reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Snoopy, gratuluję:tak::tak:. Alicja śliczne imię, kojarzy mi się z taką rozsądną, rezolutną dziewczynka;-):-).
A powiedział Ci coś lekarz o rozwarciu, o porodzie, czy urodzisz wcześniej czy uda Ci się donosić? Mam nadzieję, że bedzie wsio ok:tak:.
Pozdrawiam wszyskie mamy i ciężarówki:-D, jutro będzie mnie więcej, bo będę 12godz w pracy:-D.
Buźka.

reklama
Snoopy gratulacje, ja tez bym chciala miec dziewczynke, a moj kochany oczywiscie chlopczyka:-) dzis bylam na usg, nasz maluszek jest zdrowy, rozwija sie prawidlowo, i mierzy 77mm, w galerii zamieszczam zdjecie, kurcze jakie smieszne miny robil moj mezulek jak ogladal naszego dzidziusia na monitorze:-)

Snoopy dziekujemy za kciuki napewno sie przydadza:-) Lena chodzi i strasznie kaszle.. taki mokry kaszel.. widac, ze ta flegma jej zalega:wściekła/y: ale wiecie co.. normlanie znalezlismy zloty "lek" na katar.. naprawde dziekuje tym ludziom, co wymyslili te kropleki:-D nie wiem, czy ktoras z Was uzywala ale szczerze moge polecic Nasivin.. zakropie rano i caly dzien spokoj.. potem na noc i mala sie nie meczy, a my nie musismy jej noska Frida czyscic:-) no i mozna sie wyspac w nocy.. a tak kedys cala noc sie meczylismy:angry:

Co do mojej wizyty to szyjke mam juz prawie calkowicie zgladzona, rozwarcie sie nie powiekrzylo. Fenoterol mam odstawic w piatek po bozym ciele, to bedzie juz 37tc wiec zero zagrozenia. Doktorek twierdzi ze dam rade donosic;))) Tez mam taka nadzieje;))) Bo czuje sie superancko jakos;)))
Cala ciaze dzidzia sie kryla i na koniec wkoncu pokazala co ma miedzy nozkami;))) Moze dlatego takiego pawera dostalam;)))

Witam:)

Snoopy cudowna wiadomość GRATULUJE córci i bardzo sliczne imie wybraliscie naprawde:tak: Super ze wszystko pozamykane i trzymam kciuki bys do Bożego Ciała wytrzymała:tak: a co to znaczy ze szyjka zgładzona? bo ja nie za bardzo sie w tych sprawach orientuje

Ja dopiero wizyte mam 29 maja bo moj lekarz ma urlop też sobie wymyslił, nio ale nie pozostaje mi nic innegio jak na niego poczekac:tak: I pewnie wtedy ta mi skierowanie na USG nie moge sie doczekać bo podglądnać maluszka:) najlepiej to by było jakby kobieta mogła sobie w ciązy taki sprzet wypożyczyc do domu i w razie koniecznosci sobie zobaczyc maluszka, eh bylo by fajnie ale chyba sie na takie cos raczej nie doczekamy...

I w koncu weekend:) Jak Wam mija dzień??

Zgladzona czyli ze jej juz prawie nie ma i dzidzius nie bedzie musial przebywac dlozszej drogi jak bede miala rozwarcie 10cm to dzidzia praktycznie wyskoczy;))) i nie bede musiala sie meczyc;))) Ja to tak rozumiem;)))

A nio to teraz już wszystko rozumiem:) Nio to faktycznie bardzo duze ułatwienie:) Pewnie dalej musisz lezec, i malo sie ruszac?

Czy ja wiem, dzisiaj sama wode w akwa podmienialam i jakos nic mi nie jest;))) Ale teraz leze bo plecki zaczely mnie bolec i dzidzia troszke sie chyba wkurzyla bo sie wierci...

Ona mika to moze jednak idz tydz wczesniej?? Ja na tym etapie odkladalam wizyte i wyszlo co wyszlo.... Mam taka begunke ze najchetniej bym z kibelka nie schodzila, co 3h normalnie....;-/

reklama
Ona-mika nio to mamy taką sama sytuacje. Jakbym mogła to bym przeniosła ale moj gin zaplanował sobie urlop.Nio obysmy przyniosły dobre wiadomosc:)

Wracam do robienia pracy z polaka,eh:wściekła/y:

MIłego wieczorku,bu$ka:*

Do góry