reklama
Oczywiscie, że dacie radę!
Ja urodziłam syna gdy miałam 20 lat, teraz ten dziesieciolatek jest moim powodem do dumy, a żeby nie był tak zupełnie sam na świecie niedawno urodziłam mu siostrę (też nie była zbytnio planowanym dzieckiem) :laugh:
Fajnie jest byc młoda mamą!
Pozdrawiam!
Ja urodziłam syna gdy miałam 20 lat, teraz ten dziesieciolatek jest moim powodem do dumy, a żeby nie był tak zupełnie sam na świecie niedawno urodziłam mu siostrę (też nie była zbytnio planowanym dzieckiem) :laugh:
Fajnie jest byc młoda mamą!
Pozdrawiam!
Lilka
Fanka BB :)
Misia widze ze nie dosc ze jestesmy ten sam rocznik 83' (choc ja pazdziernik) to na dodatek obie mamy facetow o 4 lata starszych :laugh:
fajnie ze was tu jest troche
''was'' bo ja nie zaliczam sie do kategorii wiekowej z tematu
ale i tak was czytam bo czuje sie jakos blizej z wami
buzka
fajnie ze was tu jest troche
''was'' bo ja nie zaliczam sie do kategorii wiekowej z tematu
ale i tak was czytam bo czuje sie jakos blizej z wami
buzka
Płock-Asia
Mama czerwcowa'06 Entuzjast(k)a
Witam Młode Mamy. Jak się tak zastanawiałam to jest dużo plusów, że bedziemy młodymi mamami. Z dzieckiem możemy iść na sanki lub na basen lub się z nim pobawić czy na piaskownicy czy gdzie indziej jak zauważyłam nie które mamy odbierają dziecku tą przyjemność mówiąć sobie i innym mi nie wypada jestem za stara lub co ludzie powiedzą ja z dzieckiem na sanki. A wiadomo, że każdy maluch bardzo się cieszy z tego, że mamusia się z nim bawi. Następny plus, że mamy większą szansę, że dziecko będzie nam o wszytkim mówić nie będzie ukrywać będziemy mieli funkcję rodzic i przyjaciółka i dobrze przynajmniej nie bedziemy się tak martwić o swoje dziecko gdy nie będzie miało przed nami tajemnic.
Mała Ania gratulację dasz radę mi na początku było cięzko miałam wątpliwośći i szczerze się przyznam , że to była wpadka ale teraz wiem jakie to piekne uczucie nosić pod serduszkiem swoje maleństwo jęsli bym wczesniej wiedziała, że takie piękne uczucia towarzyszą przyszłym mamą to już wczesniej bym sobie dzidziusia " zmajstrowała"
Mała Ania gratulację dasz radę mi na początku było cięzko miałam wątpliwośći i szczerze się przyznam , że to była wpadka ale teraz wiem jakie to piekne uczucie nosić pod serduszkiem swoje maleństwo jęsli bym wczesniej wiedziała, że takie piękne uczucia towarzyszą przyszłym mamą to już wczesniej bym sobie dzidziusia " zmajstrowała"
mamaCyprysia
Fanka BB :)
Ania871 napisz jak bedziesz pewna
Teddy
Październikowa mać
Płock-Asia pisze:Witam Młode Mamy. Jak się tak zastanawiałam to jest dużo plusów, że bedziemy młodymi mamami. Z dzieckiem możemy iść na sanki lub na basen lub się z nim pobawić czy na piaskownicy czy gdzie indziej jak zauważyłam nie które mamy odbierają dziecku tą przyjemność mówiąć sobie i innym mi nie wypada jestem za stara lub co ludzie powiedzą ja z dzieckiem na sanki. A wiadomo, że każdy maluch bardzo się cieszy z tego, że mamusia się z nim bawi. Następny plus, że mamy większą szansę, że dziecko będzie nam o wszytkim mówić nie będzie ukrywać będziemy mieli funkcję rodzic i przyjaciółka i dobrze przynajmniej nie bedziemy się tak martwić o swoje dziecko gdy nie będzie miało przed nami tajemnic.
Przepraszam, ale teraz to juz nie wytrzymalam.... :
Dziewcze, co Ty bredzisz...
przymierzasz do siebie wlasciwosci, ktore nie maja ze soba kompletnie zwiazku... poza tym wyobraz sobie, ze Twoje dziecko bedzie mialo przyjaciol w swoim wieku, jemu bedzie potrzebna matka, a nie kolejna kolezanka - bo najlepsza przyjaciolka na pewno nie bedziesz...
wiekszosc Twoich wypowiedzi wyglada tak, jakbys sama sobie probowala wmowic, ze jestes z tego dziecka zadowolona... wyobrazasz sobie dziecko idealne, ktore nie bedzie mialo kolek, w przyszlosci bedzie Ci o wszystkim mowic... i w ogole tworzysz jakies obrazy rodem z kina familijnego...no, obys sie nie pomylila... :
.... i tylko prac domowych z polskiego z nim nie odrabiaj!!!
sa tu mlodziudkie dziewczyny - matki, ktore mowia do rzeczy i maja zdrowe podejscie do macierzynstwa: Lilka, jus20to... sluchaj ich, a nie wymyslaj glupoty...
reklama
Teddy
Październikowa mać
naja, bo my znowu komus temat psujemy, ale tak: jestes za stara na sanki.... i w ogole na wszelkie zabawy, a poza tym na pewno sie z Mackiem nie dogadacie, bos pruchno!!!
Dziewczyny, tylko sie nie obrazajcie - bo wiem ze mlodym to czasami dystansu do siebie brakuje... ale naprawde, nie uzalezniajcie jakosci macierzynstwa od wieku...
na potwierdzenie, spojrzcie kto bywa najlepszymi specjalistami od problemow mlodziezy - starzy, emerytowani pedagodzy...
Dziewczyny, tylko sie nie obrazajcie - bo wiem ze mlodym to czasami dystansu do siebie brakuje... ale naprawde, nie uzalezniajcie jakosci macierzynstwa od wieku...
na potwierdzenie, spojrzcie kto bywa najlepszymi specjalistami od problemow mlodziezy - starzy, emerytowani pedagodzy...