reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Firanka... po prostu nie wystarcza mi czasu i juz:tak: jezdze jak mały samochodzik i tak nie daje rady. Przy tej małej beksie ostatnio nic nie moge zrobic, z reszta narazie i tak nie gotuje, bo takie ilosci jakie narazie mała dostaje to mi sie po prostu nie opłaca...
Chciałam tylko przypomniec, ze mam jeszcze do pisania prase licencjacką... nie mam czasu odpoczac, nocki ostatnio fatalne wiec chodze nie wyspana... nie chce pasc ze zmeczenie tylko dlatego, zeby małej ugotowac:tak: J anie widze nic złego w słoiczkach i juz!

U nas dzis jazdy były w nocy. Mała obudziła sie o 23 i strasznie płakała... to sie domysliłam, ze to brzuszek... troche sie pomeczyłysmy, ale na szczescie kupka wylazla i mała po godzinie zasneła, ale co 2 godz. pobudka:zawstydzona/y: Jejku... nawet nie wiecie jak marze o 1 przespanej nocce!

Ja własnie jem sniadanko i pije kawke... i zaraz zbieram sie do Basi:tak: Ciekawe czy tam trafie i kiedy:-p

Ja też sie przywitam choc nie jest tak wczesnie;o)

BlackWizard - trzymaj się dzielnie dziewczyno... smialabym sie jakbys dzis wieczorem urodzila;o)

Galarecia - cieszy mnie, ze choc troszke sie dogadaliscie no i zazdroszcze tego wina, ja ostatnio na alkohol moglam pozwolic sobie w czerwcu;o(

A u mnie nocka jak zawsze, mimo, ze dzidzia w brzuchu to, to byla nieprzespana ze wzgledu na stan wygody mojego lozka;o)
Milego dnia Wam zycze.

Witam się i ja.

Superowo,że Polniaczek jest już po zabiegu...szkoda tylko,że musieli ją reanimować,ale najważniejsze,że moja żona jest już po:-).

Asiowo,ja nie uważam,że słoiczki są złe po prostu uważam,że da się pogodzić gotowanie dla dużych i dla małych:tak:. Po prostu wstawiasz dwa garnki zamiast jednego jednocześnie. Ja Cię nie zmuszam do gotowanie bo to jest indywidualna sprawa każdej z Nas. Moja akurat słoiczka nie tknie,i ja gotuję...

Galarecia: " Otwieram wino ze swoją dziewczyną,chciałbym,żeby ten czas nie przeminął..."

Przyszedł dzisiaj robotnik...tak jeden z tych którzy ukradli mi aparat...i zrobił mi okna bo kur*a znowu mi grzyb w pokoju wyszedł,i to najprawdopodobniej przez parapety. A swoją drogą to dzwonił do szefa,czego użył ostatnio i moją ostatnią deską ratunku dla mojego pokoju jest nawiercenie dziur w ścianach i wstrzyknięcie trucizny na grzyba...oby pomogło...bo jak nie to ja ie wiem co zrobię:-(

Jak już o młodych mamach :) w marcu będę rodzić, a p przyszłym tygodniu moja 18nastka. Ale jestem szczęśliwa i w żadnym wypadku nie wstydzę się ciąży

Black,a może byś tak napisała coś o sobie...bo póki co wiemy o Tobie tylko tyle,że mieszkasz gdzie mieszkasz,jesteś z ojcem dziecka, masz hodowlę psów zaprzęgowych...

Najtrudniej pisze się o sobie ;)
Generalnie moja codzienność obraca się wokół szkoły (technikum ochrony środowiska, ale w tym semestrze zmuszona jestem przenieść się do LO zaocznego) psów i wszelkiej działalności z nimi związanej, tzw wystawy, zaprzęgi i szkolenie - tzw agility. Choć teraz trochę się to pozmienia, na świat przychodzi maleństwo, więc czasu tyle na przyjemności nie będzie.
Z ojcem maleństwa jestem, tak jak napisałaś. W kwietniu planujemy ślub, na pewno cywilny, nie wiemy jak będzie z kościelnym, bo to kolejne wydatki.
Generalnie mam pierdolca na punkcie ochrony środowiska i ochrony praw zwierząt - takie moje małe zboczenie :-)
Latek mam 18, jak pisałam wcześniej. No to chyba na tyle :-) Chyba, że chcesz wiedzieć coś jeszcze :-)

Nie no spoko po prostu w gronie weteranek tego tematu (czyli np. Polna,Basia,Galarecia,Femka,Madzia itp,itd) mamy zwyczaj,że każda która do nas dołącza pisze troszkę o sobie,o swojej sytuacji,żeby było nam łatwiej nawiązać jakąś więź i zżyć się.:tak:

reklama
hej dziewczynki:-)
My juz po spotkaniu:-)Asia pojechala do domku wiec ja pierwsza pisze:-)
Asia to super dziewczyna a Paulinka jest przeslodziutka:-)a jaka malutka w porownaniu do mojej Lenki:-D:-D
Generalnie jestem bardzo zadowolona ze spotkania, mam nadzijee, ze na tym jednym sie nie skonczy:-)

Do góry