reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mleko, papki i kanapki :)

reklama
U nas przez chwile byl kryzys, ale ostatnio kupiłam bebiko truskawkowe i pije az milo :szok: . Do zwyklego bebiko daje teraz miodek i tez pochłania (tak jeden kubek dziennie). Ja się cieszę niech pije jak najdłużej.

Ala nie pije, nigdy nie pila, bo przez 2 lata cyc.
Pare razy spróbowała, ale nie zawsze miala ochote wiec szkoda mi bylo kazy na puszke ktora mialabym wyrzucic prawie pelna. Pije mleko krowie, je twarożki.
W zlobku maja zupy mleczne na modyfikowanym i wiem ze je zjada chetnie.

Ana D przywiózł teraz od kolegi litr mleka koziego mały wypił sporo zero krostek nic :-) spróbuj :-)

my płacilismy 5 zł za litr jakbys chciała to za 2 tyg moge Ci załatwić ;-)

reklama
Ilona Wy jeszcze na Pepti? My bylismy też długo i myslalam ze już nie ma dziecka pijącego pepti. Skaza? Uczulenie?
Ja się cieszę jak głupia ze my nie mamy ani uczulenia, skazy itp tfuuuuuu ale przez dobre poltora roku mleka ani serków nie dawalam. Nie wiem czy dobrze czy u nas złej roboty nie robiło jajo na miękko a ja na serki i jogurty zwalalam ale przetrzymalam mlodego bez nabiału bardzo długo a teraz może jesc wszystko.

Do góry