Magda- A karmisz piersią??? Próbowałaś termometr? chociaż jeżeli Cię to martwi to zadzwoń, zapytaj się co masz zrobić. Przecież spokojnie możesz pytać. Ja też dzwoniłam co chwilę do naszego pediatry;-) Pierwszej nocy po wyjściu ze szpitala, narobiłam rabanu przez zwykłą czkawkę... Myślałam,że Młody się dusi;-)
reklama
Maagda-jesli karmisz piersia to mala moze nie robic kupki nawet kilka dni....dobrze ze pruta,masuj jej brzuszek i rob oklady cieple ze scierecki uprasowanej albo taki malutki termofor z ciepla woda.....a co do herbatki to to raczej koperek wloski tylko taka cieniutka bo rumianek moze uczuluczac.....jesli to nie pomoze to jest do kupienia w aptece woda koperkowa lub czopki dasz malej pol takiego czopka i powinno pomoc....ale tak jak pisalam wyzej jesli jest na twoim mleczku to kilka dni (2-3)kupka moze sie nie pojawiac....trzymam kciuki za ciebie i mala....
Ewi-szybkiego powrotu do zdrowka dla dzieciaczkow....no i cierpliwosci dla Ciebie.....
Pola-ale Ci fajnie spac do 11....rety u mnie nigdy tak nie bylo do 9 zdazylo sie ze trzy razy....a zdjecie Malego wkleje wieczorkiem jakies....musze jakies aktualne zrobic......
Black-rozne te dzieciaczki nasze sa....Moj np tylko NAN pije(teraz juniora waniliowego)ale tylko to mleko mu smakowalo po innym ulewal strasznie.....a kupki mial zielone bo tak jak pisalas jest w nich zelazo no i sie utlenia...kurcze sama chetnie poszlabym na solarium....
AdiLea-odpoczywaj jak masz okazje....moi tesciowie wlasnie zabrali Darusia na spacerek a ja tu klepie.....hihi....a co do facetow to moj akurat daje rade ze wszystkim,wykapie,przewinie,nakarmi,uspi a i na spacer pojdzie.....szkoda ze twoj taki niereformowalny....no moze sie zmieni....
Panistepelek-tez masz fajnie ze Ci mama corke podbiera na nocki,sama na jedna nocke chetnie oddalabym Darusia
Tinusia66-witaj....wsrod nas....zapoznaj sie z regulaminem i pisz czesto....
Bylam dzis z Darkiem na zakupach,bo wiosna idzie a my bez butow,no i Malemu kupilismy wkoncu pierwsze buciki takie na dworek bo juz nie chce w wozku siedziec tylko chodzic,zobaczymy czy beda mu sie podobaly jak nie do maz sie zalamie bo piorunsko drogie byly...ale mi sie podobaly....kurcze kawke musze sobie strzelic bo zaraz zasne na siedzaco
Ewi-szybkiego powrotu do zdrowka dla dzieciaczkow....no i cierpliwosci dla Ciebie.....
Pola-ale Ci fajnie spac do 11....rety u mnie nigdy tak nie bylo do 9 zdazylo sie ze trzy razy....a zdjecie Malego wkleje wieczorkiem jakies....musze jakies aktualne zrobic......
Black-rozne te dzieciaczki nasze sa....Moj np tylko NAN pije(teraz juniora waniliowego)ale tylko to mleko mu smakowalo po innym ulewal strasznie.....a kupki mial zielone bo tak jak pisalas jest w nich zelazo no i sie utlenia...kurcze sama chetnie poszlabym na solarium....
AdiLea-odpoczywaj jak masz okazje....moi tesciowie wlasnie zabrali Darusia na spacerek a ja tu klepie.....hihi....a co do facetow to moj akurat daje rade ze wszystkim,wykapie,przewinie,nakarmi,uspi a i na spacer pojdzie.....szkoda ze twoj taki niereformowalny....no moze sie zmieni....
Panistepelek-tez masz fajnie ze Ci mama corke podbiera na nocki,sama na jedna nocke chetnie oddalabym Darusia
Tinusia66-witaj....wsrod nas....zapoznaj sie z regulaminem i pisz czesto....
Bylam dzis z Darkiem na zakupach,bo wiosna idzie a my bez butow,no i Malemu kupilismy wkoncu pierwsze buciki takie na dworek bo juz nie chce w wozku siedziec tylko chodzic,zobaczymy czy beda mu sie podobaly jak nie do maz sie zalamie bo piorunsko drogie byly...ale mi sie podobaly....kurcze kawke musze sobie strzelic bo zaraz zasne na siedzaco
panistepelek
Fanka BB :)
maagda - W takich przypadkach to napewno lepsza będzie herbatka koperkowa, ale mam nadzieję, że już jest lepiej.
Ewi - Współczuję tych choróbstw i pobytu w szpitalu. Dużo zdrówka.
mamaola - Dobrze mieć mamę blisko, bo zawsze jakaś tam pomoc jest.
Ewi - Współczuję tych choróbstw i pobytu w szpitalu. Dużo zdrówka.
mamaola - Dobrze mieć mamę blisko, bo zawsze jakaś tam pomoc jest.
Maagda_
` Mama Łucji <3 ;*
Powiem wam że już się bałam co z tą kupką , ale jest pojawiła się jestem szczęśliwa
dziś byłam na pogotowiu bo mam straszne boleści nerek . Jechałam dosłownie z płaczem. Ale kupiłam sobie czopki, i lekarz przepisał mi augumentin czy coś takiego.I jest o niebo lepiej, co dziwne nawet nie skierował na badanie moczu, ale w poniedziałek mama zaniesie mocz i zbadamy, żeby zobaczyć czy nie ma jakieś infekcji.
Malutka grzeczna Dziś pierwszy raz będzie spała całą sama noc w łóżeczku. Milej nocy paa;*
dziś byłam na pogotowiu bo mam straszne boleści nerek . Jechałam dosłownie z płaczem. Ale kupiłam sobie czopki, i lekarz przepisał mi augumentin czy coś takiego.I jest o niebo lepiej, co dziwne nawet nie skierował na badanie moczu, ale w poniedziałek mama zaniesie mocz i zbadamy, żeby zobaczyć czy nie ma jakieś infekcji.
Malutka grzeczna Dziś pierwszy raz będzie spała całą sama noc w łóżeczku. Milej nocy paa;*
Ostatnia edycja:
witam. tydzien temu urodzilam synka. od tamtej pory caly czas chce mi sie plakac, bardzo malo jem, malo spie i ogolnie moj stan psychiczny siega dna. niby gdy spedzam czas z synkiem cieszy mnie to ze na mnie patrzy i i mnie dotyka. prosze o odpowiedz.. czy to depresja czy moze przemeczeniei nowa sytuacja w zyciu?
Moje cudne dziecko spalo dzisiaj od 21 do 5:-). I wykorzystałam fakt ze jej tato zostal u nas na noc i mu ja wcisnełam zeby ululał Teraz chodzi i jeczy ze jest niewyspany.
Maagda_ ja na takie problemy daje malej plantex. A bole nerek znam doskonale i bardzo Ci wspolczuje:-(.
Maagda_ ja na takie problemy daje malej plantex. A bole nerek znam doskonale i bardzo Ci wspolczuje:-(.
witam
Magda- biedna.:-(.. a masz jakieś problemy z nerkami? Dobrze ,że Mała kupkę zrobiła;-)
Adilea- ten plantex to jakaś herbatka? Można ją np podawać jak się karmi piersią?
Czasem właśnie mam wrażenie ,że młodego boli brzuszek, krzyczy ,kupki nie może zrobić... a nic nie mam na takie boleści.... Dobrze,że zaangażowałaś tatę Hani Trzeba przyzwyczajać od początku
Magda- biedna.:-(.. a masz jakieś problemy z nerkami? Dobrze ,że Mała kupkę zrobiła;-)
Adilea- ten plantex to jakaś herbatka? Można ją np podawać jak się karmi piersią?
Czasem właśnie mam wrażenie ,że młodego boli brzuszek, krzyczy ,kupki nie może zrobić... a nic nie mam na takie boleści.... Dobrze,że zaangażowałaś tatę Hani Trzeba przyzwyczajać od początku
panistepelek
Maagda - Mnie trochę w ciązy bolały nerki. Mam nadzieję, że u Ciebie to tylko chwilowe i wyniki moczy wyjdą dobre.
AdiLea - Bardzo dobrze, że zagoniłaś go do usypiania.
AdiLea - Bardzo dobrze, że zagoniłaś go do usypiania.
reklama
BlackWizard
U nas po zmianie mleka też noc spokojna. Tylko jakby Julce małej się bardziej ulewało. Czy to możliwe, że to przez zmianę mleka i przez nieprzyzwyczajony do niego żołądek?
AdiLea i dobrze, że tatuś Hanie lulał. Częściej go zapędzaj do tego
Magda współczuję bólu nerek i trzymam kciuki za dobre wyniki ;-)
AdiLea i dobrze, że tatuś Hanie lulał. Częściej go zapędzaj do tego
Magda współczuję bólu nerek i trzymam kciuki za dobre wyniki ;-)