reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Czuję się dobrze, choć zostało ostatnie 9 dni :-)
3 dni temu "zgubiłam" czop śluzowy, czyli wszystko wskazuje na to, że to już ostatnie dni. Razem z narzeczonym nie możemy się doczekać.
Tylko niepokoi mnie jedno: brzuszek mi się nie chce obniżyć. Ginekolog powiedziała mi, że na pewno się obniży, czekam i czekam i nic.

BlackWizard witaj:-)napisz nam cos wiecej o sobie:tak:

Hmm a do mnie sie dzis polna nie odezwala:-( nie chce pisac sama, bo nie chce sie narzucac - mam nadzieje, ze u niej wszystko w porzadku:-(

A tak w ogole to dziewczynki, gdzie jestescie??

Galarecia ja widzialam dzis rano Net na NK wiec chyba u niej wszystko w porzadku:tak:

A więc :-) Jesteśmy z Gdańska, na imię mi Marta, ma być dziewczynka, choć nie mamy 100% pewności :-), ale mam nadzieję, że obejdzie się bez większych niespodzianek :-) No i dziękuję za cieplutkie przywitanie :-)

DZIEWCZYNY chcialam sie pozegnac.....:-(
za godzine ruszam do swojego mieszkanka....pisze teraz bo pozniej nie zdaze....
wiec tak...
bardzo milo bylo mi was poznac, naprawde sie z wami zrzylam....szczegulnie z babkami ktore sa tak dlugo jak ja(albo i dluzej:-D), nie bede wymieniac bo kazda wie ze o nią chodzi...;-)
zycze wam wszystkim duzo radosci z waszych pociech, no i jak najmniej problemow z tymi bezmozgami:-D:-D:-D:-Dczyt. facetami:-D

a nowym przyszlym mamusia...latwych porodów:tak:

obiecuje ze jak przyjade tutaj, o ile bedzie to mozliwe to do was zajrze...
no to buziaczki kochane moje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bedzie mi was brakowalo:-(

BLACK - ... też jestem Marta i jestem z Gdańska ;-) i mam córeczkę :-p

A co do spacerku to byłam z małą :-p dzisiaj tylko 20min ale będę powoli wydłużać :-)

OLENKA - 3maj się kochana ! dużo zdrówka i pociechy z Kacperka ! odezwij się czasem :-)

reklama
Oleńka kochana mam nadzieje, ze szybko do nas zajrzysz:-)Pamietaj, ze my tu na Ciebie czekamy i zawsze bedziesz jedna z nas:tak: a takw ogole to pisz do nas eski jak bedziesz mogla:-)Trzymaj sie cieplutko i oby sie Wam dobrze mieszkalo:-)

Do góry