reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ANIA2608 Ty nie czulas boli partych, a ja jeszcze nie mialam pelnego rozwarcia i mialam juz parte, to tylko polozna sie na mnie darla zeby nie przec, a ja swoje:-)

Oby Polna szybko sie doczekala tego zabiegu, bo sie bidulka wykonczy tam

reklama
Galarecia-jestem zaskoczona, chociaż faceci z reguły to egoiści, ale żeby do tego stopnia...:baffled: ale wierzę,że wkrótce będzie dobrze!!! :tak:

Black-biedulko Ty też ciagle w dwupaku... ale może lada chwila się zacznie:-) ja juz jutro rano do szpitala idę, w czw rano mam cesarkę....zaczynam się bac...powoli;-)
mam nadzieję,że będzie okej.

Ostatnia edycja:
Ratujcie Kochane kumpela ma wieczór panieński z koleżanką mamy jej zrobić obroże i smycz taką dla kobiety miękką itd ale ciemną macie pomysły mało czasu bo impreza dzień przed swiętami

Hej dziewczyny
pola997 nie wszyscy faceci to egoisci:)
Galarecia juz nie długo miejmy nadzieje zaczniesz zarabiac i moze sie mu odmieni.
kornelka :) Mozna cos takiego uszyc wystarczy kupic aksamit i klamerke a takze jakies swiecidełka poprzyczepiac a smycz to z jakiegos skórzanego paska. Ale chyba lepiej kupic cos takiego:p efektowniej wyglada

A ja byłam dzis w tym mieszkaniu, kurcze wilgkoc tam jest i grzyb, ale facet nie chce duzo bo tylko 200 zł wiec to jak na nasz kieszen zbawienie. Trzeba by przed wprowadzką zainwestowac w w osuszenie i preparaty zwalczajace grzyba to z jakies 300 zł wyjdzie ale zdrowie nasz ei maleństwa najwazniejsze. jakmysmy chccieli na tym oszczedzic to na lekarza potem wydalibysmy drugie tyle. i co tu duzo mówic od lutego zaczynamy tam cos roic osuszac odgrzybiac i odswierzac i pod koniec marca sie wprowadzimy chyba.

BlackWizard jak ja bym chciała zobaczyc na swoim sówaczku taką liczbę jaka jest u Ciebie, normalnie z jednej strony ci zazdroszcze:-)

Witam się i ja.

Mika u mnie w przychodni tylko któraś by spróbowała być dla mnie nie miła to bym jej zrobiła taką jazdę,że by się w papcie nie zmieściła,bambera ze starej przechodni się o tym raz przekonała i już nigdy więcej nie była dla mnie nie miła,wręcz przeciwnie.

Galareciu szkoda gadać na Twojego męża...moim zdaniem powinnaś nim wstrząsnąć troszkę...

Femka i bardzo dobrze,że już wychodzisz:tak:

Świetnie,że Polniaczek w końcu się doczekał tego zabiegu.

A u mnie? Jeden remont i drugi skończyły się,a my z mamą sobie wymyśliłyśmy meble nowe do kuchni,i pojechałyśmy na drugi koniec miasta zamówić je,wyglądałyśmy z mamą tak zwałowo,że szok:-). Jedna o kulach,a druga z wózkiem:-D:-D:-D. I jutro się zaczyna...dzisiaj opróżniłyśmy z mamą szafy i wsio,a noga od tego latania spuchła mi:-:)-:)-(.

Asiowo ja nie rozumiem jak można nie mieć czasu na ugotowanie dziecku obiadu...ja gotowałam dla mnie i M.,sprzątałam,prałam,wychodziłam na spacerki i dawałam radę. A teraz się wycwaniłam,kupiłam woreczki jednorazowe i powkładałąm po kawałku kurczaka, brokuł, merchewki, ziemniaczka, kalarepki,brukselki,kalafiora i innych warzyw i wstawiam tylko,potem doprawiam jej np. łyżeczką masła,przedtem przecierałam jej to na papkę,a teraz odkąd ma zęby kroję drobniej,niech się nauczy gryźć i finito.

Witam się z rana!
No i nareszcie pierwsza jestem..

U nas nocka spokojna. Z mężem też chyba lepiej. Wczoraj wypiliśmy butelkę wina na dwoje.. No i z nim rozmawiałam i wydaje mi się że chyba go przekonałam, choć narazie mamy taki kryzys finansowy przez te święta i chrzciny że nie starczy nam wypłaty.. Także narazie zostaje fundowanie słoiczków przez moją mamę..

firanka no z tymi meblami to Ci zazdroszczę.. No ale pamiętaj żeby nogę oszczędzać.

umi2 zobaczysz, że jeszcze będziesz żałować że ciąża nie trwa dłużej i że brzuszka tak szybko nie ma..
Z tym mieszkaniem rzeczywiście wam się trafiło, tylko ta wilgoć i grzyb. Zróbcie z tym porządek i będzie dobrze. Życzę powodzenia.

mikus_a co do kasy to nie uda się go przekonać.. Wiem jakie on ma do tego podejście i już..

pola997 zawsze może być jeszcze gorzej.. Więc pociesza mnie myśl że kąpie małęgo i czasami się nim zajmie jak nie jest w pracy..

krystynka88 tylko że ja nie pracuję. I wspólne konto nic by nie dało. Ja wiem gdzie on trzyma wypłatę i w razie czego jak potrzebne mi pieniądze to dzwonie i się pytam czy mogę wziąść..

Oby polna już miała zabieg za sobą i wszystko było w porządku.

reklama
hej:-)
mam eska od Polnej:
" Hejka!! Zabieg miałam o 1 i trwał az do 4!! Wszystko mi usuneli i rozrusznik tez!! nie mam pojecia dlaczego:baffled: na poczatku wkladal wszystkie rureczki kolo pachwiny i bylo nawet znosnie ale jak zaczal majsterkowac przy rozruszniku to usnelam, bo zadzialal jakis lek i ocknelam sie na sali reanimacyjnej!! Kiepsciutkie mialam tetno i nadal mam wiec narazie zostaje na 2 pietrze!! Ogolnie czuje sie dobrze ale cholernie bola mnie rany po cieciach"

Galarecia super, ze jakos sie dogadaliscie:-)

Do góry