reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Baśka bardzo się cieszę że spotkanie się udało. I zazdroszczę. Aż mi łezki poleciały bo ja bardzo rzadko mogę się spotykać ze znajomymi.. Cały czas tylko w domu, albo u teściowej..

BlackWizard fajnie wiedzieć coś więcej o Tobie.

Madzik18 witam! Widzę że ten sam rocznik co ja tylko że ja jestem z lutego, więc trochę starsza.. I już mam prawie 5m-cznego synka.

reklama
Galareciu to skzoda, ze tak daleko mieszkasz od nas:-( z Asia tez bysmy sie teraz nie spotkaly jakby nie miala auta, bo przeciez budsamiw taka pogde nie bedziemy sie tluc.. a tak sie udalo:-)fajnie tak sie spotkac z kims z neta w realu:tak:
Madzik18 witam nowa mamusie:-)

BAśka ja również zazdroszczę,ale cóż...nie przeprowadzę się...

Galareciu,a czemu nie spotkasz się z jakąś koleżanką jak G. jest w robocie??? Weźmiesz Adasia i odetchniesz trochę. No chyba,że jesteś pod tak wielkim wpływem G.,że jak powie nie to będziesz siedziała w domu...

A Ty Sheeppy dobrze pamiętam że chcesz rodzić w P-ń? Coś mi tak świta w głowie, że kiedyś coś tak pisałaś :happy:
BlackWizard - Jejku, to już dziś masz termin :happy: Trzymaj się Kobitko, hehe:happy:
Galarecia - Bardzo ładne zdjęcie z sykiem :-)

Baśka no szkoda że tak daleko. No ale trudno. My się kiedyś z oliwka11 umówimy i się spotkamy tylko póki co to za zimno i Adaś za mały żeby się tłuc z nim pociągami..

firanka wszystkie koleżanki które mam w swoim miasteczku pourywały ze mną kontakt.. No i tutaj nie ma z kim. A do warszawy nie będe się z małym tłukła. Tak to bardzo chętnie bym z kimś się spotkała i nie ważne co mąż by mówił, ale zwyczajnie nie ma z kim..

dorom a dziękuję.

Wiesz co Galareciu te Twoje koleżanki to chyba były tylko takie pseudo jak moje...jak dowiedziały się o ciąży to żadna się już nie odezwała,a teraz jak 3/4 z nich same są w ciąży to wiecznie coś,tylko,że ja mam je w d**ie,odezwała się jedna moja przyjaciółka z dawnych licealnych lat,która wyemigrowała do Irlandii i teraz z nią przez gg się kontaktuję i odliczam dni do czerwca...do momentu,aż wróci na stałę do Pl:-D:tak:;-),i od razu umawiamy się na zapoznanie jej Vici z moją Nicią,a potem drugi raz na flachę:-).A właśnie z kąd Ty bierzesz te swoje śliczne ramki do fotek?? Aha kupiłam aparat i wrzucę wam moje sexy zdjęcie w gipsie <hahaha>

firanka masz rację, to pseudokoleżanki.. Bo teraz jak mam dziecko to raczej nikt się mną nie interesuje.. Bo po co im koleżanka która nie będzie mogła być na każde ich zawołanie..

Co do kolezanek to ja tez mam w sumie takie 2.. z czego jedna mieszka w Anglii.. a druga w innym miescie.. ale one nie mialy nic przeciwko mojemu dziecku.. choc same nie sa ani nie maja dzieci.. nie rozumie takich falszywych dziewczyn:crazy:

BlackWizard to trzymam kciuki zeby cos sie zaczelo dziac, zebys na swieta byla w domku:tak:

reklama
Do góry