reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Snoopy, co do rybek to prawie masz rację, z tym, że nie wiem co to są te gurami:-p:-D. Mam jeszcze brzanki (grzanki:-p), ale nie wiem, czy je tam widać na zdjęciu. A tą muszlą to mi woda uciekała, jak miałam wężyk podłączony, i fajnie bulgotało, ale po ostatniej wymianie wody nie podłączyłam, zapomniałam:-p.
A włosy w ciąży też farbowałam, ale nie w pierwszym trymestrze, ale to raczej wynikało ze strachu, niż z wedzy że nie można czy coś.

reklama
Troche was poczytałam ale ide sie położyć bo brzuch zaczyna mnie boleć:-(... Od niedzieli byłam w szpitalu po krwawieniu ale wszystko jest już ok:tak:... Musze jak najwięcej leżeć no a poza tym to taka zmęczona ciągle jestem:-(... Ale nasłuchałam sie przez te dni codziennie serduszka dzidzi... CUDNIE!!!:laugh2: No i odczulam to że jestem mloda przyszlą mama ale pozytywnie:-)... Lekarze wszystko mi tak dokładnie tlumaczyli i wogole:tak: no ale smutne bylo stwierdzenie ze bardzo malo mlodych mam tak od razu zglasza sie do szpitala:zawstydzona/y: ze zawsze czekaja az zacznie sie z nich krew lac a ja przy lekkim plamieniu i od razu do szpitala... pochwala za pochwała;-)... Co do kluc w brzuszku to juz wiem ze to w 100% normalne... No i maluszek juz chyba kopie ale nie do konca pewna jestem czy to to ale w szpitalu inne mamy mówiły że to napewno to...:laugh2:

Ania czy ja dobrze zrozumialam, z tej muszelki leca bombelki??? Ile za nia zaplacilas??? Ja chcialam taki wezyk pod kamyli wlozyc bo tez mi sie podobalo ze z dna boble leca:))))
Kasia jak kazali leniuchowac to sie kochana stosuj u mnie duzo pomaga te odpoczywanie i szyjka sie nie skraca;))) A czym te krwawienie bylo spowodowane?? Lozysko czy cos innego?? Dobrze ze na weekend majowy Cie wypusciki to z ukochanym i rodzinka go spedzisz;)))

Kasia dobrze ze Cie do szpitala wzieli od razu, bo moja kumpela plamila i zadzwonila do swojej doktorki a ta jej powiedziala ze to normalne, a pozniej co do czego to sie okazalo ze poronila. Dobrze ze trafilas na dobrych lekarzy

Kasia dobrze ze Cie do szpitala wzieli od razu, bo moja kumpela plamila i zadzwonila do swojej doktorki a ta jej powiedziala ze to normalne, a pozniej co do czego to sie okazalo ze poronila. Dobrze ze trafilas na dobrych lekarzy

Jak lekarza sie spytałam skąd to sie mogło wziąźć to powiedział że powodów może być wiele np. przemęczenie, ciśnienie, współżycie, luteina...:angry: Dużo dziewczyn z tym przychodziło...
Co do przyjęcia to najpierw zadzwoniłam do swojego lekarza on powiedział że mam jechać zadzwonił na oddział a że go tam wszyscy szanują to musieli mnie przyjąć...:tak: A on mi tak załatwił bo w końcu płace mu za opieke... Nawet jak zobaczyli kto jest lekarzem prowadzącym to w szpitalu ordynator mnie badał a nie dyżurujący lekarz...:baffled: A ja akurat ordynatora nie cierpie no ale cóż...:crazy:
No ale jak czekałam na badanie do kwalifikacji do wyjścia to przyszła dziewczyna z krwawieniem... i skurczami... lekarze dawali jej nadzieje ale poroniła:-(... Przed łyżeczkowaniem mówiła nam że dzień wcześniej przyszła z plamieniem ale że nie miała jeszcze karty ciąży bo dopiero sie dowiedziała (3miesiąc) to jej nie przyjeli :wściekła/y:(a na sali ze mną leżały już dwie które nie miały kart ciąży)... Ja bym ich chyba tam wszystkich rozniosła a do sądu to już na 100% bym podała!!!:angry:

Witam:)

Oj jak dawno mnie tu nie było, ale sytuacja mnie do tego zmusiła..
Slub i wesele sie udało, teraz 20 dni po slubie i w koncu jest troszke spokoju :tak: góre mamy juz wyremontowana moj K sie juz do mnie przeniósł, tylko jeszcze sypialni nam brakuje ale mamy narazie pokoj zastepczy:) Za sypialnia jedziemy dzis mam nadzieje ze cos nam sie spodoba:)

A co tam u Was Mamusie??
Jak sie czujecie?

Czytajac zauwazyłam ze jakieś spiecia tutaj były, ja tez uwazam ze kazdy ma swoje zdanie i nie powinien go narzucać komus innemu:) W koncu forum jets od tego by sie dzielic swoimi opiniami i odczucviami mamy sobie pomagac i wspierac:)

Witam wszystkie nowe Mamuśki:)
Madzia_piasty opowiedz cos wiecej o sobie:) Czy masz chlopaka, czy dzidzia planowana, czy jestes meżatka, cos o swojej dzidzi jak ma na imie itd:)?? Ciekawska jestem troszke:)

Pozdrawiam :) Buśka:*:*

Kasia powiem Ci szczerze ze nie wiem co ja bym zrobila na miejscu tej dziewczyny, dobra moze byc wiele powodow dla ktorych kobieta w ciazy plami, ale moim zdaniem powinni kazdy przypadek przebadac, zeby sie tak nie skonczylo jak u tej biednej dziewczyny

Angel obys nie czekala na sypialnie tak dlugo jak my, od zamowienia prawie m iesiac, a mialy byc 2 tyg

reklama
Do góry