reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Umi specjalnie dla Ciebie.

Tak wyglądałam pod sam koniec 5 miesiąca
12lipca2008ti8.jpg

A tak w 7 miesiącu
31sierpnia2008yh7.jpg

ANIA2608 Śliczne masz te zdjecia, pięky brzuszek janiestety mam jakos tak nisko ze mi sie z biodrami zlewa:p, a poza tym jak widze jestes ode mnie o wiele chudsza znaczy wpod koniec 5 mies teraz napewno tez:p i inaczej to wylada u ciebie mysle ze u mnie bedzie widac gdzies w 7 miesiacu. A juz nie długo mam studniówke i nie wiem czy dopne sukienke bo kupiłam ja jak jeszcze w ciazy nie byłam ( wtedy była przy szeroka bo kupiłamrozmiar wieksza bo tyłek mi sie nie miescił wiec moze akurat).

hehe moj dzubulek;P calusnik;P i przytulak;P
hmmm a co do mnie kazdy by mnie bral tylko dziecko im przeszkadza a wiec mam ich w d...:-D bo tak to ja sie nie bawie:-D hee ze smieje ze Alka mi faceta kiedys znajdzie;-D

Umi no brzuszka do sukienki to już nie wciągniesz:-p Ale może akurat się uda:tak: Trzymam kciuki;-)

Snoopka to mówisz Ciebie biorą i Ale też biorą tylko w pakiecie nie chcą:-p A jak tam z Twoim J??Bo ja coś chyba przegapiłam:zawstydzona/y:

snoopy12 no nareszcie się pojawiłaś. Opowiadaj co tam u Ciebie?? Jak z Jarkiem?? I wogóle jak mała rośnie??

ANIA2608 to zdjęcie z 7miesiąca to który to był tydz ciąży?? Taki mały brzuszek miałaś?? A może mi się tylko wydaje.. A poza tym to bardzo ładna jesteś.
No a poza tym Twoja sytuacja co do ciąży była inna. Byłaś już po ślubie, a to jednak oszczędza ludzkie gadanie i komentarze.. A 18letnia dziewczyna ucząca się w ciąży to jednak temat na języki ludzkie i łatwo jest mówić żeby się nie przejmować, ale to wcale nie takie proste jak się wydaje. Trzeba mieć bardzo silną psychikę. Tobie było łatwiej bo wykształcenie średnie już miałaś.

reklama
hehe duzo sie dzialo, od miesiaca nie jestesmy para, pobilismy sie dosyc mocno (nos mu zlamalam, dumna z siebie jestem jak cholera:-D) ogolnie jest jak w bajce tylko ksiecia brak;-)
isula rosnie mi jak na drozdzach z tydzen temu wazyla 8631gr;-) miezy juz 75cm:-D moj gigancik kochany;-D a szkodnik taki ze nie acier pojecia:-) niedawno mi kwietki poprzesadzala:-D ma talent po mnie do brojenia;-)

Ostatnia edycja:
Do góry