reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

słuchajcie dziewczyny, właśnie mówili w wiadomościach o Atenach że panuje jakaś demokracja i młodzi ludzie wyszli na ulicę protestować w związku ze śmiercią 15letniego chłopaka który podobno niewinnie zgninął z rąk policji. Spłonęło kilkanaście domów i budynków w centrum Aten. Zaczęłam się matrwić o net.. Jeżeli ona nie kłamała i naprawde jest tą osobą za którą siępodawała i mieszka tam to oby nic jej nie było.. Jeżeli jednak któraś ma z nią jakikolwiek kontakt to napiszcie do niej i zapytajcie czy wszystko OK.

reklama
Femme Ja tam sie nie znam na dzieciach bo swojego jeszcze tak namacalnie przy sobie nie mam, ale podzielam zdanie Kasi powinnas wychodzic z dzieckiem. Ja byłam własnie z moim psem na polu i po drodze minęłam 4 mamusie z dziecmi. Ubierz córeczke dobrze i weź ją na spacerek, zobaczysz jaka frajde bedzie miała i moze lepiej jej sie bedzie spało:-)

Moj mały jak sie urodzi to od wyjscia ze szpitala bedzie sie hartował bo nie posiadamy samochodu wiec droge do domu bedziemy zmuszeni pokonac pieszo, ale to bedzie kwiecien wiec powinno byc ciepło

Femme masz racje nie wiem:tak::-p no ale licze na jakis cud ze dziecko samo wyskoczy a ja nawet nie poczuje:-) nie realne wiem, eh wszystko przede mna, a jak cos to od czego sa txówki:-)

Femka,Madzia kasia ma rację trza wychodzić bo potem wyjdziecie nawet na minutke i zaraz będzie chore dziecię. U mnie też pomagał tylko infacol.

Dorom ja mieszkam na Łazarku ;-) mam nadzieję,że nie jest,aż tak złą sławą owiana moja dzielnica :-)

Ostatnia edycja:
Witam dziewczynki,
ja rownież jestem za tym, żeby jak najwięcej wychodzić z dzidzią na spacery...
Ze swoim Czarusiem mam zamiar wychodzić jak najwięcej, mam nadzieje, że bedę miała taką możliwość;o) bo jak na razie to nawet porządnego chodnika nie ma:)

tak sie wtrace:-)Julie jak rodzilam to byla zima 30 listopada jak miala rowny tydzien poszlismy na spacer i tak codziennie do dzis i jest zachartowana i niechoroje za czesto

reklama
Ja nie krytykuję dziewczyn,ani nic, bo wiadomo jaka jest nasza cudna słuzba zdrowia,która uważa,że najlepiej siedzieć z dzieckiem,mieć w domu sterylny pożądek żeby można było jeść z ziemi,bo potem NFZ musi płacić za leczenie dzieci,a przecież są limity,więc po jaki Ch*j jak coś się dzieje mają dawać skierowanie do szpitala,niech mamusie się martwią,a potem tak jest,że dziewczyny boją się wyjśc na spacerek bo przyjdzie takie suczysko i opierniczy za damski ch*j

Do góry