reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Mikusia oj zebys wiedziala ze glodna jestem,od wczoraj mam taka chcice a co najzabawniejsze to zaczely mi sie dni plodne :-):-D wiec to moze jakos tak instynkt mi mowi ze pora zmajstrowac braciszka dla ALi :rofl2::-)
ja nie wiem jak wytrzymam jeszcze 3 miesiace:sorry2::blink:

No Femme musze powiedziec, ze niezle to wyglada:-D:-D matko, co tam sie dzialo..
ja sie dziwie, a nasze lozko to trzeszczy tak, ze nawet przekrecic sie nie mozna bo tak skrzypi glosno:-D:-D:-D

Polna Ty bidulko - chyba nikt tak Cie nie rozumie jak ja:-D:-Dmasakra.. ale juz niedlugo.. za niedlugo znowu bedziesz odliczla dni do przyjazdu P:-)i wtedy mozecie dzialac:tak:

Femme no z Waszego łóżka to widzę sam szkielet na razie:-D Dobre:-D

Polna Ty to widać tylko czekasz na powrót swojego:-p Jak zawsze napalona:-D

Black ja jak byłam w szpitalu po porodzie to napatrzyłam się na to co się dzieje i w życiu nie dopuściłabym do tego żeby czekać tak długo po terminie na rozwiązanie.Zrobiłabym wszystko żeby wywołali wcześniej.Nawet gdybym musiała jechać do innego miasta.

Asiowo - Nawet jeśli miesiączka już niedługo u mnie powróci to nie będę narzekac bo i tak zawsze przechodziłam je praktycznie bezbólowo i wogóle. Ja urodziłam w maju i ciesze się, że wiosną a nie np. na jesień.

umi2 - powodzenia na maturce. ja sama zdawałm w zeszłym roku będąc w ciąży. Na część egzaminów wychodziłam ze szpitala na kilkugodzinne przepustki. Miałam szczęście, bo termin był na 18 a ostatni egzamin miałam 19.

oleńka262 - lekarze doradzają by do 6 miesiąca karmić tylko piersią, ale jeśli Dzidziusiowi nie wystarcza to wiadomo, że trzeba dokarmiać. Oprócz marchewki na początku dobre jest tez jabłko... później np. banany. możesz też ugotować zupke jarzynową.

Asiowo - Nawet jeśli miesiączka już niedługo u mnie powróci to nie będę narzekac bo i tak zawsze przechodziłam je praktycznie bezbólowo i wogóle. Ja urodziłam w maju i ciesze się, że wiosną a nie np. na jesień.

po porodzie wszystko moze sie zmienic:tak: jak u mnie:zawstydzona/y: ale mam nadzieje, ze ciagle tak lekko bedziesz przechodzic @:tak:

a w ogole panistepelek nie wiem czy juz pisałas... moge zapytac w jakim jestes wieku i skad jestes? a taka ciekawska jestem... ;)

kurde... tak mysle, ze ja bym musiała sie w te wakacje starac o dzidzi skoro chce 2 lata roznicy miedzy dzieciaczkami i chce rodzic na wiosne:-D

Basia ja az sie doczekac nie moge jak go dosiade :zawstydzona/y::-):-D

Ania napalona i podniecona :-D a przedewszystkim niezaspokojona :zawstydzona/y::-):-D

Femme a wzyciu nie dotkne wibratora :eek:
ja w srode ogladalam program jak goscia powiekszali sobie penisy ,przywiazuja jakis ciezarek to niego ,potem ciagna za sznurek i tak z takim ciezarkiem maja chodzic :sorry::confused2::baffled:

Umi2 to masz wyjatkowo cierpliwego psa. Ja ze swoją sunia raz się wybrałam do fryzjera i facet jakims cudem zachował obydwie ręce

Feme oj szalejecie

Black mam te same objawy. Ale zobaczysz ze w tą pełnie obie urodzimy:-p

Polna lol.. Działało?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry