reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

dorom5 Biedna.. zobaczysz napewno wszystko sie ułoży i ze zdrowiem chłopaka i z pieniazkami. :)
pola997 jak ja Ci zazdroszcze.. tez chcialabym już wyjsc z moim dzidziusiem na spacer.. no ale na to musze czekac jeszcze z 2 miesiace. ;P :)

Wczoraj rano pisalam że dzidzia przeniosla nózki z prawej na lewa strone.. no to chyba tam sie jej nie spodobało bo dzis znowu ma nózki z prawej ;P
Mam już lekkie skurcze.. dla mnie dość bolesne, ale do zniesienia wiec narazie nie ide z tym do lekarza, bo on tez raczej by nic na to nie poradzi.

reklama
mikus_a Co do młodych lekarek to ja ma zawsze wrazenie ze chca odbębnic pacjenta, a te starsze to i lubią porozmawiac a nawet i doradzic:-) ja to zauwazyłam w aptece jak mnie młoda farmaceutka obsłużyła to nie wiedziałam co i jak a jak taka starsza kobieta to i wytłumaczyła i usmiechneła sie, odrazu lepiej sie człowiek czuje gdy jest lepiej traktowany.
dorom5 Nie martw sie sytuacja jest ciezka ale zawsze jest z niej wyjscie. Nie jestes sama masz rodziców twój bartek tez ma napewno wam pomogą. A ty dbaj o siebie Alanka i o Bartka bo jak narazie to biedaczyna nie da rady dbac o Ciebie.
Maagda_:-) widzisz dzidzia musiałą spróbowac gdzie lepiej i stwierdziła ze jednak w starym miejscu jest dobrze. To moze połóz sie albo przynajmniej odpoczywaj i nie forsuj sie.

Dzięki Dziewczyny, musialam się wyżalić :-(
Wierze że jakos to bedzie. Poprostu sie przerazilam, bo nie mielismy takiej sytuacji ze Bartek nie moze pracowac.
Pieniazki odlozone Mamy, no i ciesze sie ze za ciaze "płacimy" sami :tak: W koncu to Nasze Kochane Maleństwo :tak: A gdyby byla taka sytuacja to rodzice pomoga, masz racje Umi2. Ale oby jej nie było.

Mam takie problem :no:
od poł roku kocham sie z swoim chłopakiem -> stosunek przerywany (nie doszedł we mnie) Wiem ze to żądna antykoncepcja.. ale już właśnie byłam u ginekologa po pigułki ( dostałam novynette) i właśnie teraz w tym miesiącu mi sie spóźnia 4dni już okres Bardzo sie denerwuje może to jest tym spowodowane:no: ale ma regularny okres:( (śluz jest takie żótowaty) żądnych objaw nie mam narazie...
Czy jest duża możliwość ze jestem w ciąży? (boje sie zrobić test... wiem ze byliśmy nieodpowiedzialni:no: ale już po fakcie..mam 19lat i nie planowałam dziecka ale cuz jak będzie to jakoś damy sobie rade)
dzięki z góry za odpowiedzi:-)

A My dziś byłyśmy na bilansie w przychodni. Klaudynka jest zdrowa (sama się dziwię, że do tej pory ani razu nie chorowała).
Ma 72 cm wzrostu i waży 7.300 g. (Jak to doktórka powiedziała: "Drobniutka z Niej dziewczynka ale nie jest źle")
Pozatym to dziś sama po raz pierwszy staneła w łóżeczku :D

mikus_a - Ja wybrałam szczepionki darmowe ale na szczęście rzadnych podań nie trzeba było pisać. I to trochę głupie, że u Ciebie tak utrudniają. A co do tego przejścia to mi się obiło o uszy, że jak kupi się szczepionki to potem trzeba dalej to robić ale nie jestem pewna.

dorom5 - Nie załamuj się... zobaczysz wszystko się poukłada... Wiem, że czasem słonko zachodzi ale staraj się myśleć pozytywnie.
Dla Ciebie na poprawę humorku

Załączniki

• 18000.gif
    18000.gif
    22,4 KB · Wyświetleń: 48
Witam Angel,możliwość ,że jesteś w ciąży istnieje,a zajść mogłaś jeszcze podczas stosowania stosunku przerywanego(w śluzie nawilżającym penis też znajdują się plemniki,mało ,ale może wystarczyć)niektóre kobiety miesiączkują do 4 miesiąca ciąży.Najlepiej zrobisz jak odważysz się na test ,będziesz wiedziała na czym stoisz ,bo brak miesiączki podczas przyjmowania pigułek pewnie może się zdażyć ,ale tego dokładnie to nie wiem ,szczerze to proponuję ten test ,szybki i pewny i uszy do góry ,będzie dobrze-odezwij sie,jak wyniki testu ?pozdrawiam!!!!:-)

poczekam jeszcze z tym testem jak tydzień już mi sie będzie spóźniać to go kupie.:-(
achhh... tak to jest jak sie nie myśli po fakcie...
Najgorsze jest to ze od momentu jak zaczęliśmy współżyć mówiłam ze muszę isc po tabletki jak juz poszłam po nie to teraz okresu nie mam :-(
dzięki madziulanatasza za odp

Panistepelek - Dzięki :blink: Ale fajnie, Malutka pierwszy raz sama stanela :tak: Musisz być dumna z coreczki :tak: Kruszynka z Niej :tak:

Panistepek, gratulacje dla Klaudynki ;-)
Mi dopiero wczoraj Paulinka sama siadła, do wstawania jej daleko...;-) ona niestety ma co dzwigac, bo wazy juz pewnie w okolicach 10kg:zawstydzona/y: dlatego jej wstawanie pewnie pozniej pojdzie, narazie cwiczy raczkowanie i wychodzi jej to tylko w tył, w przód do perfekcji opanowała czołganie:-D

reklama
dorom - Pewnie, że jestem. Już od kilku dni coś tam próbowała z tym wstawaniem przy mojej nodze :p.
Teraz musimy łóżeczko całkowicie już opuścić.

Do góry