reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Melduje się, już w sumie po świętach! :-)
Jestem taka objedzona, tyle jadłam na te święta, że boje się wejść na wage :-p Bo pare kilosków pewnie mi przybyło :-p

Jak Wam Dziewczyny minęły święta?
I jakie plany na Sylwestra? :-)

BlackWizard - To super, może Maleństwo już dziś wyskoczy! :-)

Zmieniłam sobie Sygnature :-)
Na zdjęciu jest moje Maleństwo - jego główka i rączka :-D
Na USG trzymał się właśnie za glówkę :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Black powodzenia,to na pewno już to ;-)

Dorom bardzo fajniusie te foto z usg:tak: aż pozazdrościłam fasolki,ale tylko na chwilkę:-p. I świetne zdjęcie w awartararze:-D

Ehh i znowu week i znowu nikogo nie ma bo faceci w domach...kurde po świętach powinni iść na 1 dzień do pracy żebyśmy miały czas ze sobą popisać ;-)

WITAM :-) jak milo jest wrocic do Was :-p i dziekuje ze Trzymalyscie ze mnie kciuki :tak:;-);-);-)
mialam napisac wczoraj ale dopiero dzis chodzi internet :nerd::sorry2:
i CHWAŁA bo juz od wtorku mnie nosilo ze nie moge do Was napisac :-p:-)
Jak Ala zasnie wszystko napisze co i jak bo teraz chcialam sie z Wami tylko przywitac i informuje ze wrocilam z urlopy chorobowego :rofl2:

Buzka ! !!

Polna kochana witaj w domu:-D:tak::-)

Ej dziewczynki koniec swiat:-)gdzie jestescie:-p;-)

Ja dzis jade do tesiowej ale wroce jutro wiec mam nadzieje, ze bede miala co nadrabiac:tak:

Black mam nadzieje, ze juz po jestes:-)

Hej dziewczyny
Black Twoja pociecha chciała sobie pojesc na swieta a teraz wyskoczy moze juz wyskoczyła:-)
Dorom Cudne zdjecie i to maluszka i to twoje, teraz ci pozazdrosciłam tego brzuszka... mnie na wigilii wszyscy pytali czy to 3 miesiac:-( bo nie wiele przytyłam, a na twarzy wg nich schudłam a ja przeciez mam brzuszek tylko nie zawsze go widac:-(. Specjalnie sobie tunike ubrałam w drugi dzien:-p zeby sie pochwalic, ale dalej nie wiele widac przez te moje ogromne biodra, za szerokie kurcze sa i wszystko zasłaniają:-(
Polna Witaj:-) ponownie

A czy w ciazy mozna biegac? Bo ja wczoraj pobiegałam troche z psem i szczerze mówiac poczuła sie genialnie. Tak sie zastanawiam czy by jakich cwiczen nie porobic bo ja sie czuje lepiej i wydaje mi sie ze mój mały tez jest zadowolony. Musze poszukac czegos nieforsownego.

Witam! i ja się melduje po świętach. U nas w miarę spokojne były. wigilię spędziłam z mężem i teściami, stwierdziłam że nie będziemy się rozdzielać a pozatym głupio by mi było.
prezentu dla Justynki niestety nie kupiliśmy ale na urodziny na 9 stycznia zamierzamy kupić dla niej takiego fajnego misia na biegunach.
pozatym @ mi się zbliża i strasznie nerwowa jestem dobrze że teraz a nie na same święta.
Polna Witaj! Fajnie że już jesteś.
DOROOM Fajne zdjęcie.

Ala spi wiec moze pisac !!
w domu jest do 2 lutego bo juz 3 musze wracac do Lublina na badanie i 5 wszczepia mi znowu stymulator :nerd: i musze Wam powiedziec ze sie nie moge doczekac bo odkad go nie mam strasznie sie boje :blink: cisnienie i tetno mam takie ze glowa boli a najgorzej jest w nocy jak spie :sorry2:
mam nadzieje ze jakos dotrwam :tak:

no a Ala jak przyjechalam we wtorek to uciekala przedemna i sie smiala ale pozniej ciagle chodzila zamna i trzymala za reke :-) oj i musze Wam powiedziec ze tesknila za mna bo juz po tygodniu jak mnie nie bylo ciezko bylo ja uspic a jak sie budzila w nocy( po 10 razy :-D) to wolala za mna :dry:

Nikomu nie zycze takiej rozlaki z dzieckiem :blink:
o zabiegu napisze moze jutro bo jakos nie chce mi sie o tym pisac :baffled:

reklama
Witam mamusie, namswieta minely spokojnie, tylko dzis w nocy dostalam goraczki i fatalnie sie czuje, a jeszcze trzeba sie mala zajmowac, nie mam sil
Dorom super zdjecie, gratuluje synka
polna_N w koncu Cie wypuscili, oszczedzaj sie , zobaczysz jak ten czas szybko zleci
BlackWizard tzrymam kciuki zeby bylo wszystko ok, a moze juz jestes mamusia...

Do góry