reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Femme TO i ja życzę Ci udanego sylwestra.

Sheppy A wiesz że myślałam właśnie o Tobie? Już chciałam napisać że ciekawa jestem co tam u Ciebie. A jak pobyt u taty?

Galerciu Adasiowi pewnie nic nie jest. Jeśli jest spokojny to znaczy że jest ok. Gorzej jeśli by cały czas płakał.

byliśmy dzisiaj na małych zakupach. prawie 3 stówy poszły na raz. Na Allegro też zakupki zrobiliśmy. Kupiliśmy takiego konika dla justynki
KONIK -RŻY,PARSKA,GALOPUJE - KURIER- 2 KOLORY (507726328) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Ewi jaaaaaki fajny konik :tak: :-) podoba mi sie ale ja mam jedno zastrzezenie - bieguny sa za krotkie :no: moze to sa moje wymysly jednak Ala tez ma konia na biegunach , bieguny maja 73 cm a i tak sie wywala do tylu z Nim a czasami to nawet do przodu poleci a znowoz tak szybko sie nie buja :crazy:
Oby Wasz konik nie byl taki i Justynka bujala sie na Nim bezpiecznie ;-)

Nie naspałam się.. Adaś się zaraz obudził.. Dałam mu herbatkę i co zrobił.. Wypił 50ml a po paru min ją zwrócił.. No to dałam mu mleko, bo już w sumie pora jedzenia a on marudził i wypił 50ml i jęczy że śpiący.. No i go teraz w leżaczku bujam..

A mnie kolano znowu boli.. Zchodziłam po schodach i taki ból złapał że myślałam że nie zejdę..

Sheeppy dobrzę że podróż OK.

Ewi44 konik ciekawy, ale tak jak polna pisze bieguny krótkie.. Ale miejmy nadzieję że Twojej Justynce będzie odpowiadał..

My wrocilismy wlasnie ze szczepienia, mala plakala jak byly tylko klucia, a tak to spokojniutka moja sliczna, tylko pozniej sie nam troszke zalila, a wiecie ile moja kruszynka juz wazy??? 5300, az w szoku bylam, a lekarka myslala ze to chlopczyk, bo taka duza, im zagladala jej w pieluche zeby siusiaka zobaczyc:-)
Galarecia ja jak bylam malutka to spadlam z krzesla na beton glowa i nic mi, napewno Adasiowi nic nie bedzie
Ewi44 sliczny konik, a na biegunach to sie nie znam

Sheeppy A ta chyba do kogos jechałas na swieta wiec moze ta twoja rodzinka zajełaby sie Nikusiem?
Galarecia To dobrze że małemu nic nie jest:-)
Ewi44 Śliczny ten konik
Polna Heh to nie rozumiem jestem w koncu podobna czy nie:-p, no ale kolna faktycznie mam eh, dziwne to troche ale cóz, z tego różne śmieszne rzeczy czasem wychodza:-)

A ja stwierdziłam ze mi brzuch urósł i musze zadbac o swoja kondycje bo z nia kiepsko a ze mieszkam na 3 pietrze bez windy to schody mi daja troche w kosc. I dzis wyciagam mojego chłopaka na spacer mamy zamiar co dziennie przejsc sobie 4 km czyli 2 w jedna i druga w sumie mało ale na wiecej nie mam czasu a dobry i jakikolwiek ruch. Chciałam chodzic jeszcze na aquaaerobic, ale za duzo kasy bo jedna godzina 8 zł + 5 zł za wejscie:-( a znajac mnie to chciałabym 2 razy w tygodniu. no ale moze na sam basen sobie bede chodzic tylko strój musze kupic, bo mam 2 czesciowy a w akim to juz nie polece bo faktycznie mi brzuch urósł. Jak stanełam dzis przed lustrem to sie za głowe złapałam.

Ostatnia edycja:
hej babeczki ...ja na chwilę nie mam internetu......i pisze od daniela bratowej!!!!u nas święta zleciały wsztscy zdrowi i jak narazie nie narzekam...kurde mamy awarie i nie wiem kiedy net będzie....jak narazie to całuje was wszystkie ...buziaki ,,,nie gniewajcie się ,to nie zależne ode mnie

Umi jestes,jestes :-p a z tym aqua dobry pomysl i powiem Ci ze nawet nie tak drogo jest :tak: a co do spacerow to lepiej zaopatrz sie w wygodne buty :-p:-)

Madzik no to ladnie cora rosnie :tak::-) i fajnie ze tak dobrze zniosla szczepienie:happy:

Oliwka ale ja sie nie gniewam :tak: mozesz nawet nie wracac :-p:-D:-p:rofl2:;-)

Umi tak patrze teraz na Twój suwaczek i widze 23 tydzień. I na wspomnienia mi się wzięło :-), bo od 20 do 30 tygodnia ciąża zleciała mi po prostu super :-), bardzo miło wspominam ten czas, miałam super samopoczucie i gdyby nie to, że tak bardzo chcę mieć już malutką to chętnie bym się cofnęła spowrotem do tego czasu :-)

oj istnieja :) ja mam 20 lat i jestem mama polrocznej Oliwki :) studiuje dziennie wszytsko da sie kochane pogodzic jesli tylko sie chce... owszem musze przyznac ze moja dzidzia nie byla planowana ale teraz jestem najszesliwsza na swiecie i za nic nie zmienilabym tej sytuacji pozdrwaiam mlode i zaradne :D

reklama
Ze spaceru nic nie wyszło:-( bo mój T zgubił rekawiczki... brak słów normalnie po mojemu to nie chciało mu sie isc:-p ale jest taki mróz ze nie miałam sumienia mu kazac isc bez tych rekawiczek:-(

Polna Dla mnie duzy wydatek bo nie pracuje:-p ale mysle ze stac mnie bedzie zeby raz w tygodniu rekracyjnie wybrac sie na basen:-) moze mojego T wyciagne:-)
Black heh ja w sumie nie moge narzekac czasem mnie tylko głowa baoli albo mi słabo a tak to faktycznie jest dobrze. Ja sie nie moge doczekac do kwietnia eh... zazdroszcze ci tego ze zobaczysz lada dzien córeczke, ale szkoda mi cie bo juz tyle po terminie eh...

Do góry