reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dorom Życze powodzenia z mieszkaniem
Polna wszystkiego co naj naj naj spełnienia marzeń i duzo miłości

Miałam cos jeszcze komus pisac ale nie pamietam co i komu.
A ja wpadłam sie pochwalic ze z naszego mieszkania nici. Mielismy wczorja umowe podpisywac ale gość nie zadzwonił i mój T zadzwonił do niego dziś i sie dowiedział ze gosc nie ma zamiaru wynajac. A co najlepsze zawracał na tyłek ze chce i sam do nas wczesniej dzwonił. Wybaczcie za to co napisze ale starsi ludzie myśla ze są bogami. Jest mi źle :-(

reklama
Asiowo a ja sie wlasnie zastanawialam emu nie zagladasz a Ty sie w kure domowa bawisz :-p

Niestety nie mam wyjścia...:zawstydzona/y: ehh... skończyły sie dobre czasy... :zawstydzona/y: Oby P. szybko znalazł lepiej płatną pracę, bo nie wyrobimy... ja fizycznie, a oboje finansowo:zawstydzona/y: ehh... mam nadzieje, ze Paulinka przekona sie do moich obiadków, dzis zjadła na szczescie, ale z wielkimi oporami:zawstydzona/y: ehhh

POLNA - wow :-) jak milutko musiało Ci się zrobić :-)

OLIWKA - w ogóle to świetne zdjęcie w podpisie :-) a Oliwka jaką zajebiaszczą kurteczek ma :-p

A co do bukietów tzn ogólnie kwiatków to akurat nie mam co nażekać :-p nawet ostatnio mi różyczkę bez powodu przyniósł a jak zaczynaliśmy z sobą być to codziennie prawie dostawałam :-p ...ahhh stare dobre czasy :-p

OLIWKA - buahhaha 1 fota z Twoim super :-p a ciasteczko z niego ciekawe tylko by mógł poćwiczyć :-p

UMI -ojjj współczuje ;/

A jak mnie dzisiaj żołądek rozbolał to myślałam że umrę w kiblu ... musiałam aż po Kubę dzwonić żeby z pracy się zerwał i przyjechał się małą zająć bo ja ruszyć się nie mogłam :dry: nie wiem od czego to :dry:

Umi Dziekuje ;-) a mieszkankiem nie zamartwiaj sie i nie warto sie denerwowac, napewno cos znajdziecie innego :tak:

Asiowo ale przynajmniej wiesz ze Paulinka zdrowo sie odzywia :tak: niby w sloiczkach jest dobre i zdrowe jedzonko ale mi sie jakos nie wydaje bo wkoncu cos musza do nich dodawac skoro maja termin waznosci nawet do roku czy wiecej :sorry2:

Femme widzisz bo facet jak juz zdobedzie kobiete to juz sie tak nie stara i nie opsypuje kwiatami :sorry2: :-D dopiero kupi kwiatka na przeprosiny albo jak wczesniej mu sie walkuje o wlasnych urodzinach :rofl2::-D
ale widze ze az tak zle sie nie czujesz skoro siedzisz na BB ? :-p

Polna, masz racje:tak: Dlatego poświęce swój czas i siły:tak: wszystkim nam to na dobre wyjdzie... ma moje mleczko to i bedzie jesc moje obiadki, tylko nie wiem jak mam robic miesne obiadki... kurczak nie ma problemu, ale królik czy cięlecina... drogie to przeciez:zawstydzona/y: wiec chyba po prostu bede jej mieszkac słoiczki z moim jedzonkiem:tak:

POLNA - teraz to jestem w błogim stanie :-p za przeproszeniem wysrałam i wyrzygałam wszystko i jest ok :-p ale boje się cokolwiek zjeść wypiłam actimella zjadłam bułeczki mleczne i póki co wystarczy :-p

POLNA moich rodziców to są pierwsze wnuczki...a poza tym ona tak jest za moim ojcem że jak ten do nas przyjedzie to nie ma zlituj,musi ją wziąść do siebie ...a u D rodziców to Oliwka jest 8 a Bartek 9 wnuczkiem ..

FEMMKA a co jadłaś????może coś wypiłaś???znam ten ból jak cię goni to nie ma się siły...pij dużo!!!a jak tak malutka????gdzeczna była w kościele????

ASIOWO dobrze kochana ze się odzywasz.....Mała napewno złapie smaka na twoje obiadki ...może na początku mieszaj je z łyżeczką słoiczkowej zupy....Mam nadzieję że wkrótce wasze finansowe problemy się z kończą...ja w tym miesiącu tez mam ciężko bo D nie ma premi i niższą wypłate o 20 % przez te zwolnienie a samych opłat mam 1100 ....ale rodzice nam jakoś pomogą!!!!

Asiowo nom ceny sa duze ,glupie filety z kurczaka kosztuja 15 zlotych :dry: ale wiesz cielecina to pikus ale za mieso krolika sie nie chyce, nawet bym tego nie dotknela :sorry2:
ja nawet mam problem brac do reki np, udka czy skrzydelka - nie wiem od czego to jest ale mam wstred do kosci :baffled:

POLNA ....e co ty mięsa się boisz???ja tam jak daje bartkowi mięso to zazwyczaj z udka bo nie jest tak bardzo suche jak pierś a Oliwka to kotlety lubi tak jak jej tatuś.....A Ali wszystko dajesz???moja to za nic na świetcie nie ruszy tego co galaretowate i tłuste ...

reklama
ojj Oliwka... mój m. zarobi w tym miesiacu 1600zł, a same opłaty 1100, jeszcze musimy jakies rury w łazience naprawic:zawstydzona/y: paliwo, pusta lodówka... po prostu mnie to wszystko przeraza:-( Ja na rodziców nie moge liczyc... jak do wiosny sytuacja sie nie zmieni to ide do pracy ( pół etatu na weekendy), a mała pożegna się z cycusiem. Narazie jakos nie umiem sobie tego wszystkiego wyobrazic... auto nam się wali, musimy zmienic mieszkanie... w ogole jakos tak ciezko ostatnio:-( jeszcze moja praca lic, za ktora nie umiem sie w ogole chwycic:zawstydzona/y: koszmar jakis ostatnio:-( dobrze, ze mam Paulinke:tak:

Polna... ja tam nie mam problemu z mięsem:p mnie bierze na wymioty jak musze wątróbke zrobic, bo Paweł se zazyczy!

Do góry