reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

polna - Ja też przez bardzo długi okres kupowałam chusteczki w Biedronce ale akurat zapach lawendowych nie podobał mi się.

pola - Łatwo powiedzieć nie martw się. Oczywiście czekam z nadzieją, że wszystko będzie ok. W sumie to małe są szanse, że "coś" tam będzie, ale ryzyko istnieje.

reklama
Przeziebiłam sie na tym placu manewrowym. Juz wczoraj kiepsko sie czułam a teraz temp mi do 38 stopni podskoczyła:szok:. Zaraz sie przewroce:-(.
black czym zmywasz sudokrem? Ja nie mogłam tego nigdy domyc:dry:.
panistepelek bedzie dobrze;-)
mamaola nie jestem katoliczka. I narazie nie mam z kim tego slubu brac;-)

Przyszłado mnie kolejna przesyłka tym razem butki ślubne :-) Niewygodne jak cholera, muszę je rozchodzić, bo nie wyobrażam sobie w nich tańczyć na weselu :-D

Pola
właśnie dlatego zmieniłam na Bebilon, bo wiele osób mi polecało. Mam nadzieję, że będzie dobrze. W sumie po Nanie, po prawie 2 miesiącach była jazda z brzuszkiem.

AdiLea wodą z mydełkiem. Zawsze jak Julke kupę zrobi to najpierw wycieram pozostałości chusteczkami nawilżanymi, a potem ją dokładnie myję przegotowaną wodą i mydełkiem Johnsona. Jak czegoś domyć nie mogę, np przy pipulce to biorę wacik kosmetyczny i też wodą z mydłem starannie myję.

Panistepelek-hmmm,glowa do gory ,bedzie dobrze....

AdiLea-aha...sorki jesli pytanie bylo klopotliwe....a na przeziebienie moze herbatka z sokiem malinowym,albo goraca kapiel....

Polna-N-no niby do wszystkiego mozna sie przyzwyczaic,ale widze ze mezus juz za tydz wraca to sobie odbijecie...

a u mnie nudy,dobrze ze tesciowa za godz z pracy wraca to bedzie mi razniej.....

AdiLea proszę bardzo :-)

Załączniki

• Obraz 006.jpg
    Obraz 006.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 48
  • Obraz 007.jpg
    Obraz 007.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 37
Black sliczne buciki :tak:ja mialam rpblem z kupieniem butow bo nie dosc ze mam rozm 40 to w czasie ciazy strasznie mi spuchly :dry:
ale i tak przez wiekszosc czasu tanczylam w klapkach :-D

Panistepelek a mi wlasnie lawenda najbardziej odpowiada :tak::-p

Pola no popatrz a mi kiedys ciotka kupila paczke z bambino i mi smierdzialy :baffled:
ja tak to zawsze przecieram chusteczke na pol zeby dluzej starczala ale bambino bralam cala zeby szybko stracic :rofl2: nawet wycieralam nimi meble :-D

A ja sie chyba na dzis pozegnam z BB , co za duzo to nie zdrowo :rofl2:
Milego wieczorq i udanej nocki ;-):happy:

dorom5 dziękuję ;* szybko Ci zleci te 40 dni. :) co do kosmetyków to mi się przydaje tylko oliwka i sudkorem, no i mydełko. Poza tym niczego nie używam.
Umi2 oj pamiętam jak ja cieszyłam się na usg, ;) a teraz już nie muszę czekać , oby Tobie szybko zleciało, do końca. ;*

AdiLea - Kurcze, no trzymam kciuki zebys zdala i miala to prawko :tak: Uspokoiłas mnie z tymi chusteczkami, bo jakby poszly na zmarnowanie to bym sie wkurzyla.
Black - No to super ze sie sprawdzaja, ja mam jakieś 'activ fesh' czy jakos tak.
Buciki śliczne :tak:
mamaola - No pewnie dojde do tego jakie Synkowi najlepiej sluza :tak: Ale musze miec jakies w domku po narodzinach :tak: A po tych pierwszych kupowac te najlepsze co beda mi najbardziej odpowiadac :-p
panistepelek - Tez slyszlam ze najlepiej kupic wszystkie kosmetyki jednej firmy, ale jak zreszta widac po Waszych postach wcale nie trzeba miec wszystkich z tej samej firmy ;-)
polna_N - A zapach lawendy to uspokaja chyba :-p Ale to tak na marginesie :-p Ja na karteczce zapisalam sobie jakie kosmetyki uzywacie, i jutro skocze kupic zeby miec juz ladnie skompletowane kosmetyki dla Synka. :-)
No i zostanie mi tylko wózek :tak:
Magda - Oby szybko zleciało :tak: Mały mógłby wyskoczyc o tydzien wczesniej, to zrobil by prezent moim rodzicą :-p Bo maja rocznice akurat :-p

* a ciekawe co u Krystynki :confused::sorry2:

reklama
Przepraszam bardzo ale mi się wydaję że ten "kolega" powinien odpowiadać przed sądem za seks z 14 letnią dziewczyna??

powinien... Kasiu, ja trzymam za ciebie kciuki... wiem, ze to nielatwe... ale dasz sobie rade... zobaczycz... staraj sie najlepiej jak dasz rade, pokaz, ze mimo swoich 14 lat jestes dojrzala i dasz sobie rade... trzymam kciuki... :happy:

Do góry