reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam jestem tu nowa ;) Mam 20 ale 30 marca będzie 21.I jestem w w 28 tygodniu ciąży i strasznie nie moge się doczekać mojej kruszynki ;D Jestem z Bielska-Białej, mam kochanego chłopaka tylko że akurat jest w wojsku ale nie długo wychodzi.I jestem z nim szczęśliwa jak nigdy a jak dowiedział się ze bedzie dzidzia to się strasznie ucieszył (planowana :) ).I są duze szanse że to będzie dziewczynka którą oboje pragniemy
Pozdrawiam przyszłe mamusie

reklama
czemu tak malo piszecie?witaj kitka:)ja mam synka,od samego poczatku mialam przeczucie ze to chlopiec chociarz zawsze chcialam pierwsza coreczke a potem na usg sie upewnilam.

Czesc
Ja wczoraj bylam na usg i okazalo sie ze chlopak. Wczesniej nam powiedzieli ze dziewczynka. a tu taka niespodzianka. Od poczatku ciazy przeczuwalam ze to chlopak. Wiec z tym usg to roznie jest. Teraz mamy problem z imieniem. Bo to co mojemu "mężowi" sie podoba to mi nie i odwrotnie.
Podsunicie jakis pomysl bo ja napewno nie pojde na kompromis z "męzem" a w koncu imie jest na cale zycie.

Czemu tu fotek mam przyszłych nie wiedac. No dziewczyny nie wstydzcie się każda z nas jest piękna :) Ja nie moge się doczekać do wizyty dopiero 1 lutego bedę mieć zastanawiam się czy tego samego dnia bede równiez mieć badania "genetyczne" Bardzo bym chciała mieć bo wtedy bedę juz wiedzieć napewno jaka płeć :)

Witam Was dziewczyny.Prosze nie gniewajcie sie,ale dla mie ciaza w wieku 17 -20 lat to troche wczesnie.......Nie krytykuje was,poprostu moje zdanie.Uwazam ze wiek 20 stu lat to najlepszy czas na studia,wyrwanie sie z pod skrzydel rodzicow,znalezienia sobie jakiejs pracy,,chocby dorywczej.Zeby tylk troche sie uniezaleznic.Czas imprez, wycieczek,nowych znajomosci.Czas wolnosci!
Mam 28 lat...oki przyznam sie 31 stycznia 29 ;) i dopiero teraz jestem pewna ze moge zakladac rodzine.Wiem ze nie bede kiedys marudzic ,zalowac ze nie zrobilam czegos w zyciu.Zaspokoilam sie umyslowo,towarzysko,turystycznie i wiem jak smakuja inni faceci przed moim przyszlym mezem.Teraz z czystym sumieniemze nie bede robic glupstw w zyciu i obwiniac sie ze sie nie wyszalalam. Moge myslec o rodzince i malutkim slicznym bobasku.

Pamietaj że kazda z nas jest inna,ma inne cele w życiu i czas na założenie rodziny też dla niektórych przychodzi wcześniej.No i pamiętejmy że dziecko nie zamyka nam drogi do poznawania świata,nowych ludzi,tylko moze troszkę z innej perspektywy...No i od czego mamy babcie,żeby w razie potrzeby zostały kilka dni z naszym dzieckiem od czasu do czasu?Pozdrawiam wszystkie młode mamusie!I mam pytanko do Asi z Płocka:czy wiesz gdzie w naszym mieście robi się USG prenatalne lub 4 D?

reklama
Witanko wszystkim ! Mam 19 lat i chyba jestem w ciąży jeszcze nie wiem ale mam juz podejzenia. Jak jestem to sie bardzo ciesze, a zarazem martwie. Taki maluszek duzo potrzebuje, niewiem czy podołam ze wszystkim, moj partner tez sie cieszy ale on jeszcze nie pracuje idzie do wojska 1 lutego wienc niewiem jak to bedzie. Rodzice man nadzieje ze nam pomogą, mama zrozumie a tata mam nadzieje ze tez. Chodze do szkoły zawodowej jestem na oststnim roku <profil fryzjerka> szefowa odemnie duzo wymaga wienc mam nadzieje ze mi pomoze skonczyc ta szkołę! Wiec ciesze sie i smuce za razzem ale jak bede na 100% pewna ze zostane mamusia bede sie cieszyć! Pozdrawiam wszystkie młode mamusie! PAMIENTAJCIE !!! Zawsze damy sobie rade mimo duzych przeszkud PA!!! :)

Do góry