reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Snoopy to masz na allegro takie fajne turystyczne łóżeczka za ok 300 złotych.A to co ci sie podoba jest stopniowe ?? tzn 2 lub 3 poziomowe??

Czekać na faceta zabić sie idzie a na gg miał być i godzine go nie ma jak poszedł po tabletki dla ojca przeciwbólowe :/

reklama
Zajebaszcze;))) Takie odladalam!!! Kurcze i ile tansze;))) Ciekaweczy Jareckiemu sie spodoba, bo jak nie to z mojego konta kasa poleci;P

Łóżeczko fajne:-) choc ja jestem zwolenniczka zwykłych drewanianych:tak:

Snoopy oj rozumiem Cie doskonale:) Wiem, co czujesz ale czego sie nie robi dla dobra maluszka:-) ja musialam lezec od 12 tyg ciazy do 37 .. koszmar.. brzuch stawial sie nawet jak szlam tylko do wc albo do kuchni zrobic sobie herbate.. mimo tych doswiadczen to tesknie za brzuszkiem:) i z niecierpliwoscia czekam na kolejna ciaze:-D:tak:

Dzień dobry z rana:-).
Ja już w pracy siedzę i tak dziś do 21:00:szok:. Także Snoopy, nie jesteś dziś sama, ja też niestety nie ujrzę światła dziennego dziś:-D. Choć Ty możesz sobie na balkon wyjść, a ja dupa:crazy:, muszę siedzieć przed tym kompem.

Łóżeczko fajne, i jakie tanie:szok:, choć u nas w sklepie za 300zł też kupi. Snoopy, a Ty nie przesadzaj:-p, łóżeczko ze Smyka za 700zł:szok:, kup zwkłe za 300zł i ile Ci jeszcze zostanie kasy na inne rzeczy:tak:.
Kornelka, to Ty żywe dziecko byłaś:-D:-D:-D. Nadal Ci tak zostało;-):rofl2:?

Dlatego w sklepach patrzylam bo zapomnialam o allegro;) mika mi przypomniala i wczoraj troszke posiedzialam i lezaczek sobie upatrzylam;))) Na balkon to mi sie jakos nie chce bardziej na hustawke ogrodowa mnie ciagnie, jak mam lezec to na dworzu chyba tyz moge;)))

Snoopy, no to pewnie że na huśtawce lepiej:tak:. Fajnie masz, ja w bloku mieszkam, tylko balkon mi pozostaje. A na dworzu przed blokiem nie ma nawet ławki żadnej, co bym mogła sobie usiąść jak Hania się bawi:crazy:. A były, ale pousuwali, bo rzekomo lokatorom przeszkadzało, że młodzież przesiaduje wieczorami:wściekła/y:. W końcu gdzieś muszą się spotykać, a teraz tylko ucierpiały na tym matki, bo na placu zabaw dzieci się bawią w piaskownicy itp a matki stoją:wściekła/y:, w tym ja:rofl2:.

reklama
Do góry