reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

snoopy12 trzymaj się, mam nadzieję , że jeszcze trochę pobędziesz 2w1:tak:
A maluszki rzeczywiście nie najlepiej wyglądaja zaraz po urodzenieu, ale o tym się wtedy nie myśli...:laugh2:

reklama
Cześć dziewczyny:)
mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie do swojego grona:)
Mam 23 lata i roczna Lenke:-) ktora czasem daje popalic:-D:-D:tak:

Dzień dowbry z rana:-). A ja znowu w pracy.
Witaj baska201, miło Cię poznać, to już nie jestem najstarsza w tym gronie:-p. Ja też mam 23 lata i ponad roczną cókę:-D.
Firanka, przecudne zdjęcia:-), a to świeżo po porodzie bomba:tak:. Ale ciekawe jak to jest, bo moja Hania nie była taka zakrwawiona, prawie w ogóle krwi nie było, tylko cała była oblepiona mazią płodową:-D.
Snoopy, mam nadzieję, że Twój maluszek jeszcze troszkę posiedzi w brzuszku, wiadomo im później tym lepiej;-).
Hani tata był cały czas ze mną podczas porodu, trzymał się dzielnie i sama się dziwię że tak dobrze to zniósł, że zniósł moje cierpienie, a powiem, że troszkę sobie pokrzyczałam jak już rozwarcie było na 7-8 cm. Ale powiem szczerze, że bardzo mi pomógł, oczywiście nie pozwalałam się dotykać, trzymać za rękę itp. ale ocierał mi czoło nawilżającymi chusteczkami, a to było dla mnie jak zbawienie wtedy:tak:. Także bardzo się cieszę że był ze mną:tak:.
Miłego dnia wszystkim życzę:tak:.

Witajcie:)

Firanka bardzo ładna masz coreczke a to 3 zdjecie jest niezle nie myslałam ze tak to wszystko wyglada, ale nie przestraszyłam sie-na szczescie:) Moj mąż powiedział ze chce byc przy porodzie ale jakby nie chciał to bym go wcale nie namawiała tak jakos to pisze KasiaF87:)

baska201 witamy i zapraszamy do czestego podgladywania i udzielania sie na naszym watku:) Opowiedz cos o sobie:)

snoopy12
nie zartuj, Ty jeszcze musisz troszke wytrzymac:) A dlaczego myslisz ze to bedzie tak wczesnie przed terminem? Mialas jakies problemy? (jesli pisałas juz o tym to musiałam pominac-sorki)

Mi tez sie malenstwo rozpycha w brzuszku szczegolnie w nocy z tego co mowi moj mąż bo ja smacznie sobie spie:) Ale te kopniaczki sa slodkie:)

A jak z zakupami dla malenstwa macie juz cos kupione? Ja dalewj nic nie kupiłam, jakos tak wole poczekac jeszcze:):) A Wy co juz macie?

Mi tez sie malenstwo rozpycha w brzuszku szczegolnie w nocy z tego co mowi moj mąż bo ja smacznie sobie spie:) Ale te kopniaczki sa slodkie:)

Mi też się maleństwo rozpycha, ale w łóżku:-D. A kopniaki bywają słodkie hehe, pod warunkiem, że nie trafiają w nerkę, pod żebra albo w moje piersi hehe:-D.

Firanka śliczną masz córeczke:) jaka malusia:-)
co do porodu to tata Leny tez był ze mną cały porod.. nbez niego nie dałabym rady (naprawde).. zaskoczyl mnie, bo on jest z tych facetow co nie znosza widoku krwi ani tym podobnych rzeczy.. ale dal rade.. nawet łezki mu poleciały jak zoabczyl Lene..:)

Hmm co mam powiedziec o sobie.. może napisze o tym w odpowiednim watku:)

A moja dzidzia jakos sie nie rozpycha, czasami tylko kopnie w zeberko albo dostane z piastki w bok;)))) Niechce mi sie ruszac z lozka, boje sie ze jak teraz pojde do gina to od razu do szpitala i juz z niego predko nie wyjde;))) a jak juz to z dzidziem i bede juz plec zmala;))) glowka tak mi juz napiera ze co 30 min musze chodzic siusiu...

Oj Snoopy, no to rzeczywiście żebyś Ty lada dzień nie urodziła;-). Chociaż Ci powiem, że miesiąc przed teraminem to już nie tak źle:tak:. Myślę, że nie masz się co martwić o zdrowie dzidzi, jeśli szybciej wyskoczy:tak:. Choć jak pisałam wcześniej, im później tym lepiej:-).

reklama
Abym do 12 wytrzymala to bedzie cacy;))) (wizyta u gin) bedzie juz 36tc wiec chyba nie tak zle, puki co czop nie wypadl wiec jestem spokojna, a moze wytadl;-/ przy jakim rozwarciu wypada???? Basiu Lencia slodko wyglada na fotce jak mial roczek, ladniutka jest;))))

Do góry