reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

czesc dziewczyny
AdiLea-nie martw sie na zapas tym prawkiem,napewno wszystko bedzie dobrze.Ja tez tak dlugo czekalam z egzaminem....no ale mi niestety nie udalo sie zdac za pierwszym razem.
Ja to cale dnie siedze z Malym w domu wiec jak juz wymysle ze chce gdzies pojsc,do fryzjera czy kosmetyczki to zawsze mi ktos Darusia popilnuje....Teraz jak bede paznokcie robic dziadek bedzie pilnowac malego....a jak wroce to i reszta rodziny z pracy juz wroci.....

Galarecia-to chyba nasze nocki podobnie wygladaja,ja dzis chyba piec razy do malego wstawalam bo sie krecil....a pobodka o 6.40

spadamteraz ogarnac mieszkanie i obiad jakis zaczac robic....

reklama
witam :)

Galarecia- jak miło,że znowu jesteś:tak:;-) Ja mam już suknię,ale muszę parę poprawek wnieść...:-pDodatków jeszcze nie mam,ale tłumaczę sobie że jeszcze mam dużo czasu:sorry2:;-) Biedny Adaś:-( ale chyba każda z nas musi to przejść....

Adilea- Ja muszę się na kurs zapisać:-) Tak zapisuję się od zeszłych świąt wielkanocnych;-) a z kim zostawiasz Hanię? Mój syn jak gdzieś wychodzę to cały czas śpi jak np zostaje z moją mamą:dry:...Jak jest z nim mój narzeczony to też,tylko jak ja z nim siedzę w domu to cały dzień nie chce spć:-p

-dziś idę z małym do miasta:-p właśnie ,myślałam o zakupie husty do noszenia dzieci... Ma może któraś z Was???

idę się zbierać powoli... potem nadrobię:tak:

witamy:)
oj lubi lubi...tylko jakos ostatnio dziewczyny zabiegane bo rzadko sie odzywaja.....
napisz cos o sobie.....skad jestes...
no i pisz czesto....
pozdrawiam

Jako mama która już długo jest na forum proszę o pilnowania porządku nie tylko przez moderatorów ale i przez nas.. Nowe mamy proszę o przedstawienie się i napisanie czegoś o sobie na wątku https://www.babyboom.pl/forum/mlodziutkie-mamy-przyszle-i-obecne-f236/poznajmy-sie-16614/ i zapoznanie się z regulaminem MM https://www.babyboom.pl/forum/mlodz...-f236/jestes-nowa-przeczytaj-regulamin-22120/. Dziękuję.

mamaola no niestety u nas nocki nie wyglądają ciekawie.. No ale oczywiście wszystko zwalam na ząbki.. A u Ciebie czego to wina??

BlackWizard szkoda że Magda jeszcze w dwupaku.. Oby dzidzia za długo nie siedziała w brzusiu..

pola997 Miło że tak mnie witasz:-)
A może jakieś zdjęcie sukni wkleisz??
Co do dodatków to nie czekaj na ostatnią chwilę.. To się tylko tak wydaje że dużo czasu zostało..
Ja chusty nie miałam, bo uważam że dla takiego małego dziecka które ma jeszcze nie ukształtowany kręgosłup nie jest to wygodne..

ika82 ja witałam, choć nie po nicku bo od kiedy tu ostatnio byłam to dużo mam nowych przyszło i nie da się spamiętać wszystkich nicków. Ale witam serdecznie jeszcze raz i proszę zapoznaj się z regulaminem i napisz coś o sobie w opowiednim wątku. Dziękuję.

Galarecia-ja tez zwalam wine na zabki,Malemu jak wyszly dwa jak mial 9mcy tak cisza a dziasla ma takie popuchniete ze szok!!!szkoda mi go strasznie bo ledwo sie dotchnie to juz placze:(((

Pola- ja chusty tez nie mialam....jakos uwazalam to za zbedny wydatek....

kurcze dziewczyny glowa mi peka a Darus marudzi....nie wiem jak przetrzymam dzisiejszy dzien....

AdiLea - Z takim nastawieniem to napewno nie zdasz. Choc prawdą jest, że rzadko ikiedy Ktoś zdaje prawko za pierwszym razem. Mi udało się za 4.

pola - Ja chusty tez nie mam więc nic nie doradzę.

ika82 - Witaj. Wcześniej się z Tobą nie prezywitałam ale za to zagłosowałam :D. Napisz coś więcej.

Galarecia - Ja aż tak długo tu nie jestem ale na ogół jak pojawi się jakaś nowa mama to proszę o przeczytanie regulaminu.

mamaola - Ja tez dzis tak średnio czuję się i córcia moja również marudna i senna. To chyba wina pogody.

reklama
Do góry