reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Mamusia Blaneczki mi nic nie napisałaś.
A wogóle to BlackWizard ma córeczkę i już nawet ktoś się pomylił i ona poprawiła więc czytaj troszkę uważniej.

I przepraszam że więcej nie napiszę ale Adasia mam na kolanach i marudny bardzo bo śpiący a czekamy na tatę i na kąpiel..
Odezwę się i poodpisuję każdej jutro.
Miłej nocki.

reklama
Mamusia Blaneczki mi nic nie napisałaś.
A wogóle to BlackWizard ma córeczkę i już nawet ktoś się pomylił i ona poprawiła więc czytaj troszkę uważniej.

I przepraszam że więcej nie napiszę ale Adasia mam na kolanach i marudny bardzo bo śpiący a czekamy na tatę i na kąpiel..
Odezwę się i poodpisuję każdej jutro.
Miłej nocki.
Spoko dzieki za uwage juz sie poprawilam ...:-p:-p:-p
Wiec pisze Galareciu zycze Ci spokojnej nocki i milego pluskania sie :-):tak:Juz jest OK?:confused:;-)
Sorry jeszcze raz BlackWizard:sorry2: mam nadzieje ze Mi wybaczysz :confused::blink:
do jutra Galareciu ;-)

Umi2 jak bd na porodowce to jakos dam znac. ;) nie wiem jeszcze jak moze mama wejdze na forum i napisze , chyba że jej sie nie bd chcialo. ;) a co do małej wiesz wolalabym żeby odrazu na mnie była przepisana.. ale jak nie bd miala tego dowodu to trudno.
Mamusia Blaneczki ja tez nie wiedzialam ze konieczny jest dowod. dopiero wczoraj sie dowiedzialam. Na ojca nie przepisze , bo matką przypisuje sie dzieci wkoncu ja je urodzilam, a nie moj chlopak. :)
BlackWizard no widać, że mała robi postepy , a ma dopiero miesiac. :) Gratulacje . :)

Wczoraj mialam skurcze.. ale niestety przeszlo po 2 godz. I dzis zauwazylam, że brzuszek mam jeszcze nizej. ;) czyli chyba powolutku wychodzi. :-)

Magda kiedyś wyjść musi :-) Jak zostały Ci te ostatnie dni to - dobra rada - odpoczywaj ile się da, bo później odpoczynek będzie Ci się marzył ;-)

Ja mojej dziewczynce strzeliłam znów małą sesyjkę :tak:

Załączniki

• Obraz 120.jpg
    Obraz 120.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 50
  • Obraz 121.jpg
    Obraz 121.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 35
  • Obraz 124.jpg
    Obraz 124.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 51
  • Obraz 127.jpg
    Obraz 127.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 41
  • Obraz 128.jpg
    Obraz 128.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnia edycja:
Witam dziewczynki po dosc dlugiej nieobecnosci.
Sesja mi sie skonczyla, nie musze sie juz uczyc, na szczescie:-D:-D Jak zwylke skrobiecie jak szalone... Nikt Was nie przegoni;o)
Gall Anonim przy Was wymieka:-D:-D:-D.
Ja jeszcze w dwupaku... Pozostalo 6 dni do terminu wg OM. Nie moge sie juz doczekac chwili kiedy zobacze swojego maluszka i doszukuje sie roznego typu objawow... Niedlugo zglupne ;o)
Stesknilam sie juz za Wami mlode mamusie, serio...
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie bez wyjatku. Postaram sie Was jakos nadgonic.

umi, mama Blaneczki - Tak, każde Dziecko jest inne - jedne dobrze znoszą ząbkowanie inne źle. Jak byłam na bilansie z córcią to doktórka powiedziała "Dadzą jej popalic te ząbki" ale nie wiem czemu tak uważa.

Maagda - Ja problemów tego typu nie miałam bo gdy rodziłam miałam 19 lat. Szkoda, że tak u Ciebie problemy z tym będą.

Krystynka88 - Gratuluję zaliczonej sesji i życzę szczęsliwego rozwiązania.
Według mnie to ostatnio Dziewczyny mniej pisza, no ale jak Ciebie długo nie było to może wydawać się na odwrót.

Blac - ładne to różowe ubranko. Córcia ślicznie wygląda.
To może i jakieś zdjęcie wstawię.

Załączniki

• P1060954.jpg
    P1060954.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 43
  • P2061232.jpg
    P2061232.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 45
Panistepelek - dziekuje bardzo :-D:-D:-D. Pewnie ze duzo naskrobaly. W watku, w ktorym dodatkowo pisze nie ma az takiego ruchu jak tu;) Większość mamus urodzila i nie ma czasu na internet - trudno sie dziwic:-D:-D:-D

BlackWizard - niunia i sesyjka... swietne polączenie, mala jest naprawde urocza. Pozdrwiam.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam!
U nas nocka taka sobie. Adaś spał od 23:00 do 6:30. Już nawet byliśmy na spacerku ale pogoda brzydka bo śniegu pełno i cały czas sypie.

Krystynka88 dobrze że już się nie musisz uczyć. Najważniejszy to teraz wypoczynek. Odpoczywaj, bo póżniej nie będziesz miała na to czasu..

panistepelek ale Klaudusia ma śliczny uśmiech. Ślodka dziewczynka. I żeczywiście drobniutka.

Mamusia Blaneczki już nawet mi nie chodziło żebyś cokolwiek odpisywałą, ale przede wszystkim czytała uważniej.

Do góry