... Tak na prawdę Młody jest (odpukać) bardzo spokojnym dzieckiem.;-)

BLACK
- My tez dziś na spotkaniu byliśmy:-D ale z poradnictwa rodzinnego... Było śmiesznie:-D,gadała nam o naturalnych metodach planowania rodziny:-D

Do góry