reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej ;)
Umi2
tak jak juz wczesniej pisalam , gadalam z nią ale do niej jak do sciany.;/ a co do tego wf. ona nie cwiczyla na wfie bo u nas w szkole obowiazuje zwolnienie, to byly zajecia poza lekcyjne w gronie bandy jej chlopaka.
dorom5 ona wogole dziwnie sie przy mnie zachowuje.
panistepelek juz nie jedna osoba z klasy mi to powiedziala.. ze zazdrosci bo obgaduje mnie kiedy tylko moze..Chciaz to dziwne jezdzi po mnie ile sie da , że bd miala dziecko bez slubu, w tak mlodym wieku a sama byla w takiej samej sytuacji ;/ tyle ze ja urodze majac prawie 18 lat a ona urodzila by majac prawie 17.

Eh.. ciezka sprawa ale wiem w 100% rozmowa nie wystarczy, bo ile mozna prosic.?

reklama
Witam!
FIRANKA Współczuję córci choroby. Szybkiego powrotu do zdrowia dla niej. Całuski
UMI Oby i Tobie szybko choroba przeszła.
Ja dzisiaj pewnie za często nie będę zaglądała. Pożądki muszę zrobić bo jutro na ferie przyjeżdżają siostrzeńcy Stefana. Tak więc miłego dnia życzę i nie kluccie mi się tu.

dzień doberek :-)
firanka o widze,że Ty to taki nerwusek jak i ja hihi ;-)
zdrówka dla Nicolki, moja Nelka dwa razy miała juz zapalenie gardła :-( to okropne bo nie chciała jeś ani pić, antybiotyk na siłę jej dawałam ech :dry: zdrówka!

magdamoim zdaniem ona jest zazdrosna, nie wyobrażam sobie co to znaczy stracić dziecko, może ona sama sobie nie zdaje sprawy że tak można nazwać to uczucie...

mój P. znów coś wymyślił na mieście zeby tylko z nami w domu nie siedzieć :dry::baffled:

diankus eh ja juz nie wiem.. to bardzo stresuje takie gadanie że poronie.. co sie nie stanie to ze poronie..
Ale wydaje mi sie ze jak raz ,a pozadnie podniose glos i powiem zeby dala mi spokoj to da. (miejmy nadzieje )

Witam!
Ja się tylko melduję że u nas nocka spokojna. Tylko że ja się nie czuję najlepiej.
Akurat zrobiłam sobie chwilkę przerwy bo mały zasnął a ja robię porządki bo ok.12 koleżanka ma przyjechać, a u mnie bałagan bo osyatnio nie miałam na nic siły.
Tak więc do południa albo wieczorka mamusie. Wtedy odpisze każdej.

Cześć dziewczynki,
Widzę, że wczoraj się tu troszkę działo... Nockę z brzuszkiem znieśliśmy dość dobrze, jakieś tam małe ekscesy z żołądkiem, potem biodra ale naprawdę nie było tak źle...

Firanka - nic się nie przejmuj tymi postami i dużo zdróweczka dla Malutkiej

Ewi - bedziesz miala wesolo w domeczku... fajnie Ci:-D

Maagda - ja na Twoim miejscu po jakims czasie dalabym sobie spokoj... chociazby ze wzgledy na swoj stan...
Pamietam, ze 2 osoby i mi dogryzaly.... Jedna - kolezanka z pracy, ktora chce miec dziecko a maz nie bardzo stwierdzila, ze Ci co chca to nie moga a Ci co nie chca miec dzieci zachodza w ciaze... Zabolalo mnie to cholernie bo ja chcialam miec dziecko... Fakt, ze bylo nie planowane... ale za to chciane i kochane...
Druga osoba, gdy dowiedziala sie ze jestem w ciąży (rowniez kobieta, na dodatek po odtawieniu tabletek) najpierw dawala mi idiotyczne rady co do ciąży, jakby sama juz 10 razy rodzila, a na koniec stwierdzila, zebym tak sie nie przyzwyczajala do dziecka, bo w 9 miesiacu moge poronic - jak jej kolezanka... Po co mi to wiedziec????

Diankus - nie za kolorowo masz z tym facetem...:confused:

Witam młode mamuśki

Krystynka nie rezygnuj ze szkoły, jeśli masz przy sobie kogoś kto Ci pomoże z maluszkiem to nie warto rzucać tego wszystkiego :) Napewno dasz radę no i wykładowcy na kobietki w ciąży i młode mamusie patrzą inaczej i idą im na rękę :)

dorom no ciekawe czy nam tak po terminie pójdzie :D hehe ja szczerze wątpie... jakoś miałam przeczucie, ze mój maluszek to w maju na świat przyjdzie... ale skraca mi się szyjka więc może przyjść wcześniej :) oby :)

Ja zaszłam w ciaże majac 17 lat i też bałam sie co bedzie dalej ale jest oki urodziłam ślicznego synka ktory ma juz prawie 5 miesiecy i jestem z niego dumna, teraz nie wyobrazam sobie zycia bez niego :-) Chociaż nie słyszałam zabardzo jakiś plotek czy gadania za plecami to nie przejmowałam sie co ludzie o mnie myśla czy gadaja, ważne ze ja wiedzialam jak jest naprawde i moi znajomi, wszyscy inni mnie nie obchodzili. Radze to samo poprostu ZLAĆ i mieć wszystkich w D**** :-p

Cześć dziewczynki:-) Ja dzisiaj niestety się nie wyspałam,bo mój szkrab nie bardzo miał ochotę na spanie:dry: Poczytam później co pisałyście,a teraz uciekam,bo wybieramy się na spacer:tak:

Madzik ja nie mogłam karmić Fabianka piersią,bo żółtaczka może się pogłębiać od mleka mamy,a on niestety miał bardzo mocną i nie mogliśmy ryzykować:zawstydzona/y: A co do kolek to z tą buteleczką antykolkową naprawdę można ich uniknąć:tak: Oczywiście nie każde dziecko musi mieć kolki,ale jeśli można zrobić tak żeby nie miało to czemu nie:tak:

reklama
Do góry