reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
krystynka88 Maagda_ jestescie genialne az sie popłakalam ze smiechu szczegulnie z tego ze Maagdzie marza sie skurcze mega mocne co 5 min:-p Nie no genialne:-) ja tu sie modle zeby nie bolało a wy tu chcecie w bólach rodzic:-)

ja to musze sie lekarza zapytac czy za poród rodzinny cos sie placi bo tez chcemyy taki. A co do innych forów to mam tak samo ja pisałam chwile na kwietniówkach. Zagladam tam ale najlepiej jest tutaj:-)

Moze i macie racje:-) no ale jak juz sie zaczną to boje sie ze bede sie wyrzywac na wszystkich. Nie no mam nadzieje ze dziecko poprostu sobie wyskoczy a ja nawet nie poczuje:-)

Heheh. raczej bedziesz czula ,ale zycze Ci zeby jak najmniej bolalo . ;*

Ps. mogłaby któraś z was wysłać mi swój numer kom. na priv to jak urodze wysle jej eska co i jak. :)

Ostatnia edycja:
witam:)

Maagda,krystynka
- macie racje, mi ogólnie ciąża zleciała strasznie szybko, najbardziej dłużył mi się ostatni tydzień, a widzę że Wy juz na finiszu:tak:
Magda -Łucja śliczne imię, moja córcia(jak będę kiedyś taką mieć;-)) też będzie Łucja albo Zocha :-p ale jak juz pisałam wcześniej marzą mi się trzej synowie:tak:

umi
- musisz dobrze wykorzystać te ostatnie miesiące:-p i to tak na maxa;-)

reszte nadrobie później bo mój krasnalek jest strasznie zły:sorry2:

reklama
Do góry