reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dziewczyny, jesteście kochane i naprawdę dziękuję za chęci, ale nie trzeba mi nic.. kocyk, butelki mam po Nikusiu, ciuszki malutkie wydałam koleżance, ale na pewno mi je zwróci :tak:

reklama
Witam dziewczyny

też jestem młodą mamą pierwsza córcie Madzię urodziłam mając 17 lat teraz ma już 4 latka a drugą Hania ma prawie 10 miesięcy.

Sama mam 21 latek i mam na imię Kamila

przyjmiecie mnie do siebie

Sheepy glowa do gory - napewno sie ulozy:-)tak jak dziewczyny pisza - masz jeszcze nas:tak:

Femme a Ty z nia od porodu nie bylas jeszcze na spacerze?? a co do twojego pyt to nie mam pojecia.. Moze brzuszek boli.. zreszta sama wiesz ile moze byc takich albo. mam nadzieje, ze jak wyjdziecie na spacerek malej sie polepszy:-)

kamisia87 witaj wsrod nas:-)udzielaja sie jak najczesciej:-)

FIRANKA , SHEEPPY - macie te zmieniające sie zdjęcia w podpisie też sobie coś takiego zrobiłam ale nie wiem jak to wstawić ... :dry: pomocy... :-p

KAMISIA - witaj :-)

BASIA - no jeszcze nie byłam ... aż wstyd:zawstydzona/y: ... ale za to już z 5 razy była na wycieczce samochodem :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Oliwka malej daje krople Esputicon, mamy jeszcze czopki na uspokojenie, ale jak zobaczylam ich wielkosc to zrezygnowalam, a Ty jakie kropelki podawalas malej???
Sheepy nie ma co sie zalamywac, tylko trzeba wziasc sie w garsc i zaplanowac wszystko jeszcze przed narodzinami dzidziusia, gdzie pojdziesz itd. powinnas odwiedzic te domy samotnych matek i wypytac sie co i jak
femme fatal my na spacerku bylismy tylko raz, bo wydaje mi sie ze jakos za zimno dla niej, ale za to duzo jezdzimy samochodem. Moja mala tez juz strzela niezle usmiechy jak sie do niej gada, skubana tez sie robi coraz bardziej rozkrzyczana:-)

reklama
U nas ten Espoticon tak srednio sie sprawdza, niby jest poprawa, ale mala nadal sie prezy
oliwka_11 a ten infacol jest bez recepty??? Ale u nas z infacolem lipton, bo dopiero od 2 miesiaca mozna stosowac

Ostatnia edycja:
Do góry