reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

AdiLea bóle podbrzusza jak na okres to mam już chyba od 2 tyg, no i żebra na maksa obolałe :baffled: Trochę męcząca jest już ta końcówka, ale pocieszajmy się faktem, że to ostatnie dni :-).

reklama
EWI - najlepsze życzenia dla Justynki :-)

MIKUSA - ta czerwona lepsza :-)

ASIOWO - no Twoja sukieneczka jest zdecydowanie w moim guście :-) i zgadzam się że na wiosnę najlepiej rodzić ... następne będę tak na kwiecień-maj planować :-)

A nam się całe łóżko rozwaliło :dry: żebyście widziały jak my dzisiaj spaliśmy :laugh2: ale Kuba właśnie naprawia :-)

Asiowo yhy ja bym chciala znowu rodzic w kwietniu - najlepszy czas ale jak kazdy wie My mozemy sobie planowac a matka natura i tak na swoim postawi :rofl2: no i tez zeby nie bylo wszystko zalezy od naszych wspanialomyslnych plemnikow :-D:-):-D:-)

Umi to Ty do psa z fryzjerem chodzisz ? :szok: jaka rasa ??
jak dla mnie strata pieniedzy :sorry2:

Black ja to sie Tobie dziwie ze jeszcze nie zwariowalas od tego czekania :confused:

Femme to co robiliscie ze sie lozko rozwalilo ? :-):-D

Femme to jest jak dla mnie idealny okres na rodzenie.. fajnie zachodzi sie w ciaze, bow czasie wakacji - wiec wszytko jest super.. :tak:drugiego dzieciaczka chce urodzic tak samo kwiecien-maj:tak:
o matko jaka ja jestem g.. Femme ja przeczytalam, ze to Nina rozwalila lozeczko:-D masakra.. to ponawiam pyt dziewczyn - co wy tam wyprawiacie??:p
Polna to niezla ta Twoja Ala:-)a ile ona ma kg i cm?? co do brzuszka to Lena tez ma tylko, ze wydaje mi sie, ze jest mniejszy niz wiekszosc dzieciaczkow ma:-)

Basia wiesz ze nawet nie wiem ile ma wrozstu ,ja ostatnio mierzylam Ja jakies pol roku temu :-D a co do wagi to potem Ja zwarze i specjalnie dla Ciebie napisze:-p

Black niby tak ale moim zdaniem Ty powinnas lezec w szpitalu albo miec juz dawno wywolany porod :sorry2::tak:

No właśnie nic bo mam okres i leje się ze mnie jak z fontanny więc nie mamy ochoty się w tym bazgrać :-p to łóżko wcześniej było katowane przez nas a teraz to jak w 3 się położyliśmy na 1 połowie po prostu się połamało :-p ...Kuba mówi że to przeze mnie bo grubas jestem :-p wredota jedna :-p (oczywiście w żartach ... mam nadzieje :-p ) ... idę zrobię mu zdjęcie jak naprawia i wam zaraz pokaże o co chodzi :-p :-)

No właśnie BLACK na kiedy ty miałaś termin ?

o proszę ...
9564c6895bee1fb2.jpg

My spaliśmy tam z tyłu gdzie w miarę się trzymało :-p a to było takie zawalone :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Black niby tak ale moim zdaniem Ty powinnas lezec w szpitalu albo miec juz dawno wywolany porod :sorry2::tak:

Cóż... Polska służba zdrowia jaka jest, każdy doskonale wie. W poniedziałek mam ostatnią wizytę u mojej ginki, usg, ktg i te sprawy. Kurcze, wiecie co, będzie mi brakować tych wizyt, możliwości zobaczenia maluszka na USG i całej ciąży :-)
Jak tak sobie pomyślę, że za 6 dni mała będzie już obok mnie, a nie we mnie, to aż mi się wierzyć nie chce :-)

femme hehe zabawnie to wygląda :D

Femme :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
swoja droga dlaczego jak faceci cos naprawiaja to sciagaja koszulki ? :-) i szkoda ze tak malo widac Jego cialka z przodu :zawstydzona/y::-p

reklama
Do góry