reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Krystynka88- Wiesz co Ci powiem ze zalerzy jak na to patrzec :-)ma to swoje plusy i minusy...Ja osobiscie nie uwazam zebym cos np.stracila przez to ze wczesnie zostalam Mamusia mojego babelka czy ze mam meza i slub :no:
Na zabawe zawsze jest czas :tak: do pracy(na wiecej godzin) pojde jak mala pojdzie do przedszkola,szkole teraz sobie koncze itd...a dziewczyny np. z mojej bylej klasy maja jeszcze duzo przed soba ...nie maja meza, ani domu , ani dziecka ani slubu wiec zanim wszytko osiagna to ja bede mloda i piekna jeszcze:-D:-D:-D

reklama
krystynka88 tak. mi zostalo 11 dni do terminu. ;) Powiem Ci ,że teraz jak mam chociaz 2 skurcze to już sie ciesze że sie zaczyna.. niestety moja radosc nie trwa dlugo , bo po ok 2 godzinach mijają . ;D
umi2 u mnie w klasie tez na poczatku bylo nieciekawie.. ciagle patrzyli sie na brzuch .. ale nikt nie zapytal wprost czy to prawda. A Ty chodzisz do szkoly.? czy narazie w domku siedzisz?
BlackWizard dziękuję bardzo. ;* trzymaj trzymaj zebym rodzila naturalnie, bo u nas w szpitalu jest tylko 4 gin. i 3 z nich jezeli kobieta przyjdzie z bolami wieczorem trzyma jak najdluzej, a pozniej musza robic cesarki bo kobity wymeczone.. ;/
Galarecia no ja chcialam chodzic jak najdluzej , bo chcialam miec oceny juz na nowy semestr zeby sie nie martwic. ;) do szkoly wracam napewno po 1 polowie kwietnia.
Mamusia Blaneczki jak gadalam wczesniej zeby wychodzila.. to siedziala.. ;P teraz jak bd mowic zeby siedziala jak najdluzej to pewnie szybko wyjdzie. ;)

Galarecia - bede pamietac:-D:-D:-D

Mamusia Blaneczki - Nie uwazam zeby bycie mloda mama bylo wyrzeczeniem czegos... Sama jestem mloda i ciesze sie ze lada dzien bedzie ze mna synek... i podobnie jak Ty uwazam, ze ja juz bede miec dziecko meza itd... a inne moje kolzanki beda dopiero do tego dochodzily... :-D:-D:-D fajne uczucie.

Maagda - znam twoj bol... ;) tylko nie rodz beze mnie:)

krystynka88 tu juz nie chodzi o to ze mi ciazy ten brzuch czy jestem zmeczona, tylko chodzi o to że nie moge doczekac sie kiedy ją zobacze, przytule kurcze to musi byc piekne uczucie zobaczyc po raz pierwszy swoje dziecko . :-)
Jestem ciekawa jak moj Krzysiek zareaguje.. ;) ma byc przy porodzie. ;D Pytalam Go czy bedzie patrzyl jak dziecko wychodzi.. odpowiedzial tylko ze to nie jest chyba dobry pomysl, boi sie ze moze sie tym widokiem zrazic. ;)
Czy ktoras z was , ktora ma swojego dzidziusia juz przy sobie rodzila z chlopakiem lub mezem. ?

Maagda - facet przy porodzie zazwyczaj stoi przy glowie rodzacej takze nie musi patrzec na wychodzace dziecko... ja mam zamiar rodzic z mezem... ale dopoki nie dowiedzial sie, ze nie widzi jak dzidzia wychodzi, nie chcial isc do porodu. Popytal dowiedzial sie i zmienil zdanie:-D:-D:-D

krystynka88 heh. moj od samego poacztku mowil ze chce byc przy porodzie . Dlaczego? bo kobieta nie dosc ze nosi dziecko pod sercem, to jeszcze czuje jego ruchy.. wiec dlaczego ma byc pierwsza osoba , ktora je zobaczy. Wiec on chce byc, bo nie chce widziec swojego dziecka ktorys z kolei.. on chce byc pierwszy. ;P
U mnie w miescie porod rodzinny kosztuje 200 zloty. Spakowalam sie juz do szpitala , pieniazki tez są zeby pozniej nie latac.
Eh, porod niby taki bol , a kto by pomyslam ze my ( ciezarne ) tak na niego czekamy ;D
Wogole to łapią Cie skurcze ? Jak sie czujesz. ? :)

Maagda - wiesz, od wczoraj mam skurczyki... opisalam je lekarzowi, i sie ucieszyl, mowi, ze to przepowiadajace... :-D:-D:-D
Sama sie ciesze, bo wczesniej ich nie mialam a staja sie coraz silniejsze. A tak moglabym gory przenosic. ;o) A jak Ty sie czujesz?

krystynka88 skurcze przepowiadajace mam juz od ok 2 tyg. ale nie trwają dosyc dlugo , i są slabe . Marza mi sie mega wielkie skurcze co 5 min.
Mimo ,że z jednej strony wolalabym zeby dzidzia urodzila sie o czasie bo mam problemy z dowodem.. ktorego jeszcze nie mam a jest potzrebny . ;) ale zobaczymy jak bd .

Maadzia - ja tez tak chcialam i nie chcialam juz urodzic bo mialam egzamin. A teraz jestem po egzaminie i bardzo juz chce urodzic a maluszkowi sie nie spieszy... :-D:-D:-D Skubany jeden.
No i mi sie marza takie skurcze i rozwarcie od razu na 10 palców :-D:-D:-D. Wymagajaca jestem - wiem ;o) Pisalas na forum dla lutówek?

reklama
krystynka88 A czekasz na chlopczyka czy dziewczynke. ? Jakie imie wybralas dla maluszka?
Ja mam termin na 1 marca pisalam troche w marcowkach , ale jakos zle sie tam czuje. ;) Tu jest mi najlepiej.

Do góry