reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hello :-):-)
ubrałam wczoraj z Nelka choinke;-) tylko ona jest naprawde piekna ale mój dup**nięty aparat robi takie zdj ze szkoda gadac, zreszta zobaczcie same:

umi2 ja właśnie miałam robic stroik, tylko tej gąbki nie mam a z małą nie da rady wyjść do sklepu bo leje :wściekła/y: dobry pomysł z tym ziemniakiem :-D zaraz wypróbuje :rofl2:

a tu macie troszke mojej Nelki, zdj świeżutkie bo przed chwilką pstrykałam :zawstydzona/y::-):-):-);-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dainkus fajna ta Twoja Nela.

Dziewuszki,a ja wczoraj zadzwoniłam sobie do mojego mężusia Polniaczka:tak:. Bidulka jest na sali z 97 letnią babcią i innymi jakimiś starymi babuchami. Chrapią tak mocno,że Natalia nie może spać w nocy:baffled:. No i prawdopodobnie jak pójdzie dobrze to wyjdzie we wtorek.

Hej dziewczyny:-)
Mały dzis ruch tutaj.
Oj Polna to ma pecha... Trzymam kciuki zeby wyszła we wtorek...
Ciekawe co tam u Black moze skoro sie nie odzywa to w szpitalu juz jest:-) Wie ktos cos moze na ten temat?
diankus Piękna chineczka, widac ze z córeczką sie postarałyscie:) A co do ziemniaka to ja tego nie wymysliłam, to moja mama zawsze robiła tak stroiki, bo u niej w domu nigdy sie nie przelewało, i w sumie mimo, iz nas stac na cos takiego jak gąbka to ja zapominam o jej istnieniu, przez zamiłowanie do tego ziemniaka jakos tak sie na nim przyzwyczaiłam:-p
Ona_mika Kurcze, a mnie sie cały czas wyaje, ze jek mi sie mój Kacper urodzi to bede miała mnustwo czasu, a tu widze, ze to tylko złudzenia....

Ostatnia edycja:
Ojj złudzenia,niby im mniejsze dziecko tym mniej opieki potrzebuje bo mało śpi...ale tylko do miesiąca,później zaczyna coraz mniej kimać i domaga się coraz to większej uwagi. Nica mi tak awanturuje się jak nie wiem,jak tylko se wyjde z pokoju i zostawię ją samą np na podłodze na jej matce z zabawkami to leci za mną na czworaka po całej chacie:tak:

Firanka To musisz z nia miec wesoło:) Eh i pomysleć, ze za jakis czas za mna bedzie jakis taki kochany szkrb tuptał.

Wpadłam życzyć na zapas wesołych świat :tak: bo o 6 rano wstaję i lecę na dworzec, potem na lotnisko..a tam internetu nie ma
więc wesołych świąt i pociechy z dzieci, tych w brzuszkach, i tych koło was ;-)
mam nadzieję, że samolot się nie rozbije i jeszcze tu kiedyś napiszę:-D:-) papa

Sheeppy - Kurcze, jak ktoś wyjeżdza w dlugą trase samochodem, to życzy mu się szerokiej drogi :happy: Ale jak samolotem to nie wiem czego sę życzy :confused:
Też Ci życze Wesołych Świąt! :-)
Diankus - Córeczka i choinka prześliczne :-) Jak tu się zrobiło świątecznie! :-)
Umi2 - No właśnie Umi, pomyśleć że w kwetniu my zostaniemy matkami :-)
Zobaczysz jak ten czas przeleci :-)

Jak tak świątecznie to ja też sobie walnę świąteczną moją Myszkę :-) :-p
Ninka w stroju mikołaja :-p
Dla jasności ona jest oryginalna tylko tło robiłam ja :-) bo wszyscy myślą że tylko twarz wstawiłam :-p

reklama
Dorom Mnie zleciało do grudnia strasznie szybko, mimo ze te miesiace zawsze mi sie ciagneły, wiec nie wiem jak to bedzie do kwietnia teraz to czas jak z torpedy popłynie. Ani sie obejrzymy a bedziemy tulic swoje maleństwa. Czekam na wiadomość kogo tam w brzuszku nosisz:-)
sheeppy Tez nie wiem czego sie powinno życzyc może udanego lotu... Wesołych Świat.
femme Ślicznie:-) Taki mały kochany aniołek z niej:-) mimo ze w stroju mikołaja:-p

A ja musiałam wczesnie wstac bo dzis sprzatam!!! Musze leciec po gałazki i jemiołę, no a potem to juz wielkie sprzątanie. No nic to zmykam na rynek potem do was zagladne.

Ostatnia edycja:
Do góry