reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam Was wszytskie bardzo serdecznie:-) długo mnie nie było... ale czynię osatatnie przygotowania;-)

BlackWizard- czyli termin masz podobnie do mnie ja mam 17... ale i tak mam mieć cesarkę, jak się nic nie ruszy to 18 będę mieć.;-) nie rozumiem, myślałam że jak ma się planowaną to robi się wcześniej:-)

oleńka19-chociaż nie znam Cię tak dobrze jak dziewczyny, ale również mam nadzieję że w miarę swych możliwości będziesz tu zaglądać:tak: pozdrowienia dla Ciebie Twojej rodzinki, oby Wam się dobrze mieszkało:-)

reklama
Witam nowe mamusie.
OLEŃKA TRZYMAj się kochana. Zaglądaj do nas w razie możliwości.
Co do spacerów to ja ostatnio nie wychodzę bo nawet nie mam jak. A chciałabym. Nie dość że potem muszę znosić kazania teściowej to i S boi się jej gadania.

EWI44 Nie mozesz uzależniac wszystkiego od zdania tesciowej. Ona ma prawo wygłosic swoje zdanie a ty masz prawo sie z nim nie zgadzac, wiec niech sobie gada a ty rób tak jak uwazasz za stosowne bo to przeciez twoje dziecko i życie. Ona wychowała własne dzieci, a teraz ty musisz zajac sie własnym.

Eh... trafia mnie jak czytam badz słysze ze tesciowe badz mamy sie wtracaja bo one maja własne zeycie wiec niech pilnuja jego a młodym ewentualnie doradza a nie próbują życ za nich...

OlenkaŻycze szczescia na nowym mieszkanku
BlackWizard Witaj

EWI44 Pamiętaj, to Twoje dzieci a nie teściowej! I nie możesz się jej bać!
Ja miałam też problem ze swoją (bój o słoiczki) ale postanowiłam że i tak zrobię po swojemu. I dałam dziś jabuszko.. I na noc od tygodnia dodaję kleik ryżowy do mleka (choć teściowa i mąż powiedzieli że póki się najada i nie domaga się więcej jedzenia to żeby mu nie dawać nic).

Oleńka My też będziemy tęsknić. Zaglądaj jak najczęściej i pisz co tam u was.

Femme, widzę że Ci nie wyszło;-)
ja zawsze kopiuję sam adres obrazka [klikasz na obrazek prawym przyciskiem myszy] i wklejam w sygnaturę przez przycisk "dodaj obrazek"

firanka - Aaa, to wiem, wiem gdzie mieszkasz :happy: Na Grunwaldzie do szkoły chodziłam - na ul.szamotulskiej, to chyba dzielnica obok Twojej? :-p
oleńka19 - Powodzenia i dużo radości na "swoim":happy:

Dziewczyny, ja tylko na chwilke... U nas wszystko oki... byłam dziś u gina... wsio dobrze tylko na cytolofie musze poczekac... przepisał mi tabletki anty dla karmiących ale sie wacham... czy któraś może sie wypowiedzieć na ich temat?

reklama
Dorom no Grunwald to jakby jedna wielka dzielnica,której częścią jest Łazarz.

Witam mamusie :tak:

Ewi ja współczuję Ci serdecznie,pewnie w dodatku teściówka dewota i stara pukwa:-:)-:)-(

Do góry