reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam nowa mame;))) A ja juz po wizycie;))) BEDE MIALA CORE!!!!!!!!!! Malenka wazy 2500g jest zdrowa i niebawem moze sie rodzic;))) Szyjke mam prawie calkowicie zgladzona, ale na szczescie nie ma rozwarcia;))))

reklama
Dziewczyna naszego dobrego znajomego ma tak na imie i jest bardzo sympatyczna, a pozatym moja siostra cioteczna mi je podsunela i Jarkowi tez sie spodobalo wiec tak zostanie, a zdrobnienie Alutka mnie powala;))) Nie moge sie doczekac kiedy bedzie z nami;)))

Snoopy gratuluje córeczki:-):-) i śliczne imie wybraliscie:tak:

witam nowa mamusie:-)

ja dzis na tyle bo obie z Lena jestesmy chore.. Lena dostala antybiotyk:-( cos tam slychac na pluckach:-( ah

Wiecie co ja to niewiem dlaczego ten swiat jest tak zbudowany, malutkie dzieci nie powinny wogole chorowac!!! A tak to maluszki sie tylko morduja... Najpierw Hanusia troszke chorowala a teraz Lenka.... Biedne lale.... Trzymam kciuki zeby szybciutko wyzdrowiala;)))
A nie wiecie co u netgirl??? Bo dosyc dlugo jej nie bylo....

Hej,gratuluje coruni:)moje marzenie to miec corcie,no,ale musze jeszcze zaczekac do 22maja na usg i moze wtedy sie dowiem:)pozdrawiam

reklama
Snoopy gratuluje CÓRECZKI!!! Ja w środe byłam u gina ale bez usg... 9 czerwca będziemy maluszka podglądać dopiero... Ale może wtedy tatusiowi na urodziny pokaże :)
Co do chorób maleństw to wogóle powinno być tak że jak kobieta zachodzi w ciąże to nie ma żadnych komplikacji, żadnych obaw i cała ciąża przebiegać powinna bezproblemowo a potem maluszki nie powinny chorować!!!
Coś mi ostatnio lewa ręka puchnie i prawa nerka pobolewa... Zaczęło sie tuż po wizycie u lekarza...
Przepisał mi żelazo przez ten szpital, drętwienie rąk, i dziąsła...
A DZISIAJ MIJA MI POŁOWA CIĄŻY....:-)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry