reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Tata mowi ze jak maluch bedzie mial jakies 3-4miesiace to kolyska wylatuje a zawita lozeczko;)) wiec miejsce raczej sie znajdzie bo ja to tez juz nie mam gdzie dzidziowych szpargalow stawiac;))

Mój ukochany mnie zaszokował 2 nowinami
  1. To kupi sam wózek Quinii
  2. Ja myślałam że nasz dzieciaczek był wpadką a on mi przedwczoraj mówi że on to zaplanował
To co to sie dzieje to ja nie wiem :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Snoopy nie martw się moja kumpela od 5 miesiąca ma 3 cm rozwarcia i eszcze nie urodziła a jest już po terminie więc nie bój się. No ta pogoda jest straszna :angry::angry::angry: Nicole jest niestety meteopatką ;/ Ja kłade się spać bo mam materkę jutro z anglika ciekawe jak mi polak poszedl ;)

firanka czy twoja malutka ma na imię Nikola ?? lub Nikolina ??
Jak tak to fajnie bo jak ja bede mieć córcie to ma mieć też tak na imię :-):-)

snoopy12 świetna kołyska:tak::tak:
co do donoszenia to na przykładzie szwagierki napisze
ona właśnie w ok 30 tyg. zaczęla rodzić-:-(skurcze miała i rozwarcie
pojechali szybko do szpitala a tam jakoś poród zatrzymali-tydzień spędziła na patologi a potem w domu była i jakies leki brała.
Jak już zbliżył się "bezpieczny czas" 37 tydz to odstawiła leki żeby
szybciej urodzić-a tu nic cisza-i urodziła dopiero w 40 tyg. 3 dni przed planowanym terminem ;-)także Ty tez spokojnie donosisz;-)

Czarna moja mama tez była na zatrzymaniu porodu ze mną tak mi ostatnio mówiła i miałam sie urodzić na początku kwietnia a urodziłam sie 2 tyg po terminie :szok::szok::szok:

Gdzie te nasze mamy są ??

Witam!
Dziś już spokojniejszy dzień, wielkie sprzątanie, wczoraj w domu były poprawiny i wielka balanga.
Na weselu świetnie się bawiłam, prawie cały czas tańczyłam i o dziwo lepiej się czułam, plecki nie bolały, no tylko później nogi (wiadomo) Jak siedziałam w kościele to od organów maluszek mi sie przewracał. Widać taniec dobrze służy,a le gdzie tu iść potańczyć.

Co do pierwszych ruchów to ja poczułam je 8 marca czyli 18tydz i 4dni, mój mąż był tak nie cierpliwy i zaraz zabierał rękę i poczuł 8 kwietnia czyli w równo 23tyg. Czułam to tak jakby nerw mi skakał i nie bardzo wiedziałam ze to to ( wcześniej to czułam ale nie wiedziałam że to są ruchy, dopiero jak poczułam wyraźniejsze)
Ja myślę że prawdopodobnie Madzik mogła czuć ruchy dzidzi, ale na początku to na pewno nie są kopniaczki, bo to jest bardzo delikatne, ja wręcz musiałam sie skupić żeby poczuć.
Firanka widzę suwaczki!!! malutka Nikol śliczna, wymarzone imię dla córci (jak bym córę miała to bym tak nazwała) A zdjęcie z pępowinką, śliczna pamiątka.
Snoopy trzymam kciuki żeby maluch siedział do terminu, śliczna kołyska, ja też chcę kupić łóżeczko z funkcją kołyski.
Baśka witam, śliczna malutka

Jakos paskudnie sie czuje... od rana mam biegunke, a teraz wzielo mnie na wymioty...jakos tak dziwnie mnie sciaga...musialam wziac nospe bo brzych tak napierniczal ze nie moglam sie przekrecic...zdechne chyba zaraz, brzuch mam caly czas twardy....
Kornelka widocznie cie tak kocha ze bal sie ze cie straci i uznal ze dzidzi to najleprze rozwiazanie;))))

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry