reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejka wieczorkiem;)

Musze sie pochwalic dostałam dzis @:) I jestem mega szczesliwa ale i wydygana bo mam isc na zabieg wymrazania nadzerki bo jets wykonywany po @ ale doszlysmy do wniosku z K ze w styczniu pojde na ten zbieg bo narazie krucho z kaska a swieta i prezenty tuz tuz.

Galarecia ciesz sie ze twoj G chociaz chce kapac... Mojego musze prosic zeby łaskawie poszeł i wykapał Oliwiera. Jak byl malutki to go kapał a potem juz wolał siedzie cprzed tv ale jak go przycisłam to wymyslił ze sie boi go kapać, ale sie wkurzyalam pitem znow go kapał kilka dni a teraz to juz w ogole, przebrac nie bo bierze og na rzygi, kapac nie bo nie lubi go smarowac potem tlustymi kremami itp. A ja jak wracam z budy to mam rece po ziemie i tez tlumaczy sie tak jak Twoj ze pracuje ze jest pandiety a teraz np siedyz prze TV jak zawsze zreszta a Oliwiera bawi babcia na dole, ja naprawde neiw iem cyz chciałabym miec drugie dziecko;( To smutne ale przyczynilismy sie dio tego razem to powinien cos roibc a jemu sie nic nei chce;(

A co do tego kto kogo lubi to mi sie bardzo podoba ze kazda jets inna Firanka lubi sobei poklnac i bardzo dobrze trzeba wyrazac emocjew a nie dusic ich w sobie, zreszta jak sie komus nie podoba to wcale nie musi czytac kogos postów;) Ja was bardzo lubie i ufam wszystkim, ale nie wiem co bym zroibła gdyby sie okazało ze ktoraz za was sciemnia tak jak ta masiek czytalam te posty i normalnei rzexnia:/

ide na dół bo mały płacze a K sie dupy z przed tv neri chce ruszyc.
buska:*

reklama
Hejka wieczorkiem;)
Ja was bardzo lubie i ufam wszystkim, ale nie wiem co bym zroibła gdyby sie okazało ze ktoraz za was sciemnia tak jak ta masiek czytalam te posty i normalnei rzexnia:/

Mam podobnie, dla mnie każdy nick to osoba i jej historia...czytam każdego posta z nadzięją, że wszystko ok i naprawdę ufam kazdemu nickowi że jest tą osobą za którą się podaje. Jeśli byłaby tutaj oszustka, troll, jakieś dziecko neostrady z problemami emocjonalnymi udającymi kogoś innego to niech lepiej znika i to zanim się wyda bo gorzko pożałuje. Na samą myśl o taiej sytuacji robi mi się niedobrze...ufać komuś i dowiedzieć się, że to wszytko to ściema.

Asiowo straszn! :wściekła/y: Kurczę, dzieci trzeba pozbawiać wrodzonej ufności do świata dla ich bezpieczeństwa, trzeba ukrywać dane, własne sprawy bo zaraz ktoś niepoczytalny może je wykorzystać do swoich chorych celów...utrzymuję zdanie, że ludzie są delikatnie mówiąc popierniczeni!

PS
Byłam na tej rozmowie z tą firmą organizującą śluby, przyjeła mnie założycielka tej firmy i...jestem zachwycona :tak: kobietka jest świetna i bardzo kontaktowa, konkretna i podsuneła masę fajnych pomysłów, pokazała zdjęcia, filmy, zaproszenia itp. Na bank się zdecyduję ją zatrudnić. Umówiłyśmy się, że jeśli bedę miała jakieś pytania to mam pisać maile, a jak będziemy wiedzieli jak stoimy finansowo to mamy się skontaktować i podpisać umowę.

Tak czytam Wasze posty i musze powiedziec ze mam meza skarba, odkad mala sie urodzila, to caly czas jest w nia patrzony, ciagle sie nia zajmuje, ja czasami sie czuje jakbym w ogole dziecka nie miala, kapiemy ja razem, a najbardziej dziwi mnie ten fakt, ze jak mala placze to jak ja maz wezmie na rece to od razu cisza, a u mnie tak nie chce
Chwilami nio w koncu cos idzie w dobrym kierunku, tzrymam kciuki zeby wszystko wyszlo po Waszej mysli

Asiowo to straszne:-:)no:masakra.. ludzie sa nienormlani - za niedlugo az strach bedzie komukolwiek zaufac:baffled:

Chwilami to super, ze spotkanie sie udalo:tak:fajnie..

madzik u mnie na początku też tak było.. Wpatrzony jak w obrazek.. I jak wracał z pracy to z nim gadał i wogóle.. Przewijał, karmił.. A teraz już mu się nie chce.. Nawet jak jest w domku w niedz to nie chce się dzieckiem zająć.. Chwile ponosi i może z raz przewinie i to wszystko..

Dziewczyny... słyszałyscie o tym??
Pedofilia na NK! - emama - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl

Ja jestem przerazona, usunełam wiekszosc fotek z NK... nie bede ryzykowac...
Co sie porobiło, w zyciu by mi nie przyszło do głowy, ze cos takiego moze sie dziac...:eek:

ale na NK można sobie ustawić opcje żeby zdjecia mogli oglądać tylko znajomi itp. ale fakt może lepiej nie ryzykować... ogólnie tragedia.

Galarecia- mężczyźni to cholerni egoiści.... ja osobiście nie mam męża jeszcze(na razie nażeczonego) mieliśmy brać ślub ale zdecydowaliśmy że jescze poczekamy. faceci dorastają później..mam nadzieje że jak już urodzę to jednak z opieką nad dzieckiem nie zostanę zupełnie sama:-p ale musisz jakoś dotrzeć do niego. Tak jak dziewczyny piszą Ty też ciężko pracujesz ,zajmujesz się synkiem, masz szkołę...
łatwo się pisze, ale widzę ,że nie tylko ja mam takie problemy:-p buźka

Madzik hohoho widzę, że Twoja córa juz od małego ma słabość do mężczyzn...znam doskonale to zachowanie :-D A próbowałaś czy spokój jest tylko u taty na rękach czy u jakiegokolwiek mężczyzny?? Ja usypiałam na każdych rękach byle męskich :-D I teraz jestem żeńską wersją kobieciarza - eeee...faceciarz? :eek: chyba tak to można nazwać.

reklama
ale na NK można sobie ustawić opcje żeby zdjecia mogli oglądać tylko znajomi itp. ale fakt może lepiej nie ryzykować... ogólnie tragedia.

owszem, miałam zawsze zablokowaną, ale czy ufasz wszystkim swoim znajomym?? Czy nie skopiuja zdjecia i gdzies nie wykorzystaja, a potem ktos je sobie "pozyczy", itd... "poczta pantoflową", ja nie bede ryzykowac...
Poogladałam kilka takich profilów i narazie Paulinki ani nikogo z nas (ktorych dzieciaczki kojarze) nie znalazłam:tak: ale serio... jestem przerazona co tam sie dzieje:szok:

Do góry