reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Maagda_ - Prześliczna Kruszynka :tak: Nie moge sie na patrzec tak slicznie spi :tak: Zazdroszcze ze masz już córeczkę przy sobie, mi pozostalo 40 dni :tak:
Jeszcze 10 i bedzie miesiąc :-p I powoli zaczne sobie kompletowac torbe do szpitala :-p Jakby Maly chcial wczesniej wyskoczyc :tak:
mamaola - Moze byc kluseczka, oby była zdrowa ;-)
AdiLea - A jak z kolkami u Twojej córci?

reklama
Julka wczoraj skończyła dwa miesiące :-)
Myśmy wczoraj objechali całe trójmiasto za garniturem dla Grześka. Wszędzie mu mówili, że za duży jest, bo ma 192 cm i 130 w klatce i wszystkie po kolei zamałe :baffled: Największy jaki znaleźliśmy to 128 w klatce i przyciasny :dry: I zakupy skończyły się kupnem śpiochów dla Julki ;-)
Mi przysłali w końcu futerko ślubne i welonik :-)

Załączniki

• Obraz 227.jpg
    Obraz 227.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 39
  • Obraz 228.jpg
    Obraz 228.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 43
  • Obraz 229.jpg
    Obraz 229.jpg
    10,3 KB · Wyświetleń: 44
Dorom- Widzisz już bliżej niż dalej:tak: Może wstawisz zdjęcie swojego brzuszka??? o ile takowe masz:-p Ja torbę spakowałam 1 dzień przed szpitalem jakoś tak:-pAle fajnie, juz nie długo Alanek będzie z Tobą:tak:

BLACK- Futerko Superowe:-) Zawsze marzyło mi się takie do ślubu,ale niestety ślubw czerwcu ,więc chyba za ciepło będzie na takie futerko:dry:;-)

polna- Mi tez tak się nic nie chce że szok:dry: Najchetniej spałabym cały dzień,ale coś wypadałoby zrobić:dry: ogólnie to nudzi mi się strasznie:-p Muszę zabrać się za jakies sprzatanko:-p

Black - Nono, futerko i welon śliczne. I naj dla Julki :tak:
polna997- Ja juz nie moge sie doczekac :-) Oglądam te ciuszki które Mu pokupilam, i tylko czekam aż wyskoczy :tak: Masz racje ze juz blizej niz dalej, a pamietam jak jeszcze niedawno mowilam sobie ze ten brzuszek mi wcale nie rosnie, a teraz to olbrzymek :tak: A jak Ludwiczek? Jeszcze troszke i 3 miesiace skonczy ;-)

dorom- Widzę zdjęcie w avatarze, brzusio już duży:-) No ale Alanek też spory ostatnio pisałaś że 2 kg waży...:-) Ale z tego co pamiętam Ty mało tyjesz:tak: To jest chyba zaleta "noszenia" chłopca;-) Chociaż różnie z tym bywa;-) Już nie długo, fajnie, będzie ciepło i będziesz mogła szybko wyjść z Malym na spacer, ja musiałam miesiąc czekać:-p Ludwikowi nie długo stukną 3 miesiące:-p Mały robi postępy, ogólnie bardzo grzeczniutki jest, wszyscy się dziwią:-p Martwię się co to będzie potem:-p

Black sliczne spioszki no ale Julcia sliczniejsza :tak::happy: no i futerko bardzo fajne - ja mialam podobne tylko ecri ale welon mialam taki sam :-)

Pola ale jak bedzie zimno bo z pogoda roznie bywa to takie futerko bylo by idealne :tak::-p
moja kuzynka brala slub w lipcu , przez caly tydzien upal niesamowity a sukienke miala taka bialo zloto ,plecy odsloniete ,dekolt ogromny ale jak przyszedl dzien slubu to bylo zimno jak chole ....... :baffled: dobrze ze miala jasno zolty plaszczyk wiosenny to go ubrala ale pod spodem miala jeszcze sweter :-D jak akurat szli do kosciola to padal deszcz a w czasie slubu burza :szok::-D podczas przysiegi prad wysiadl bo piorun trafil w kosciol a ciotka lamentowala ze to znak Bozy i zeby nie brali slubu !! przerazajace ale smieszne :rofl2:

A mi Ala wlasnie usnela wiec mam luzikkkk :-)

Witajcie

A ja was strasznie zaniedbuje, ale to wszystko przez zmeczenie i brak czasu na cokolwiek a jak juz mam ten wolny czas to jestem straszliwie zmeczona i marze o snie :-(
Dzis ide na wizyte u lekarza wiec zobacze moje maleństwo:-)
Póniej was podczytam teraz lece posprzatac, ale strasznie duzo piszecie:-p

Witam. U nas nocka troszeczke lepsza, tylko kilka podudek "bo wypadł "smoczek" ale nie moge nazwac tego jeszcze dobrą nocką.
Pozatym mam inne zmartwienie ale o tym narazie cisza...:-(

halsowa_panna - Rodzina na początku napewno jest w szoku i dlatego tak to żle odebrała. Mozliwe, że z czasem pogodza sie z tym i będzie wszystko ok.

Maagda - Mi ginekolog powiedział, że jak karmie piersią to odradza tabletki więc lecimy na gumkach.

Black - Na swoim ślubie miałam identyko pelerynkę i welon.

umi - Nami to Ty sie tak nie przejmuj. Odpoczywaj i jeszcze raz dopoczywaj. No tylko napisz co tam po wizycie u lekarza.

Ostatnia edycja:
polna997 - No niby mało tyje, choc ost. jakos szybciej niz do tej pory, bo już jestem 10,5kg, na plusie :tak: Oby mój Synek byl tez grzeczniutki, chcialabym zeby malo plakal, i oby nie mial kolek. Pokupilam buteleczki antykolkowe - ale watpie czy to cos da :dry: Jak bedzie mial miec to i tak bedzia mial kolki.
Teraz siedzialam na Allegro i zastanawialam sie jakie kosmetyki wybrac dla Maluszka bo tylko chyba to mi zostalo, jest tyle firm :confused: Że nie wiem sama.
polna_N - To Ala dala Ci chwilke dla siebie :tak: Pewnie nie mozesz sie doczekac powrotu meza :sorry2: Jeszcze tylko tydzien, i wyobrazam sobie co sie bedzie dzialo :-p O rodzenstwo dla Ali sie postaracie :-D A kiedy mąż wyjechal? Jak dlugo sie nie widzieliscie?
Umi2 - Pamietaj zeby wejsc i napisac jak Malenstwo sie rozwija, ile wazy :tak: Bo rodzimy w tym samym terminie to jestem ciekawa ktory jest wiekszy :tak:
panistepelek - 3mam kciuki zeby problemy sie porozwiazywaly, i zebys nie miala zadnych zmartwien :-(

reklama
Dorom a czemu nazywasz pola997 , polna ? :confused::-) :-p
Strasznie stesknilam sie za Nim :tak: Przemek wyjechal pod koniec listopada wiec nie widzielismy sie 4 miesiace :dry: ale to i tak malo bo kiedys nie bylo go prawie pol roku :rolleyes2: teraz przynajmniej sie Nim naciesze bo bedzie miesiac z Nami :tak::-) a co do rodzenstwa dla ALi to nie wiem :-p
Co do kosmetykow to ja mialam z nivea ale powiem Ci ze szampony maja beznadziejne :no:Ala na poczatq miala ciemieniuche ale po 3 tygodniach znikla jak Jej smarowalam glowke mascia (nie pamietam nazwy) i wlasnie wtedy zaczelam uzywac szamponu z rumianku Nivea :sorry2: mimo ze dobrze splukiwalam glowke na drugi dzien pojawiala sie skorupka :wściekła/y: staralam sie zeby jak najszybciej zuzyc szampon bo jednak szkoda bylo wywalac i kupilam z johson&johson i nie bylo pozniej problemu ze skorupka :tak:

panistepelek czyzby fasolka ? :confused:;-)

Do góry