reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
krystynka88 Maagda_ jestescie genialne az sie popłakalam ze smiechu szczegulnie z tego ze Maagdzie marza sie skurcze mega mocne co 5 min:-p Nie no genialne:-) ja tu sie modle zeby nie bolało a wy tu chcecie w bólach rodzic:-)

ja to musze sie lekarza zapytac czy za poród rodzinny cos sie placi bo tez chcemyy taki. A co do innych forów to mam tak samo ja pisałam chwile na kwietniówkach. Zagladam tam ale najlepiej jest tutaj:-)

Moze i macie racje:-) no ale jak juz sie zaczną to boje sie ze bede sie wyrzywac na wszystkich. Nie no mam nadzieje ze dziecko poprostu sobie wyskoczy a ja nawet nie poczuje:-)

Heheh. raczej bedziesz czula ,ale zycze Ci zeby jak najmniej bolalo . ;*

Ps. mogłaby któraś z was wysłać mi swój numer kom. na priv to jak urodze wysle jej eska co i jak. :)

Ostatnia edycja:
witam:)

Maagda,krystynka
- macie racje, mi ogólnie ciąża zleciała strasznie szybko, najbardziej dłużył mi się ostatni tydzień, a widzę że Wy juz na finiszu:tak:
Magda -Łucja śliczne imię, moja córcia(jak będę kiedyś taką mieć;-)) też będzie Łucja albo Zocha :-p ale jak juz pisałam wcześniej marzą mi się trzej synowie:tak:

umi
- musisz dobrze wykorzystać te ostatnie miesiące:-p i to tak na maxa;-)

reszte nadrobie później bo mój krasnalek jest strasznie zły:sorry2:

reklama
Do góry