reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Black czesc , My to sie nie znamy ;-):-p
zmien Kobieto suwaczek bo juz chcialam Ci pisac Gratulacje :-):-p

A wlasnie ,orientuje sie ktos ile rozpuszczaja sie szwy ? :sorry2: gdzies wyczytalam ze 14 dni ale u mnie wlasnie w srode minie 2 tygodnie a jeszcze sporo ich jest :dry:

reklama
Black A ja juz miałam nadzieje ze zostałas mamusią, eh no to moze akurat urodzisz w sylwestra albo nowy rok. A jakie imię wybrałas bo chyba nie pisałas o tym.

Black biedulko.

Umi ja bym wolała jechać w takim razie do Rzeszowa i tam urodzić,a zawsze znajdzie się ktoś kto przyjedzie po Ciebie i maleństwo.

Polniaczku mój to świetnie,że trafiłaś na takiego profka,oby tym razem Cię tak nie zwodzili co do daty zabiegu,jak już będziesz w szpitalu.:tak:

Umi pisałam, na imię będzie miała Julia.

Trochę mnie to podłamało, bo wszystko niby dobrze i wogóle i znowu lipa. No ale po Nowym Roku jak się nie urodzi idę na wywołanie, choć pobodno bardzo nieprzyjemne to jest i może boleć (oddzielenie bieguna dolnego czy jakoś tak). Ale jestem już tak zdesperowana, że nawet na to się zgodzę :-D

Witam!
Black Ajuż myśałam że juz po jestes i tulisz swojego dzidzousia, a tu rozczarowanie. Mam nadzieję że urodzisz samabez wywołtywania.

PolnaAj, bidulko. Trochę się namęczyłaś z tym zabiegiem. A teraz mu0s0i1sz czekac na kolejny ale miejmy nadzieje ze szybko ten czas minie do lutego. co do sdzwów to u Jistynki prawie miesiąc szwy były jeszcze widoczne po operacji. tp chyba zalezy ile ich założyli i jaki organizm.

Madzik az miesiac :szok: .... czekaj a Ty mialas cesarke bo jakos nie moge sobie przypomniec :confused::rofl2:
mi sie wydaje ze moje powinny sie rozpuscic wczesniej ale jakos powoli to wszystko idzie :sorry2:

Firanico ehhhh no ja mam nadzieje ze nie bedzie przesuwane bo wkoncu On sam zaproponowal 5 lutego no ale wszystko okaze sie na miejscu :sorry2:

Black oddzielenie bieguna ...... a na czym to ma niby polegac ? :confused:
nie daja przypadkiem oxy na wywolanie ?

reklama
Do góry