martolinka
Mama i nie tylko :-)
ja kupuję takie w szklanej butelce-"Zimne mleko" i podaję z lodówki jak chce, nie przegotowuję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Marcel miał skaze białkową do roczku. Potem powoli przechodził na zwykłe mleko mm i inne przetwory. Mleko tez po jakims czasie mógł pic. Wiadomo ze zamiast mm ale od czasu do czasu ...... a potem juz w ogóle odsunęłam mm i jak chce, a chce codziennie rano...... kakao zagęszczone kaszką na krowim mleku. Trzeba próbować. W dniu 3 ur. nie pstryknie nikt palcami i powie "o juz mozna, nic sie nie bedzie działo"
Jakies pół roku temu był hardcore - początkowo twarde kupki, później male "kamyki" stopniowo ze znaczkami krwi, później kropelki az do małych ciurków Dodam ze dieta bogata w błonnik, owoce, warzywa, śliwki, jogurty itdMary powiedz mi coś więcej na temat tej kupki z krwią? Bo mój brat (3,5 latek) właśnie ma ten problem i będzie miał teraz kolonoskopię.