reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Galarecia Masz racje trafiło nam sie i to na serio jak ślepej kurze ziarnko. A z którego lutego? bo ja tez sie w tym zimnym miesiacu urodziłam:p
madzik witaj :-)
BlackWizard Trzymam kciuki za ciebie:) moze dzis wieczorkiem zobaczysz swoje maleństwo chyba ze jest mu tam tak dobrze ze jeszcze chwile posiedzi:-)

A ja doszłam do wniosku ze jedni ludzie sa stworzeni do bycia rodzicami, a inni tak jak ja nie. madzik napisała ze nie wstydzi sie ciazy a ja wtedy sobie uswiadomiłam ze ciaza to dla mnie tabu jesli chodzi o moja osobe. Ide szkolnym korytarzem i marze sobie zeby nikt nie pomyslał o tym ze jestem w ciazy. Puki co udaje mi sie ukryc brzuszek ale długo raczej tak nie bedzie. Wiec co ze nie za matka w przyszłosci bedzie skoro juz teraz jestem taka egoistką? Eh biedne to moje dziecko.

reklama
Ważne,że mamy siebie i możemy chociaż pogadać se na forum:tak:. A swoją drogą szkoda,że nie mieszkamy wszystkie w jednym mieście...już widzę co by się działo:-) latem w parku wszystkie ławki przy piaskownicy byłyby nasze:-D

WITAM
Przepaszam laseczki że teraz ostatnio siuę często nie udzielam...ale u mnie gorączka sprzątania i zakupów....podczytuje was często ...mam nadziejeże się nie gniewacie!!!

Mi dziś mężulek kupił spódniczke i wode toaletową......i Bartkowi bluzke i spodenki!!!Jakoś u nas leci ...jeszcze dziś po południu jedziemy pomóc D bratu złożyć łóżeczko piętrowe 3 osobowe....a on aż klnie bo teraz podłańcza bratowej radio i nie ma chwili dla siebie!!ale zwolnienie kończy mu się 24 ...i do pracy

BASIA,ASIOWO super że spotanie się udało ...fajnie tak się spotkać ..mam nadzieję że w lato zrobimy jakiś zlot mamusiek BB

GALARECIA spotakmy się na wiosne jak będzie ciepło...teraz to szkoda ciągnąć dzieci do stolicy ...żebym miała prawko to bym wpadła do was!!!

FIRANKA a ty jak się czujesz????

Co do koleżanek to mi się kontakt nie urwał...4 dziewczyny z gimnazjum mają dzieci i się spotykamy ,jedna bezdzietna często do mnie pisze i czasami przyjeżdża moja koleżanka która teraz jest na studiach w wawie wpada do mnie jak jest u swoich rodziców....a z liceum moja przyjaciólka jest chrzesną Bartka ..ja mam to szczęście że jakoś się trzymamy

Fajnie że Polna po zabiegu niech teraz kochana szybko do zdrowia wraca

Ostatnia edycja:
i ja sie melduje:tak:trafiłam z powrotem do domu:-p nie wiem jak, ale dojechałam... wszedzie pełno korkow, matko:szok: ale za to Paulinka sie wyspała:-)
Basia to swietna dziewczyna... a jaka ma figurke!!!:-D A Lenka mnie oczarowała... swietne dziewczyny!:tak: super w koncu było wyjsc z domu i sie z kims spotkac:tak:

Firanka... nie ma tak łatwo, ze 2 gary wstawiam..., bo ja nie robie obiadów takich by stac przy garach... wrzuce udko z kurczaka do pikarnika i samo sie robi:tak: po prostu nie mam czasu ogarnac 3 pokoi, poprac, poprasowac, zajac sie mała, zmywac, itd.... najnormalniej w swiecie nie mam na to czasu i juz! Mała by musiała zostawac sama gdzies w pokoju i sie drzec... Niestety nie mam nikogo kto chocby na chwile wział mi mała... a uwierz, ze wystarczyłoby mi pół godz by ktos sie zajał mała bym mogła zrobic nam i jej obiadek! Nie raz my jemy mrozonki, bo nie zrobie obiadu... z reszta co sie bede tłumaczyc! Mykam, bo mała marudzi... a ui Basi taki aniołek był:zawstydzona/y: ehhh...

Dzieki Basiu!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja tez dziekuje Asiu:-) Dawaj do mnie Paulinke - wymienmy sie dzieciaczkami:-ptaki maly slodziaczek:tak:

Oliwka to super, ze mezus zrobil Ci prezencik a i jestes rozgrzeszona - kazdy sprzata przed swietami:-p;-)

Umi - nie mysla tak nawet..
Rozumiem ze chcesz ukryc ciaze bo ja tez chcialam, serio...
Nie chcialam zeby ktos w moim otoczeniu wiedzial, nawet jak szlam na wesele do znajomej to przezywalam ze brzuch mi widac...
Ale wiesz teraz jest inaczej... im blizej rozwiazania tym bardziej nie moge sie doczekac...
Kocham to malenstwo we mnie i nie mysle juz o tym co powiedza inni itd bo dla mnie jest tylko dzidzia wazna...
Zobaczysz wszystko sie ulozy;o)

mikus_a mówisz jak mój chłopak gdy sie na mnie wkurza:-p Cóz jedni sa nadwyraz dojrzali inni (np ja) tylko w czesci. Nie dorosłam do tego by zostac matką i to chyba z tego sie bierze moje nastawienie:-)
Asiowo musisz czesciej wychodzić bo widac po twojej wypowiedzi ze jestes szczesliwa:-)

krystynka88 ja sie ciesze ze jest we mnie synek ale jakos z drugij strony to nie jest dobry czas na ciaze za kilka lat byłoby inaczej:)
mikus_a tak wiem i to mnie przeraza:p

Fajnie, że macie blisko do siebie i możecie sobie takie spotkania urządzać.
Ja dzisiaj kompletnie miejsca sobie nie mogę znaleźć, ale to pewnie przez to, że dziś mam termin a tu nic się nie dzieje. Wykańcza to psychikę, naprawdę :-)

reklama
Za bardzo sie ucieszyłam tym mieszkaniem. Normalnie masakra... gosc chce wynajac ale nie chce podpisywac umowy woli zeby jego curka podpisała, ale ona tego zrobic nie moze o nie jest włascicielką normalnie sajgon. A tak sie cieszyłam:-(

Do góry