reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam jestem tu nowa ;) Mam 20 ale 30 marca będzie 21.I jestem w w 28 tygodniu ciąży i strasznie nie moge się doczekać mojej kruszynki ;D Jestem z Bielska-Białej, mam kochanego chłopaka tylko że akurat jest w wojsku ale nie długo wychodzi.I jestem z nim szczęśliwa jak nigdy a jak dowiedział się ze bedzie dzidzia to się strasznie ucieszył (planowana :) ).I są duze szanse że to będzie dziewczynka którą oboje pragniemy
Pozdrawiam przyszłe mamusie

reklama
czemu tak malo piszecie?witaj kitka:)ja mam synka,od samego poczatku mialam przeczucie ze to chlopiec chociarz zawsze chcialam pierwsza coreczke a potem na usg sie upewnilam.

Czesc
Ja wczoraj bylam na usg i okazalo sie ze chlopak. Wczesniej nam powiedzieli ze dziewczynka. a tu taka niespodzianka. Od poczatku ciazy przeczuwalam ze to chlopak. Wiec z tym usg to roznie jest. Teraz mamy problem z imieniem. Bo to co mojemu "mężowi" sie podoba to mi nie i odwrotnie.
Podsunicie jakis pomysl bo ja napewno nie pojde na kompromis z "męzem" a w koncu imie jest na cale zycie.

Czemu tu fotek mam przyszłych nie wiedac. No dziewczyny nie wstydzcie się każda z nas jest piękna :) Ja nie moge się doczekać do wizyty dopiero 1 lutego bedę mieć zastanawiam się czy tego samego dnia bede równiez mieć badania "genetyczne" Bardzo bym chciała mieć bo wtedy bedę juz wiedzieć napewno jaka płeć :)

Witam Was dziewczyny.Prosze nie gniewajcie sie,ale dla mie ciaza w wieku 17 -20 lat to troche wczesnie.......Nie krytykuje was,poprostu moje zdanie.Uwazam ze wiek 20 stu lat to najlepszy czas na studia,wyrwanie sie z pod skrzydel rodzicow,znalezienia sobie jakiejs pracy,,chocby dorywczej.Zeby tylk troche sie uniezaleznic.Czas imprez, wycieczek,nowych znajomosci.Czas wolnosci!
Mam 28 lat...oki przyznam sie 31 stycznia 29 ;) i dopiero teraz jestem pewna ze moge zakladac rodzine.Wiem ze nie bede kiedys marudzic ,zalowac ze nie zrobilam czegos w zyciu.Zaspokoilam sie umyslowo,towarzysko,turystycznie i wiem jak smakuja inni faceci przed moim przyszlym mezem.Teraz z czystym sumieniemze nie bede robic glupstw w zyciu i obwiniac sie ze sie nie wyszalalam. Moge myslec o rodzince i malutkim slicznym bobasku.

Pamietaj że kazda z nas jest inna,ma inne cele w życiu i czas na założenie rodziny też dla niektórych przychodzi wcześniej.No i pamiętejmy że dziecko nie zamyka nam drogi do poznawania świata,nowych ludzi,tylko moze troszkę z innej perspektywy...No i od czego mamy babcie,żeby w razie potrzeby zostały kilka dni z naszym dzieckiem od czasu do czasu?Pozdrawiam wszystkie młode mamusie!I mam pytanko do Asi z Płocka:czy wiesz gdzie w naszym mieście robi się USG prenatalne lub 4 D?

reklama
Witanko wszystkim ! Mam 19 lat i chyba jestem w ciąży jeszcze nie wiem ale mam juz podejzenia. Jak jestem to sie bardzo ciesze, a zarazem martwie. Taki maluszek duzo potrzebuje, niewiem czy podołam ze wszystkim, moj partner tez sie cieszy ale on jeszcze nie pracuje idzie do wojska 1 lutego wienc niewiem jak to bedzie. Rodzice man nadzieje ze nam pomogą, mama zrozumie a tata mam nadzieje ze tez. Chodze do szkoły zawodowej jestem na oststnim roku <profil fryzjerka> szefowa odemnie duzo wymaga wienc mam nadzieje ze mi pomoze skonczyc ta szkołę! Wiec ciesze sie i smuce za razzem ale jak bede na 100% pewna ze zostane mamusia bede sie cieszyć! Pozdrawiam wszystkie młode mamusie! PAMIENTAJCIE !!! Zawsze damy sobie rade mimo duzych przeszkud PA!!! :)

Do góry