reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mleko, papki i kanapki :)

reklama
cleo,a w dzien tez na cycu?

kilka tygodni temu zaczelam mieszac cyckowe z modyfikowanym i po kilku dniach juz pila samo mod, tylko w nocy nie zawsze chce butle,a mi tez wygodniej cyckowac,wiec jeszcze nie skonczylam, choc powoli sie przymierzam, bo od roku karmie w nocy co 3h, a jak zabkuje to co 2 i naprawde chcialabym pospac dluzej niz 2h z rzedu

banana on nie chce mi nic pić prócz cyca
coś tam wypije może z 10 ml a robie rózne rzeczy,herbatki kompociki,soczki...umoczy dzioba i wyje o cyca:-(
modyfikowanego nie chce,mam tylko pepti.ja nie spie prawie całą noc :-(

a dawalas mu cyckowe z butelki/kapka/niekapka, czy co tam chcesz uzywac? moze jak poczuje,ze ten am smak to wypije, a potem moglabys zaczac mieszac i w koncu odstawic

a dawalas mu cyckowe z butelki/kapka/niekapka, czy co tam chcesz uzywac? moze jak poczuje,ze ten am smak to wypije, a potem moglabys zaczac mieszac i w koncu odstawic

nigdy nie sciągałam pokarmu...i nie chcę się teraz w to zacząć bawić,chcę już skończyc całkowicie karmienie.
jemu chyba chodzi bardzo o bliskość i stad to ciumkanie 24h/dobę...ale ma mnie non stop boże...

Pocieszę Was, że to jeszcze z pół roku i do buziaka nie będą brane różne rzeczy, starsza ma / jak widać na dole ;) / 2 lata z hakiem i jak miała z 1,5 roku przeszło jej testowanie buziolkiem...
moj Kuba jak mały byl nigdy nic do buzi nie brał, nie miałąm takiego problemu. a teraz zaczął! po Michale papuguje. # lata a ciagle cos w pysiu trzyma :/

Slychajcie, nie chcę zapeszać ale moje dziecko je!! Tylko, ze mam nowy problem, bo nie chce jeść ani kaszy ani zupek za to co chwila am am woła :/
Daje mu kanapeczki (paróweczki, jajeczniczkę, naleśniczki), potem mleczko, zupkę, potem jarzynki, bananek, kaszka. Co mam mu jeszcze dawać? żeby był zadowolony a nie znudziło mu się? No i zeby to żywienie jakieś ręce i nogi miało

No Kilolek BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ALEŻ SIĘ CIESZĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Za to moje dziecko tylko mleczko z róznymi kaszkami przez butlę............otwartych kaszek mamy z 7 ;P

Wczoraj robiłam cielcinkę w sosie i ani wczoraj ani dziś nie jadł prawie nic z tego obiadu, byłam u koleżanki ma starszego synka niż Oli z 7 msc i kiedy Olek jadł Oli coś tam tez skubnął ale mało bo był po butli.
Mam nadzieje ze to minie jak u Kilolka i zbakrutuję na jedzenie dla małego :) Do tej pory cały czas probuję i kupuję wszystko deserki itd i otwarte wywalam bo mały skubnie łyżkę lub dwie ;/ Nie wiem ocb może to te 4 tak mu nie dają jeść? Przeczekam bo co mi pozostało.
Wprowadzam znowu jogurt moze nabiał, deserki, serki, kluseczki z sera rozszerzą nasze menu. Dziś 1 dzien jogurtu.

Ula mój żadnych deserków jeśc nie chce. Tylko banana po gryzie. Bawi się obok i co chwilę dzioba otwiera na kolejnego gryza. Muszę spróbować z jabłkiem. Widze, ze on juz nie chce takiego papkowatego jedzeni tylko nagle "dorosłe". A jaki kałdunek mu urusł, bębenek maly hehe

reklama
Do góry