reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

gosia88 Ty lepiej poczekaj do 38 tyg. bo wtedy ciaza jest donoszona.. nam zostalo kilka dni. ;) Pozdrawiam. :)
Umi2 Falszywy alarm. ;P nie no te skurcze powiem Ci zaczynają mnie wkurzac. :) za kazdym razem jak są ja sie ciesze jak glupia ze to juz , a tu dupa mijają.
panistepelek wiesz powiem Ci szczerze.. mi bardzo na tym zalezy zeby on byl.. na mysl ze moge byc w tej chwili sama jest mi bardzo smutno, nie chce przechodzic przez to sama mimo ze to piekna chwila ja sie boje bardzo.. ze mogą byc komplikacje .. wiesz chodzi o to ze chce zeby on mnie wspieral, kurcze nie wiem czemu tak jest ze jak mysle ze moge byc sama odrazu mi sie plakac chce. I najgorsze jest to ze jezeli jakas kobitka w tym samym czasie bd rodzic to on nie moze byc ze mną. ;/ Mam nadzieje ze uda sie i on bedzie caly czas ze mną. :)

Eh niby nie ide dzis juz do szkoly , a wstalam tak jak zawsze o 7..
Najadlam sie paczkow. ;P . A noc ciezka , bardzo mnie bolaly i nadal bola plecy.
Pozdrawiam. ;)
Ps. co do numerow dziekuje wam bardzo,że az 3 dziewczyny mi Go podaly takze jak tylko urodze to napisze do was 3 :)

reklama
Witam po dlugiej nieobecnosci :-)
Ja do domku wrocilam 10 lutego wiec wsumie tydzien w szpitalu bylam :tak:
Ogolnie czuje sie dobrze ,czasem mnie boli blizna ale mam nadzieje ze bedzie tylko coraz lepiej !!
Kiedys moze opisze wszystko co i jak :nerd:

Widze ze mamy duzooo nowych Mamus ;-):tak: Witam Serdecznie i mam nadzieje ze zawitacie u Nas dluzej ;-)

Maagda chyba Ty sie pytalas o to .. u mnie Maz byl przy porodzie - na samym poczatq jak mu o tym powiedzialam ze ma byc przy mnie to troszke sie przestraszyl :-D ale powiem Ci ze bardzo mi pomogl (otwieral albo zamykal mi okno w hollu gdy bylo mi duszno albo za zimno - wtedy to byl poczatek kwietnia )
a gdy Ala sie urodzila to sie poplakal ze szczescia :-):tak: P czasami tam lukal :-D i nie mial ani nie ma zadnych oporow !!
Juz drugi dzien po porodzie zapowiedzial mi ze przy drugim dziecku tez chce byc przy porodzie :-)

panistepelek snieg to powinien mezczyzna odgarniac :-p

Odpisywac wiecej nie bede bo mi sie nie chce :-D ale teraz bede na biezaco :tak:;-)

Witam!
U nas nocka dobra. Adaś spał od ok.23 do 7:15. Teraz śpi od 9.

Maagda_ no ja miałam o tyle dobrze że w wakacje rodziłam.. Tylko że musiałam po wakacjach się przenieść do innej szkoły..
Ja rodziłam ze swoim G. i powiem Ci że poród zniósł dzielnie i wcale się nie patrzył 'tam' trzymał mnie za rękę i głaskał.. A jak Adaś się urodził to nawet pępowinkę przeciął i zdjęcia porobił.. Ja osobiście polecam.

umi2 krystynka88 ma rację, końcówka wydaje się być dłuższa od całej ciąży. Ja też już pod koniec nie miałam siły i chciałam żeby coś się ruszyło..

BlackWizard współczuję pomyłki urzędniczki.. No ale tak czasami bywa.
A swoją drogą to ładna z Ciebie dziewczyna.

panistepelek mój Adaś ma tak samo, jak tylko zobaczy że mu zdjęcie chcę zrobić to się odrazu cieszy i dziwne pozy przybiera..
W szpitalu była z zastojem nerki, co jest częsą przypadłością u kobiet w ciąży między 20 a 30tc. No ale to tylko tydzień był..
No podobnie do szkoły chodziłyśmy tylko że Ty już ją ukończyłaś, a ja kończyłam 2klasę i musiałam się przenieść..

Umi2 pytalame Ciebie wczesniej czy chodzisz jeszcze do szkoly, czy masz przerwe?
Galarecia u mnie jak sie uda tez bd rodzic z chlopakiem. :) a co do szkoly to przenioslas sie z wlasnego wyboru?

Maagda_ ja niestety nie miałam wyboru, musiałam się przenieść zaocznie, bo wszyscy pracują i nie miałby kto siedzieć z Adasiem wtedy kiedy ja byłabym w szkole.

Witam... ;)
Kto juz zjadl pączusia? Ja zakupiłam 20 takze zapraszam:-D

Pola997 - oj fakt dluzy sie dluzy jak to Maagda powiedziała.

Maadzia - moze razem sie rozpakujemy? ja bede czekac na Ciebie a Ty na mnie :-D:-D:-D Fajnie byloby jeszcze jakby maluszki nie stawialy oporów;o)

Gosia88 - a co u Ciebie ma byc? Faktycznie poczekaj do 38 tc a potem pros o skurcze:-D

Panistepelek - wazne jak teraz jestes nastawiona;) nie wiesz, ze kobieta zmienna jest? ;-)

Galarecia - Adas dal mamusi czas na pączusia;o)

A moj uparciuch nadal ani drgnie... A ja juz chce go miec w ramionach...

Galarecia aha rozumiem.. ja nie musze sie przenosic , bo mama bd siedziala z malą pozatym i tak ja mam koniec roku pod koniec maja wiec o tyle mam dobrze.
krystynka88 hehe jak dostaniesz skurczy to napisz mi esa to zaczne biegac po schodach, chyba ze ja dostane pierwsza to napisze. ;P Kurcze wydawaloby sie ze te dzieci chcą wyjsc jak najszybciej z brzucha , bo tam nudno a tu widzisz .. nudno nie nudno , a nadal siedzą . :p
Kurcze jeszcze od kilku dni normalanie jak mala sie wierci to az mnie to boli .
A juz nie wspomne jak mi brzuch twardnieje .. to ciagnie tak do dolu.. czasami mam wrazenie ze mi zaraz wszystko wyleci.

Maadzia - nie ma sprawy, jak cos to bede pisac:tak::tak::tak:, ja mam podobnie jak Ty... Czasem mam wrazenie, ze dzidzia sie juz nie miesci i przy kazdym ruchu boli jak cholercia. Na dodatek wyraznie czuc jego cialko;o) Jak brzusio Ci twardnieje to masz trudnosci z oddychaniem? Bo ja czuje taki opór...

Krystynka niby jak ktos nie zje dzis paczka bedzie mial pecha :-):-D

Ja zakupilam tylko 8 i wiecej kupowac nie bede a tym bardziej smazyc :sorry2:

Maagda a potem masz zamiar isc na studia albo gdzies zaocznie czy odchowasz Core i wtedy pojdziesz ??

reklama
krystynka88 ok trzymam za słowo. Tak jak twardnieje mi brzuch to ciezej oddychac, chodzic, lezec, siedziec nawet wyprostowac sie nie moge.
polna_N ja po wakacjach mam zamiar isc do technikum, albo do szkoly fryzjerskiej.. wolalabym nie isc zaocznie , bo wedlug mnie to nie to samo co dziennie.. w rok czy 2 lata nie da sie zaliczyc materialu technikum czy liceum ktore trwa 3-4 lata , pozatym teraz wystarczy isc do liceum zaocznego , placic co miesiac i zdac. Wiec co mi po tym. ? ale wiesz kazdy ma swoje zdanie na ten temat.

Do góry