oliwka_11 Kurcze to nie ciekawie i jeszcze liczy na pomoc własnej mamy. Biedne te dzieci.
KasiaF8713 godzin porodu to masakra u mnie w rodzinie własnie takie długie porody przewaznie sa i tego sie obawiam moja mama rodziła mnie 16 h i po tym czasie zrobili cesarke.
A co do pracy to super. Nie mozesz cały czas z dzieckiem siedziec mimo iz to napewno cudowne przezycie ale pomysl jesli od małego bedzie przyzwyczajony ze pracujesz to nie przezyje szoku jaki napewno przezyłby gdybys poszła do pracy gdy Kacperek skonczyłby 3 lata wtedy mógłby czuc sie porzucony.
EWI44 Kurcze juz myslałam ze musiałas od nowa zdawac czy cos az sie przeraziłam
polna_N Takie dzieci t łatwo zadowolic:-) dobrze ze grzeczne były:-)
O matko 14!! bijecie rekordy, ale to straszne ze tak włąsne dzieci wykorzystują i innych.
sliczne zdjecia ta twoja Ala to juz duza pannica.
Galarecia A ile po porodzie mozna załozyc spirale? bo tak sie zastanawiam nad tym co bedzie jak urodze i za bardzo do kolejnej dzidzi mi sie nie spieszy:-)
mikus_a Kuruj sie dziewczyno:-) 12 rodzeństwa masakra
Dorom Daj mu odetchnac jak czytałam twoja wypowiedz to tak jakbym widziała siebie
kłuce sie z moim T o byle co... Nie mówie ze u ciebie to byle co bo sie martwiłas ae faceci tak maja cóz...
Moltizerka Witaj
A ja byłam dzis w szkole goraczki nie mam ale gardło mi szwankuje i wzrok. Mały mi sie rozpycha w brzuchu raz nawet na lekcji tak mnie kopna w pecherz chyba ze miałam ochote go w kacie postawic ale nie miałam jak
wyrodna matka ze mnie bedzie jak nic. Eh musze troche ogarnac w moim pokoju bo wszedzie walaja mi sie ksiazki i ubrania. Dzis usłyszałam za soba tekst " Nie co ty ona nie jest napewno w ciazy" heh odwracam sie zeby zobaczyc o kim to a to oczywiscie o mnie. śmiac mi sie chciało bo obie dziewczyny doszły do wniosku ze przytyłam heh ciekawe co powiedza za miesiac... A w klasie nadal nikt nic nie mówi, choc wydaje mi sie ze powinni sie domyslac ale co tam poczekam sobie mam czas:-)