reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam bo krotkiej nieobecnosci - mialam male problemy techniczne z internetem :sorry2: mam nadzieje ze juz mnie to nie spotka bo mnie rzucalo po calym domu ze nie moglam pisac na BB :szok::-D

Magda jeszcze raz GRATULUJE :tak:;-) Lucja jest przesliczna ;-):happy:
a co do bananow to mozna jesc , ja bynajmniej jadlam :-) co do kiwi to bym sie wstrzymala bo tam sa te malutki pestki :no:

Halsowa a dlaczego niby sa zli ? przeciez bierzecie slub a zazwyczaj rodzicom wlasnie na tym najbardziej zalezy zeby corka nie zostala panna z dzieckiem !! :confused:
Rozumiem ze Jestes mloda i mieli jakies inne planu co do Ciebie , studia itp no ale odwrocic sie tego nie da i teraz powinni Ci pomagac i wspierac a nie robic awantury !!no chyba ze maja cos do Twojego narzeczonego ?:sorry2:

Ewi fajnie ze Mareczek juz lepiej sie czuje :tak: jeszcze tylko Justynka bidulka sie meczy :blink: a kiedy wychodzicie ??

reklama
Mloda mi spala w nocy:-). Oczywiscie nie tyle ile bym chciala;-)ale i tak dobrze.
Gardelko mnie boli tak ze nie moge mowic a za kilka godzin mam ten cholernyegzamin do oblania:dry::hmm:. Eh ide sie pouczyc swiateł zebym chociaz plac manewrowy zaliczyła;-).
Maagda_ ja jem gotowanego indyka, marchewke, pietruszke, ziemniaki i tyle:-p. Ale Hania ma skaze bialkowa i strasznie zle reaguje na jakiekolwiek 'nowosci' w moim jadlospisie:-(. Mam nadzieje ze Twoja corcia bedzie chetnie wcinała wszystko.
halsowa pewnie rodzice potrzebuja czasu. Moj tato nie odzywal sie do mnie przez miesiac jak sie dowiedział a teraz uwielbia mala. Zobaczysz ze u Ciebie tez tak bedzie.
EWI44 dobrze ze dzieciaczki powoli zdrowieja.

Hej ja postanowiłam , że będę jadła to co w ciąży, zrezygnuje tylko z rzeczy smażonych i z cytrusów. Dziś zjem sobie jabłuszko , zobaczymy jak mała to przyjmie . :) u mnie noc w miarę, mała obudziła się przed 23 później 1;30 i wstała o 6 :) teraz sobie śpi :) Oj pamiętam jak jeszcze niedawno pisałam ze już się nie mogę doczekać, a teraz patrze na małą ;) Piękne uczucie mieć dzidziusia. ;)
Wiecie mam jeszcze prośbę , wspaniale być mama , ale narazie wystarczy jeden dzidziuś jaka antykoncepcja jest najlepsza zastanawiam się nad krążkiem lub tabletkami, co radzicie?

Ostatnia edycja:
Witam:)

Ewi- dobrze,ze z dzieciaczkami juz lepiej....:tak: życzę pełnego powrotu do zdrówka!!

Polna-dobrze,że jesteś obys juz nie miała takich problemów :-p:tak:;-)

Magda- Jabłuszko nie powiino zaszkodzić, z tego co wiem jabłka można jeść bez ograniczeń;-) Ja jadłam i jem mnóstwo jabłek:-p co do antykoncepcji, jak pójdziesz na wizytę kontrolna to lekarz powinien coś zaproponować:tak: Jak będziesz karmić pewnie zaproponuje specjalne tabletki. Ja np karmię piersią i mi zapisał tabletki cerazette:tak: Można je brać podczas karmienia.

Adilea- trzymam kciuku żebyś zdała:-):-p

halsowa- Nie dziwię się.... U mnie awantury nie było,ale mój tato nie dodzywał się do mnie przezok 2 tyg, traktował mnie obojetnie,mama była w ciężkim szoku. Teraz mały jest ich oczkiem w głowie.Może postaraj się z nimi pogadać.... Oni pewnie są w szoku, są źli,ale to są rodzice, więc pewnie przejdzie im. Tego Ci życzę.

Kochane Mamusie jest dzidziuś , który potrzebuje waszej pomocy to mały roczniak Rafałek .Jest ciężko chory i wymaga rehabilitacji. Wszelkie informacje o Nim znajdziecie na stronce
Rafał Sałbut wystarczy wpisać te dane i gotowe .W taki sposób przekazujac 1% podatku pomożecie dzidzusiowi i jego rodzicom cmoki dla Was. Prześlijcie tę wiadomość dalej.

Mama dwulatka

Kochane Mamusie jest dzidziuś , który potrzebuje waszej pomocy to mały roczniak Rafałek .Jest ciężko chory i wymaga rehabilitacji. Wszelkie informacje o Nim znajdziecie na stronce
Rafał Sałbut wystarczy wpisać te dane i gotowe .W taki sposób przekazujac 1% podatku pomożecie dzidzusiowi i jego rodzicom cmoki dla Was. Prześlijcie tę wiadomość dalej.

Mama dwulatka

Mama dwulatka

Mama dwulatka

czesc dziewczyny.....
Ewi-fajnie ze napisalas co z dzieciaczkami,zdrowka duzo zycze i trzymam kciuki z Juztynke

Magda-sliczna Twoja coreczka(dopiero zdjecia obejrzalam)co do diety to tak jak dziewczyny pisza uwazaj na cytrusy i smazone ja jeszcze nie jadlam wolowiny i cieleciny ze wzgledu na bialko krowie,

AdiLea-powodzenia na egzaminie trzymam mocno kciuki,daj znac jak poszlo.....

Polna-N-jak tez jak nie mam netu to szlag mnie tarfia....rozumiem twoj bol....najwazniejsze ze wszystko dobrze sie skonczylo:rofl2:

Panistepelek-hihi Darek wraca z srode wiec juz coraz blizej....

Halsowa panna-przykro mi z powodu reakcji rodzicow,napewno sie jakos do tego przyzwyczja,najwazniejsze ze masz oparcie w chlopaku i pamietaj ze teraz musisz dbac o siebie i dzidzie a rodzice napewno jakos sie oswoja z mysla ze beda dziadkami....

pogoda u mie do kitu....

reklama
mamaola to cos Nas laczy bo u mnie tez pogoda brzydka :sorry2::baffled:

Magda ja Ci nie powiem co lepsze bo My z P lecimy na gumkach :-D
poprostu sie nie oplaca kupowac tabletek a tym bardziej wkladki jak ja przez wiekszosc roku Jestem tylko z Ala a Moj Kochany Maz przyjezdza 3 razy w roku na pare tygodni :sorry2::blink:
ale z tego co czytalam to wiekszosc mam ma wkladke bo nie trzeba pamietac o tabletkach !!

A ja wlasnie dalam Ali rosolek i wcina :tak: przez ta pogode nic mi sie nie chce ale grunt ze @ mi sie skonczyl :rofl2:

Do góry