Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
Anadri tylko buraczki gotowane tak? Mój mąż podczas mojej ciąży robił mi takie soki oczywiscie z surowych warzyw mają bardzo dużo witamin ale ja potem ich za bardzo nie mogłam pić bo żołądek mnie bolał od tej surowizny, aż nasz ginekolog kazał przestać mnie tym faszerować. Teście problemy z nowotworami też bardzo dużo takich soków piją. WAŻNE!!!!!! Trzeba dodać do nich trochę oleju bo witaminy rozpuszczają i wchłaniają się w tłuszczach!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D
Zjedliśmy ok 1/2 słoiczka (Hippa po 11 msc 220 g) hmm....no jak na hippa może być ;D ale jest bardziej głodny niż Gerberek. Po takiej ilości Gerberka ponownie jedliśmy za ok 2h a teraz po 1h już mu w brzusiu burczało. Byłam u mnie koło domku za laskiem na maślakach i mały mi zgłodniał ;/
Zjedliśmy ok 1/2 słoiczka (Hippa po 11 msc 220 g) hmm....no jak na hippa może być ;D ale jest bardziej głodny niż Gerberek. Po takiej ilości Gerberka ponownie jedliśmy za ok 2h a teraz po 1h już mu w brzusiu burczało. Byłam u mnie koło domku za laskiem na maślakach i mały mi zgłodniał ;/