reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Generalnie my uszek nie robimy, tylko pierogi. Jak tylko skończę z choinką to odszukam przepis i wyślę Ci wiadomość ;-). Nasza 3 metrów nie miała, miała 260 cm, ale kawałek i tak musieliśmy ją podciąć, bo się nie mieściła :-) Jest strasznie rozłożysta. A ustrojona wygląda przepięknie, jak skończymy wrzucę jej fotkę :-)

Szef mojego Grześka się zlitował i jednak dał mu urlop :-). Czyli jednak nie wszystko na mojej głowie

reklama
firanka Nie szalona:-p ropiera mnie energia nie mam sie gdzie wyrzyc, a zawsze byłam dosc aktywna:-)
Black ja sobie obiecałam ze na drugi rok jak juz ede a swoim kupie żywą bo jak byłam mała to u mnie w pokoju zawsze taka mała zywa stała, uwielbiam ten zapach:-) Czekamy na zdjęcia:-p:-p

Ja niestety będę miała sztuczna choinkę :-( W Leroy'u widziałam przepiękną jodłe kakukaską (o ile dobrze pamiętam) śliczna była, taka gęsta :-) Obiecuje sobie że w przyszłym roku będzie żywa choinke! :-) Też chce czuć zapach lasu... mmm, poczuje w tym roku chyba tylko jak odświeżacz o takim zapachu sobie kupie, hehehe :-):-D

Widzę o choinkach mowa ... my w tym roku w ogóle nie mamy choinki :dry: i tak nie mieli byśmy czym przystroić bo kasy na bombki nie ma :dry: i tak jakoś w ogóle świąt nie czuje ale trudno ... wigilia i tak u mamy tam choinka będzie :-) 1 dzień świąt chrzciny więc tak jakoś dziwne te święta :-p

Mała po szczepionkach nie gorączkowała ani nic ... :-p więc super :-)

GALARECIA - szczerze ? nic dziwnego że on Cię tak traktuje ... skoro na to pozwalasz ... ludzie już tacy są a szczególnie faceci ... jeżeli widzą że mogą być chamami to nimi będą i on się nie zmieni jeżeli ty się nie zmienisz ... tego możesz być pewna będzie coraz gorzej i gorzej więc radzę Ci się śpieszyć ;-)

UMI - szalona :-p z tą choinką to mnie rozbroiłaś :-p

OLIWKA - fajnie z tym mikołajem :-) Oliwka pewnie będzie zajarana jak bąk bo Bartuś to jeszcze chyba nie skuma co :-p ?

BLACK- ojj coś czuje że święta w szpitalu spędzisz :-p

FIRANKA - to idź lepiej z tym do lekarza zobacz co się dzieje ...

DIANKUS - nie boisz się małej z opiekunką zostawić ? ja bym chyba nie umiała z kimś obcym :/

MIKA - zgadzam się z MIKUSIA ... zachowuje się jak pępek świata ten Twój mąż ... uświadom go że ty też masz problemy i żeby do psychologa poszedł a nie jeszcze Cię ciągle obarcza swoimi problemami :dry:

u nas tez jest sztuczna ale ogromna :-) pod sam sufit,za chwilke bedziemy z bratem ubierac :-) ciekawe jak Nela zareaguje :-D pewnie non stop bedzie sie do niej pchac i nawet na 2 min nie spuszcze jej z oczu :-p

femme czy sie nie boje... teraz cwana siedze i mówie ze szukam a jak przyjdzie co do czego to zwariuje :/ ona nigdy z nikim oprócz mnie nie była, no góra godz z ojcem własnym i juz:eek::szok:

Ostatnia edycja:
FEMMKA bąbel jeszcze za mały żeby coś zrozumieć ,,,,boje się czy się nie wystraszy a Oliwka pewnie będzie ściągać mu brode...ale będą jaja...tym bardziej że u na nas na wigili będzie 9 dzieci,a co do choinki odbijecie sobie w przyszły roku...

Cześć dziewczyny:-)
Mój Mariusz ma dzisiaj wolne i też zaczęliśmy sprzątanie.W poniedziałek pomyję okna i wysprzątam łazienkę i będzie po wszystkim:tak: A choinkę ubieramy w Wigilię.W domu zawsze tak robiłam,w tamtym roku też już w naszym mieszkanku i teraz też tak będzie:tak: Tym razem kupiliśmy sobie ogromną sztuczną i wszystkie nowe ozdoby-słomkowe zawieszki,jabłuszka,złote orzechy,łańcuchy i lampki:tak: Będzie na złoto czerwono:-) No i jeszcze cukierki oczywiście:tak:

Mikusia ja tak,jak Ty najbardziej lubię barszcz czerwony z uszkami i krokiety:-) Mniam.A od kiedy jestem z Mariuszem doszły do tego pierogi z kapustą i grzybami robione koniecznie przez jego babcię:tak: Pychota:tak:

Nasz mały dzisiaj ma dzień na przytulanie.W ogóle nie chce być sam w łóżeczku,a jak tylko go wyciągam to usypia mi na ramieniu.Nasz mały pieszczoch:tak: A teraz przed kąpaniem biedaczek nam zwymiotował:-( Nie wiem co mu jest z tymi wymiotami:zawstydzona/y: Na szczęście już jest spokojny...

Witam!
Nabazgrałyście przed te dwa dni że nie mam siły nic nadrasbiać. Jedyne co pamiętam to temat wagi. Mi po diąży z Justynką jeszcze zostało 20 kilo na plusie więc Galerciu rozumiem Cię że żle Ci z tym. JA codzi9ennie myślę jak zgubić tę wagę, nawet tę 6 weidera robiłam ale na półmetku padłam. Ile Ty ważysz że się zamartwiasz?
Jesteś ładna dziewczyną ja na Twoim miejscu nie zwtracałabym uwagi na docinki Twojego męża.

femme fatal Zainwestuj w jakies gałazki z żywej chinki a jak mieszkasz w domu i masz jakas obok to utnij weź ziemniaki powbijaj w niego dasz ze 3 banki jakies, swieczke na srodek i juz chodź troche światecznie, a do tego zapach:-) A co do choinki to w nastepnym roku sobie kupicie i toja córunia pomoze ci przystroic, albo posciagac:-p
ANIA2608 Ja tez bede sprzatac w poniedziałek miałam myc oka ale śnieg jest wiec zrezygnowałam, posprzatam ładnie i tez bedzie:-p a jak sie ktos zapyta czemu tak ciemno powiem ze dym z kominów idzie:-p

A macie zwyczaj robienia stroików? Bo u mnie choinka zawsze sztuczna ale kupujemy gałazki z choiny i robimy stroiki.

reklama
Do góry