Snoopy czyli bliźniaczki?? Gratuluję!!!
Madzik taka sukienka by się nadawała na każdą imprezę, bo ma super rozciągliwy materiał, kupiłam ją jak ważyłam 42 kg, teraz ważę 60kg i mam pokaźny brzuszek i dobrze wyglądałam, a zapłaciłam za nią 130zł
Angel co do facetów to niektórych dziecko w ogóle nie obchodzi i choćby nie wiem jak ich zmuszać czy też wciskać dziecko to on i tak się nie zainteresuje, ale moim zdaniem albo to zacofany wieśniak (bez obrazy) albo ktoś mu tak wpoił że wychowanie dziecka należy do kobiety, albo po prostu dzieci nie lubi.
Ps. Masz termin tak jak moja siostra rodzona.
Do szkoły jeszcze się nie zapisywałam, mam zamiar, ale zobaczymy co z tego wyjdzie, u mnie ponoć od 30tc przyjmują
Netgirl mąż na pewno boi sie żeby takiej kruszynki nie skrzywdzić, ale to bardzo dobrze ze gotuję, myślę, ze jak mała podrośnie nie będzie tak źle
Snoopy dla ciebie to tylko odradzać szkołę rodzenia, bo ty musisz wypoczywać a nie się gimnastykować.
Asteria i jak tam poszło, pamiętam jak ja rok temu to samo przeżywałam
Będzie dobrze
Ja mam teraz sesję z 25 zaliczeniami, a to trochę gorzej jak matura, bo za poprawki się płaci ( a nie będę miała kiedy poprawiać bo dzidzia przyjdzie na świat), a jak sie nie zda to 300zł za warunek. Masakra muszę sie postarać żeby wszystko było dobrze bez poprawek. A na maturce to grunt sie nie denerwować i wszystko pójdzie OK