reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja na poczatku bede miala kolyske wiec moze nie bede musiala brac malej do lozka, ale jak juz bym zostala sama to nie widze zadnych przeciwwzkazan;))) Nawet do konca zycia mogla by juz z mama spac;))) sama by sie kiedys chciala wyprowadzic jak juz by za duza byla;)))

Uwierz mi lepiej niech spi w swoim lozeczko !! moja kuzynka tak zabierala swoja corke do lozka az wkoncu tak przywalila w nocy tatowi w twarz ze mial podbite oko,potem juz bylo coraz gorzej,nie pozwalala mu spac z Nimi i tak do tej pory to trwa . Ona z Nia w lozku a On na kanapie w salonie :-) dziewczynka bedzie miala 4 latka - ZGROZA :wściekła/y: Nawet jak bedziesz sama to nie ucz bobasa spac z Toba !! Pozdrawiam;-)

reklama
Netgirl No w końcu mała dała ci chwile oddechu i do nas wróciłaś :))) Lekarz powiedział że mam mniej pić bo jak mu powiedziałam że mi strasznie ręce i nogi drętwieją i że dłonie mi puchną to stwierdził że mój organizm zatrzymuje za dużo wody i dlatego... a piłam naprawde dużo...
Snoopy współczuje takiej sytuacji... Ja jak tak was sobie poczytałam żeby lepiej paregony zbierać to po dzisiejszej kłótni chyba też zaczne zbierać bo po dzisiejszym dniu to mam dość M.
Ona_Mika Grzej sie pod kołderką żeby cie chorubsko nie chwyciło... A jak masz ochote na dużą dawke słońca to zapraszam do siebie.. Dzisiaj w sukience letniej chodziłam... No i powodzenia na kolejnych zaliczeniach :tak:

hej kobietki moja szarańcza już śpi,mój facet nie wrócił jeszcze z pracy ,ja korzystając z chwili wytchnienia pisza....

Co do nerek ,to one właśnie były powodem moich wcześniejszych rozwiązań oby ciąż.Nerki,szczególnie prawa nie wydalała pracy na 2 osoby,rosło mi ciśnienie a woda zatrzymywała mi się w organizmie, pojawiło sie białko w moczu,więc naprawde musicie kontrolować badania u mnie wszystko szło git a w ciągu 3 dni mi się tak porobiło że musieli robic cięcie bo zagrażała mi wewnątmaciczna zamartwica płodu.

NETGIRL śliczna maleńka...z jakiego powodu pojawiła się na świecie wcześniej????Jak sobie radzisz????

SNOOPY oj naprawde ci współczuje,jesteś w ciąży a ty zamiast żyć w spokoju to żyjesz w nerwach....mam nadzieję ze wszystko się ułóży i będzie oki.A co do kołyski to mój Barti będzie miał 3 mc że tak z mc może dwa spokojnie sobie w niej pośpi ale nie bujam małego w kołysce bo nie chce go przyzwyczać i jeszcze jeden plus że możesz przestawiać gdzie chcesz i zajmuje mało miejsca!

21KASIA21 ładniutka ta twoja malutka..po mamusi czy po tatusiu??????

ONA_MIKA ludzkie zhamstwo nie zna granic...oby nie złapał cię katarek...wygrzej się i wypij gorącą herbatke z cytryną i najlepiej z miodem.

Sprawe paragonow juz zalatwilam;))) Jeden tel do starszej siostry wystarczyl;))) Za wozek 450 zaplacilismy a bede miala ze 1000;))) jej kolezanka wlasnie wozek kupila,na ciuszki i inne duperelki tez juz zalatwione i Kasia siostry znajoma fotelik dla dzieci do pol rolu mi przywiezie za tydz bo Areczej juz wyrosl;))) Zyc nie umierac;)))
Siorka to samo przechodzila i we wszystkim mi pomoze;)) Ulzylo mi troszke;)))

Wiecie co ciesze sie ze moje kochanie chce jeszcze w mamusi pomieszkac;))) wiem ze bez tab bylo by to niemozliwe;))) (nie wiem czy wam pisalam ale przed wczoraj zapomnialam wziac tab o czasie i wzielam prawie 30 min pozniej, dostalam takich skurczy ze myslalam ze juz sie zaczelo!!! ale na szczescie tab zaczela w pore dzialac i sie unormowalo)
Kuzwa nudno tak calymi dniami siedziec na tylku w domu.... Zrobcie cos kochane zeby juz byl koniec maja;)))

snoopy12 No to fajnie :tak:Ja tez mialam ubranka po dzieciach siostry,dotego kojec.lozeczko.kolyska,fotelik samoch i krzeselko do karmienia!! jeszcze tesciowa dala wbrud ubranek, fakt faktem z ciucholandii ale w dobrym a nawet bardzo dobrym stanie :-) nawet P sie smial jak je zobaczyl ze nawet Ala ma wiecej ubran odemnie:-D ale i tak juz z 6 pudel jest na struchy bo zewszyskiego wyrosla a w polowie to nawet nie chodzila !!

Snoopy ta koleżanka taka jest że tylko swojej d**y pilnuje, ile razy się o pożarłam już z nią, nie cierpię takich ludzi. jedna na szczęście jest inna, pomaga mi i w ogóle, ale tamta widząc taka ulewę i ze tyle drogi to mogła i nas zabrać, łajza jedna
Netgirl to powodzenia dzisiejszej nocy, jak my urodzimy będziemy do ciebie po rady przychodzić :)

Kochana nie martw sie jak sama piz...a zajdzie w ciaze to tez ja olewaj i udawaj ze nie widzisz, niech ma za swoje, ja tak mysle jak mnie jakas arogancka panna wkurzy;)))

Ale naprodukwałyście.
Polna widzisz ja nie zauważyła że mamy takie same daty ślubu :) U mnie w mieście wizyta z USG 100zł będzie kosztowała, bo po strajkach lekarze ceny podnieśli i tak zostało 70zł wizyta 30zł USG

Ja spadam dziewczynki, bo jutro do szkoły jadę, dobranoc

reklama
Co sie urodzi to sie urodzi ale najwazniejsze ze bedzie tylko moje i dziadkow;))) tzn moich rodzicow bo te jego pijaki to w dupie maja ze ja wogole jestem wiec wnuczka/i nigdy nie zobacza!! na chrzciny tez nie zaprosze!! taka decyzje dzisiaj podjelam i wiecie co ciesze sie ze sama chrzesnych wybralam i sie J nie sluchalam bo on chcial takiego swojego kumpla a tak to zero problemu;))))

Do góry